Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flesje water 8€ en gewone huiswijn 20 € voor een gewone brasserie”
Beoordeling van Den Bloeyenden Wijngaerdt

Den Bloeyenden Wijngaerdt
Geclassificeerd als nr. 2 van 29 Restaurants in Asse
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
3 augustus 2020 beoordeeld

We hebben met 2 gegeten en kregen een rekening van 91€. Een gerechten, 2 flesjes water en een flesje entre deux mers (winkelprijs 5€). Geen dessert, geen koffie, geen voorgerecht. Niet normaal.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank rogervissers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (124)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 124 beoordelingen

22 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

lekker eten goeieprijs kwalitei tvriendelijke bediening. Iedereen deed zijn best om coronamaatregelen na te leven.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank vijfdeleerjaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super eten en super bediening door het hele team! Voor herhaling vatbaar!

1 opmerking: zowel vleesgerecht van mij, visgerecht Van mijn vrouw en desserten werden geserveerd in een vispotjes?

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank Jefpollet68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2020 beoordeeld

Gisteren met 20 personen komen eten, organisatie was super! Heel vriendelijk onthaal, super lekker gegeten, niets was teveel,echt in de watten gelegd!Idelae locatie voor groepen, koppels, zelfs alleen kan je er een aangenaam moment beleven!!Ook mooie kaartsteak was top! Tong super! slaatjes heel lekker,,,,lekkere wijn, cava,bier,,,,voor iedereen wat wils! Kortom, prijs-kwaliteit ook super!!Een aanrader!!!!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Murielle9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Varkenswangetjes, traag gegaard in Trippel, en daar heerlijk vers gesneden frietjes, en fris witloofslaatje en een slok bruine trippel bij ... meer was er niet nodig om me vandaag blij te maken.

Aanvankelijk onzeker bij het reserveren omdat ik de plek niet terug vond in mn Gault Millaud gids, maar de bediening was voortreffelijk, en het eten zalig. De rekening viel ook mee. Hier zien ze me nig terug.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank evandeputte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Den Bloeyenden Wijngaerdt bekeken, bekeken ook

 
Kobbegem, Vlaams-Brabant
Asse, Vlaams-Brabant
 

In Den Bloeyenden Wijngaerdt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.