Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“1ste maal van Eindhoven naar Malaga”
Beoordeling van Transavia


9 november 2021 beoordeeld

Vlotte website en communicatie-informatie per mail. Gemakkelijke incheck van de bagage. Vriendelijk personeel en perfect op tijd. Minpunt was de krappe ruimte voor mensen met een normaal postuur

Datum van reis: november 2021
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank rogervissers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (84.065)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

821 - 825 van 84.065 beoordelingen

9 november 2021 beoordeeld

Een dag van tevoren kregen we zowel per sms als per email een bericht dat de vlucht met 3 uur vertraagd was in verband met de weersomstandigheden. Fijn, want dan hoefden we tenminste niet om 6:00 uur al te gaan rijden vanaf onze vakantiebestemming. Helaas werd duidelijk dat de balie check-in tijd ongewijzigd bleef. Een ontzettend jammer besluit voor een geplande vertraging. Nu moesten we dus alsnog vroeg rijden én 3 uur wachten op een kleine luchthaven. Zonde van onze tijd, zo onnodig!

We hadden voor het eerst gekozen voor Max fare bij Transavia en dit is erg goed bevallen. Lekker snel door security en als eerste boarden. Prima. De vlucht was goed en aangenaam zoals we in de afgelopen jaren op dit traject van Transavia zijn gewend.

Het viel me trouwens voor het eerst op dat de stoelen in het midden het ruimst zijn. In de stoelen aan het raam werden mijn heupen bijeengedrukt (en ik ben van slank postuur), en de stoel aan het gangpad had hetzelfde. Alleen in de middelste stoel kon ik comfortabel zitten en had ik alle bewegingsvrijheid. Goed om te weten voor later!

Datum van reis: november 2021
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank 345martijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2021 beoordeeld

Het was een goede vlucht. 's Ochtends niet zoveel meegekregen i.v.m. dat het een lange dag was geweest, dus vooral geslapen. Duidelijk verhaal van de piloot qua vluchtschema en dergelijke. Stewardessen waren aardig en beleefd. Wij konden de koffers meenemen als handbagage doordat wij vooraf een bevestiging hiervan hebben ontvangen (net voor het boarden).

Datum van reis: november 2021
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank CarolienS62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2021 beoordeeld

Door allerlei omstandigheden en niet kunnen inchecken , dan vertraging omleiding naar amsterdam, bleef het personeel vriendelijk maar bij aankomst werd er een chaotische sfeer gecreëerd omdat er niemand duidelijk de leiding nam , en de been ruimte is echt veel te klein ,

Datum van reis: november 2021
Bedank DayTrip37787218406
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2021 beoordeeld

vertrekt op tijd. bagage doen niet moeilijk als je handbagage wil inchecken. vriendelijk te woord staan.

Datum van reis: november 2021
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank zohrehs424
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.