Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familiereunie op top niveau!!”
Beoordeling van Den Bloeyenden Wijngaerdt

Den Bloeyenden Wijngaerdt
Geclassificeerd als nr. 2 van 29 Restaurants in Asse
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
8 maart 2020 beoordeeld

Gisteren met 20 personen komen eten, organisatie was super! Heel vriendelijk onthaal, super lekker gegeten, niets was teveel,echt in de watten gelegd!Idelae locatie voor groepen, koppels, zelfs alleen kan je er een aangenaam moment beleven!!Ook mooie kaartsteak was top! Tong super! slaatjes heel lekker,,,,lekkere wijn, cava,bier,,,,voor iedereen wat wils! Kortom, prijs-kwaliteit ook super!!Een aanrader!!!!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Murielle9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (124)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 124 beoordelingen

1 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Varkenswangetjes, traag gegaard in Trippel, en daar heerlijk vers gesneden frietjes, en fris witloofslaatje en een slok bruine trippel bij ... meer was er niet nodig om me vandaag blij te maken.

Aanvankelijk onzeker bij het reserveren omdat ik de plek niet terug vond in mn Gault Millaud gids, maar de bediening was voortreffelijk, en het eten zalig. De rekening viel ook mee. Hier zien ze me nig terug.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank evandeputte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2020 beoordeeld

Lekker en verzorgde gerechten in een aangenaam kader met vlotte en vriendelijke bediening! Ideaal voor een avondje uit, familiefeestjes enz.... Alles wat op voorhand afgesproken werd is vlot en correct verlopen. Een heel warm en gezellig kader.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Mosmans007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2020 beoordeeld

We zijn al jaren vaste klant , nu met 13 personen superlekker à la carte getafeld in apart zaaltje, prijs/kwaliteit van de gerechten is top, ruime keuze. Vriendelijke, correcte en snelle bediening. Zeer geslaagde avond met familie waarvoor dank.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Marissens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2020 beoordeeld

Bij deze wil ik de ganse ploeg van den bloeiende wijngaerdt een dikke pluim geven voor de service en het zeer lekker eten de bediening is er met de glimlach echt een aanrader Een dikke merci van de tafel met 9

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Renatevanhoomissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Den Bloeyenden Wijngaerdt bekeken, bekeken ook

 
Kobbegem, Vlaams-Brabant
Asse, Vlaams-Brabant
 

In Den Bloeyenden Wijngaerdt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.