Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Reizen Heutz
Schoten, België

Heel ver maar heel goed

4,0 van 5 bollen2 mrt 2020 beoordeeld
Het hotel ligt op 1100 km van Antwerpen, Munchen is onderweg een zekere vertrager dus reken op een rit van 13 a 14 uur.
Het hotel is goed, heeft een hele mooie Welness en geeft gevarieerd eten.
Het eten is goed, niet geweldig, gewoon goed.
De slaapkamers zijn ruim genoeg, mooie badkamers.
Datum van verblijf: februari 2020
Kamertip: Als je gaat skien, boek een locker voor in de ski-ruimte.
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Kerstin B, General Manager van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 5 mrt 2020
Dear valued guest,

thank you very much for taking the time to write a review. We are very happy to hear that you have enjoyed your stay with us and that it was worth the 1100km drive from Antwerpen.
We hope that we will see you again next year, same time :).

Best wishes and greetings from the Nassfeld!

Kerstin Bruntnell
Hotel Director & the Sonnenalpe TEAM
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Agoda.com
  • Vio.com
    € 258
  • ZenHotels.com
0.1 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
Gratis wifi
Gratis parkeren
Sportappartements Sölle & Spielplatz "Wilde Bande"
  • eDreams
  • Agoda.com
  • ZenHotels.com
0.1 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
Gratis wifi
Gratis parkeren
    0.1 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • eDreams
    • Priceline
    0.2 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis wifi
    Restaurant
    buiten aan hotel
    • Agoda.com
    0.0 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis parkeren
    • Priceline
    • ZenHotels.com
    0.2 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • eDreams
    • Vio.com
      € 141
    • Agoda.com
    2.6 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • Priceline
    0.2 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis wifi
    Dining Room
    Word beloond met One Key
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • eDreams
    7.2 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 184
    Go to your Happy Price
    • Agoda.com
      € 181
    • eDreams
    0.2 km van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe
    Meer hotels in Sonnenalpe Nassfeld bekijken
    Beoordelingen (535)
    Beoordelingen filteren
    535 resultaten
    Waardering van reizigers
    267
    141
    73
    34
    20
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    267
    141
    73
    34
    20
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    3 - 8 van 535 beoordelingen
    Beoordeeld op 3 maart 2019

    Mooi hotel met heel vriendelijk personeel bij de receptie, in het restaurant en bij de skiverhuur wat in het hotel zelf aanwezig is. Fantastische ruime schone kamer en super goede faciliteiten zoals skiverhuur, skipas-verkoop en een verwarmde ski(schoenen)opslag. Het hotel bevindt zich vlakbij de piste.
    Mooi kindvriendelijke zwembad en hele mooie grote Spa met relaxruimtes.
    Het eten (ontbijt, lunch en diner) was gevarieerd en van goede kwaliteit.
    Wij hebben een top vakantie gehad , alles in dit hotel heeft ruimschoots aan onze verwachting voldaan.

    Datum van verblijf: februari 2019
    Bedank Maxim v
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    PhilippM1059, Manager van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2019
    Google-vertaling

    Dear Guest,

    we are very glad that you enjoyed your stay in the hotel want to thank you for your positive feedback.
    We look forward to welcome you next time and send you
    greetings from Falkensteiner Sonnenalpe
    Marko Vuljan & Team

