Prima maatschappij! Hoewel mijn vlucht al begon met een uur vertraging en daardoor mijn overstap op Moskou nog maar een uur was, werd ik samen met de andere overstappers heel goed begeleid.
Bij aankomst in de hal stond er een medewerkster klaar met een papier met daarop de vluchtgegevens voor de vlucht naar Amsterdam en een inchecklijst. Ze vinkte iedereen af die zich bij haar meldde en op die vlucht moest overstappen. Vervolgens zorgde ze voor goede instructies waar we naartoe moesten en wat we moesten doen. Andere medewerkers bij de paspoortcontrole en security check zorgden ervoor dat we voor mochten in de rij. Vervolgens stond de mevrouw ons weer op te wachten om ons naar de juiste gate te brengen. Op die manier kon het vliegtuig naar Amsterdam gewoon op tijd vertrekken met iedere passagier er in.
Het eten tijdens de vluchten is prima, je krijgt een papieren menukaartje wat fijn is omdat je dan niet in gebrekkig Engels hoeft aan te horen van de steward(es) wat de opties zijn.
Genoeg beenruimte. Genoeg entertainment in het Engels. Tijdens mijn vlucht van Hanoi naar Moskou zat er een pakketje met sloffen, handlotion, oordopjes en een slaapmasker in de stoel wat ik erg fijn vond.
Bij sommige reviews lees ik dat men het personeel onvriendelijk vindt. Ik heb dat niet zo ervaren. De medewerkers waren gewoon duidelijk en direct ("Go to passport control and then wait") en deden hun best om goed Engels met je te praten.