Alex DB

Schitterend logement in Halle

Beoordeling van Les Eleveurs
5,0 van 5 bollen15 jul 2023 beoordeeld
Super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mooie kamers (125 en 126 - we sliepen er twee verschillende dagen) met grote comfortabele bedden (2mx2m). Heerlijke douche. Airco en flatscreen tv met goed zenderaanbod.
Wandelafstand naar stadscentrum (met veel horeca).
Heerlijk ontbijt met leuk gepresenteerd eitje.
Logement ligt op de GR-route en langs de Via Brabantica (Belgisch deel van de Camino de Santiago). Wij waren op wandel tussen Brussel en Godarville.
Proficiat Amanda. Doe zo verder. We komen zeker terug.
Datum van verblijf: juli 2023
De kamers  zijn hedendaags ingericht met comfortabele boxsprings...
0.2 km van Les Eleveurs
Bed
0.3 km van Les Eleveurs
Property building
1.3 km van Les Eleveurs
Van wie zijn de kleren in onze kast en wat doen die daar?
2.7 km van Les Eleveurs
6.6 km van Les Eleveurs
8.0 km van Les Eleveurs
Meer hotels in Halle bekijken
Beoordeeld op 17 augustus 2022

Bij aankomst werden we zeer vriendelijk onthaalt. Daar we op fietsvakantie waren hadden we op voorhand al contact opgenomen met het hotel of we onze fietsen konden veilig stallen en opladen. Propere verzorgde kamer met airco. Avondmaal in bijhorend restaurant was zeer lekker en vers gemaakt. Wederom zeer vriendelijke bediening. ´s ochtends zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt. Zeker een aanrader om hier te verblijven.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 23 december 2021 via mobiele applicatie

Met zijn tweeën gaan eten, en het was subliem. Lang geleden dat we zo goed gegeten hebben.
De service met twee bijzonder goede garçons was uitzonderlijk. Het eten was verfijnd, lekker van smaak en een streling voor het oog. De wijn keuze bij de menu was een perfecte match met het eten, soms gewaagd, maar heel goed.
Een absolute aanrader.

Kamertip: Reserveer op tijd
Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 12 mei 2019

Wij werden heel vriendelijk ontvangen bij het inchecken . We hadden Deluxe tweepersoonskamer gereserveerd en die was dik in orde . Goede bedden , mooie badkamer en een ruime zithoek . Ook het ontbijt was heel lekker met onder andere vers gesneden fruit en een gebakken eitje . Als we nog eens in Halle overnachten zullen we zeker hier nog eens terugkomen .

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 22 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben intens genoten van de mooie en comfortabele kamers .Zeer verzorgd ontbijt.
Goeie afspraken voor het onthaal op zondag.
Wijkomen terug om ook van het restaurant te kunnen genieten.
Puik werk!!

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 5 april 2017

Topligging in het centrum van Halle.
Parking voor de ingang.
Vlotte reservatie, vriendelijk en zeer behulpzaam onthaal.
Prachtig ontbijt.
De wellnesskamer is een aanrader.
Tip : ontbijt op de kamer voor mindervalide hotelgast.

Kamertip: Kies de WELLNESS kamer!
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde alleen