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 6 september 2018

    Kamer:
    Comfort Familiekamer, zeer ruim met living, grote badkamer (met handig verlaagde kinderlavabo!), twee slaapkamers gescheiden door ruime dressing. Balkon met prachtig uitzicht op de Gartnerkofel en richting het dal. Wel erg warm 's nachts door de vele uren direct zonlicht overdag en geen airco.
    Eten:
    Ontbijt: super, ruim voldoende keuze aan hartig en zoet.
    Lunch: nooit bijgewoond wegens niet aanwezig dan :-)
    Diner: voorgerecht/soep in buffetvorm, koude bereidingen en ook elke dag pasta
    hoofdgerecht: naar keuze vlees/vis/vegetarisch, portie mocht groter maar
    wel lekker en mooi gepresenteerd.
    op sommige dagen ook hoofdgerecht in buffetvorm (bvb bbq)
    dessert: bijna altijd gebak, mocht afwisselender (je kan echter ook kaas nemen)
    Pluim ook voor het supervriendelijke en behulpzame personeel in het hotel, zowel in het restaurant, de schoonmakers, als aan de balie!
    Zwembad: binnen- en buitengedeelte, zeker groot genoeg maar kon er wel druk zijn
    Welness: Meerdere sauna's, stoombad en jacuzzi. Heel relaxing. Kinderen hebben wel maar beperkte tijd toegang per dag. Zwemkledij niet toegestaan.
    Omgeving: Fantastisch, vertrekkend direct vanaf het hotel of via de twee zetelliften vlakbij kan je prachtige wandelingen maken. (zowel makkelijk als uitdagend)
    In de Presegger See in het dal (moet wel met de wagen) kan je heerlijk zwemmen. Ook een leuk pretpark(je) voor de kinderen daar.
    Ljubljana in Slovenië (+- 2u met de auto) is ook een aanrader!

    Datum van verblijf: augustus 2018
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Slaapkwaliteit
      • Service
    Bedank nstroobants
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

    In dit goede hotel is er veel aandacht voor de gast. Er wordt direct goed gereageerd bij vragen of meldingen. Voor de kinderen is men zeer geduldig en er is ook veel specifiek voor kinderen aangepast/ geregeld. We hebben als gezin allen echt genoten in dit hotel.

    Datum van verblijf: augustus 2018
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank 691angeline
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Philipp M, General Manager van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2018
    Google-vertaling

    Dear Angeline,

    thank you so much for staying with us at Sonnenalpe and this great review, we are very happy you and your family had such a great time!

    It was a pleasure having you as our guests and we hope to welcome you back soon.


    With best regards,
    Philipp Meister - General Manager

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

    Hebben het hotel als zomer trip geboekt
    Ligging is prima.vanuit het hotel kun je gratis gebruik maken van de stoeltjes liften die je naar unieke wandel locaties brengen.
    Hotel zelf heeft duidelijk een oud en nieuw gedeelte.
    Wij hadden de twee persoons “ comfort “ kamer in het oude gedeelte.
    Deze zijn echt aan renovatie toe.
    De kamer is erg gedateerd en rook muf. Gordijnen waren net als de vloerbedekking sleets ook de badkamer is nog uit de jaren 80
    Bij boeking kozen wij voor all inclusive” dit is echter enkel ontbijt lunch en dinner.
    Het restaurant ziet er modern uit maar de kwaliteit is zeker bij het buffet matig en heeft soms meer weg van een instelings keuken.
    Alles is gericht op gezinnen met kinderen tot 10 jaar.
    De Spa is zeker een aanrader.
    Wat zeker in deze tijd in mijn optiek niet kan is de zeer slechte WiFi verbinding. Deze is erg zwak en vaak volledig niet op in te loggen.

    Datum van verblijf: juli 2018
    Reistype: Reisde met een partner
    1  Bedank dejongjan
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Philipp M, General Manager van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
    Google-vertaling

    Dear Jan,

    thank you very much for having stayed with us, we are sorry that you were not fully satisfied with our services!

    The room you booked is the lowest and smallest category, but also the least expensive. Since the rooms have a different style, we also charge much less for them in comparison to higher categories. Maybe you want to have a look at our website to see pictures and 360° panoramas of the different room types to see all possibilities we offer.

    In regards to the food it is very difficult to cater to all needs and tastes, but we don´t work with convenience products and freshly cook everything daily. We are sorry we didn´t meet you taste there!
    We advertise our Food & Beverage offer as Full board plus, which includes selected beverages during the mealtimes in the restaurant (red + white table wine, beer and soft drinks) - we do not provide an All Inclusive offer.

