Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER adresje”
Beoordeling van De Metinas

De Metinas
Reserveer een tafel
2
wo 27/1
20:00
Geclassificeerd als nr. 5 van 29 Restaurants in Asse
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
26 augustus 2020 beoordeeld

Toevallig binnengevallen op een vrijdagavond, zonder te reserveren. gelukkig was nog een plaatje vrij binnenin (het uitgebreide terras zat al overvol) Mooie sfeervolle plaats met airco (wat wel aangenaam was met de tropische buitentemperatuur) We vroegen naar de mosselbereidingen omdat een kaart niet voorhanden was omwille van de corona-maatregelen (wel in te scannen) en kreeg onmiddellijk een 7-8 tal variatie voorgesteld. Ik koos voor de klassieke witte wijn combinatie en mijn partner de Thaise Mosselen. Overheerlijk gegeten, ruime porties, lekkere frietjes en 2 sausjes erbij. Vriendelijke bediening en correcte prijs...wat wil je nog meer ?...Aanradertje dus ! ! !

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank RonnyHeRo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (105)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 105 beoordelingen

4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eens gaan eten met de vriendinnen? Mijn eerste keuze is meteen de metinas! Lekker eten, gezellige sfeer, vriendelijk personeel...noem maar op! Een aanrader dus

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank World2605
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag wezen eten een kreeft menu met een groepen bon, leuke gezellige zaak, vriendelijke bediening en het eten was goed .We komen zeker nog eens terug

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Spier1948
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2020 beoordeeld

Op de hoek van de markt van Asse,
Gezellige plaats en vriendelijke bediening.
wij hadden een kreeftmenu van GROUPON, deze schotels waren zeer lekker en mooi versierd, het oog wil ook wat en dat was zeker O.K.
Minpuntje: de witte huiswijn is niet goedkoop en mag daarom wat beter zijn.
Zeker de moeite om terug te gaan.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gil C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2020 beoordeeld

Hadden hier via Groupon geboekt omdat we in de buurt een privé wellness hadden geboekt. Asse is voor ons niet dichtbij maar daar hebben we dus totaal geen spijt van gehad. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Gezellig zitten, mooie bar ! En dan vooral zeer lekker eten, we hadden de kreeftenmenu en die was echt zeer lekker en meer dan genoeg ! Absolute aanrader en we komen hier zeker nog eens terug om iets anders te proeven ...

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank smonsken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Metinas bekeken, bekeken ook

 

In De Metinas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.