    We are sorry we couldn´t cater to all your needs, but unfortunately we also did not find any record of you letting us know during the stay, where we would still have had the chance to improve e.g. the WIFI....


    With best regards,
    Philipp Meister - General Manager

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 19 juli 2018 via mobiele applicatie

    Recensie Sonnenalpe

    Bij aankomst zagen we een wat verouderd gebouw. Maar hoe anders is dat als je naar binnen gaat. Alles ziet er tip top uit en is grondig gerenoveerd. Bij de receptie werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen we de nodige uitleg. We kwamen iets vroeger dan gepland aan, maar de kamer bleek al gereed. De comfort familiekamer was zeer ruim met een aparte woonruimte, een kleine dressingroom en een aparte slaapruimte voor de kinderen. Het uitzicht was geweldig. De kamer was zeer netjes en schoon. Er was ook een kluisje aanwezig. Het was wel erg warm op de kamer. De ruime badkamer was voorzien van een heerlijke douche en een bad. Leuk detail is de tweede wastafel op kinderhoogte. Echt top. Sowieso is in dit hotel overal aan de kinderen gedacht. Een kinderreceptie, kindertoiletten en kinderbuffet in het restaurant. Er is zelfs een kleine binnenspeeltuin. Het restaurant vonden wij een beetje tegenvallen. De lunch stelt niet veel voor en daar hoef je niet voor in het hotel te blijven. Het ontbijt is voldoende maar kan beter. (Vers)sinaasappelsap ontbreekt. Er is alleen een waterig drankje dat in de verte een beetje naar sinas smaakt. Dat mag bij een hotel in deze klasse eigenlijk niet. Het avondeten is afwisselend buffet en keuzediner met bediening aan tafel. De gerechten zijn over het algemeen van goede kwaliteit. Drank (bier, wijn en fris) is inbegrepen. Witte huiswijn is prima. Personeel in het restaurant met te weinig en niet altijd even attent. Vuile borden worden bijvoorbeeld niet altijd even vlot afgeruimd. Je hebt overigens een vaste tafel. Daar was wat gedoe mee, waarna kaartjes met het kamernummer op de tafels verschenen. Het zwembad is goed en net groot genoeg. Al zal het in het hoogseizoen best vol zijn. Leuke glijbaan die op bepaalde tijden geopend is. Handdoeken hoef je niet mee te nemen. Die liggen gewoon klaar bij de receptie van de spa en kun je dus ter plaatse pakken. Dat is ideaal. Er is weinig parkeerruimte dus wij reserveerden ter plaatse een plaats in de parkeergarage voor 8 euro per dag. De holiday+ card is een mooi extraatje. Hiermee kun je gratis gebruik maken van de bergbanen (op loopafstand) en je krijgt korting op tal van andere activiteiten. Het hotel ligt op dik 1500 meter hoogte en het duurt een dikke 10 minuten om met de auto het dal te bereiken. Iets om rekening mee te houden. Ook de temperatuur is er uiteraard een stuk lager dan in het dal. Wij hebben dit overigens niet als een probleem ervaren. Conclusie: We hebben hier een heerlijke vakantie gehad en het hotel is zeer goed verzorgd met veel aandacht voor de kinderen. Het restaurant heeft wel wat aandachtspunten. Daarom krijgt het hotel net niet de maximale score.

    Datum van verblijf: juli 2018
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank ElScorpione
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Philipp M, General Manager van Falkensteiner Family Hotel Sonnenalpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
    Google-vertaling

    Dear ElScorpione,

    thank you so much for spending your holiday with us here on Sonnenalpe, we are very happy you enjoyed the stay with us so much - we hope you will come back to us one day!

    Also thank you very much for the great review with many details, I am sure it will be very helpful for other travellers.


    Have a great rest of the summer,
    with kind regards,

    Philipp Meister - General Manager

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken