“prima ervaring met Aeroflot”
Beoordeling van Aeroflot

15 juli 2019 beoordeeld

Zaterdag 13 juli 2019 vlogen wij met een overstap van 1 uur en 25 minuten op Moskou naar Bangkok.
Bij het inchecken op Schiphol kregen onze koffers een label met short conection en werd ons verteld dat de koffers naar Bangkok in een aparte bagage container ging. Het boarden ging op tijd en vetliep soepel. We vlogen met een Airbus A330 en deze zag er van buiten en ban binnen prima uit.
Helaas vertrokken we bijna 1 uur later dan gepland, dit had volgens de gezagvoerder te maken met grote drukte op Schiphol.
Tijdens de vlucht werd er eten en drinken geserveerd, de kwaliteit was prima. Het entertainment systeem werkte goed en het aanbod van films heeft ons positief verrast.
De vlucht verliep voorspoedig en het zag er naar uit dat we met maar 15 min vertraging zouden landen, helaas moesten we ivm drukte weer een extra rondje maken en landden we uiteindelijk met 30 minuten vertraging op Moskou. Nadat we aan de gate gekoppeld waren en uit konden stappen, zou het instappen beginnen van onze aansluitende vlucht. Via borden op de luchthaven staat prima aangegeven welke kant je op moet voor een transfer. Ook stond er een medewerker van Aeroflot de mensen voor Bangkok door te verwijzen richting de paspoort controle en security check. De paspoort controle ging super snel en bij de security check werden wij door een beveiliger naar voren gedirigeerd, ook hierna stonden er medewerkers van Aeroflot de reizigers voor Bangkok naar de juiste gate te verwijzen.Binnen 10 minuten stonden wij hierdoor bij onze vlucht naar Bangkok. We moesten met een busje naar ons vliegtuig. Ook nu weer vlogen we met een Airbus A330 en werden we vriendelijk onthaald door het personeel. We vertrokken met een kleine vertraging. Ook nu weer was de verzorging prima, er werd 2x eten en drinken geserveerd en tussendoor waren er drink rondes. Ook kon je achterin het vliegtuig drinken en snacks krijgen. Het entertainment systeem was wederom prima en bood genoeg vermaak tijdens de vlucht.
Na aankomst op Bangkok waren we natuurlijk in spanning of onze koffers ook de overstap hadden gehaald, gelukkig bleek dat het geval te zijn. Wij hebben hierdoor een positieve ervaring opgedaan met Aeroflot.

14 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit Amsterdam naar Moskou gevlogen in 4.5uur, prima vlucht. Door vertraging op Schiphol hadden wij nog 45min overstaptijd op Moskou. Na 20min rennen hebben wij het vliegtuig net gehaald.. Overstappen is veel te kort! Gate lag aan andere de andere kant van het vliegveld. Wederom prima vlucht in 9.5u naar Tokyo. Helaas zijn allebei onze backpacks niet aangekomen. Wachten op dit moment na 2 dagen nog steeds op onze backpacks en wij hebben nog niets gehoord. Aeroflot service is slecht te bereiken. Onze reis is nu bemoeilijkt doordat onze bagage niet volgens afspraak 1 dag later wordt geleverd.

• Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
9 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit Dusseldorf naar Tashkent hadden we een tussenstop in Moskou. Hier ging het mis zowel op heen als terugreis! Koffers niet meegekomen met ons vliegtuig. In Tashkent 3 dagen moeten wachten terugreis idem dito. Dit scheen normaal te zijn volgens de hoteleigenaar. Dus stop in je handbagage de nodige spullen die je gedurende de eerste dagen nodig hebt. Anders heb je een probleem. Of neem een vlucht zonder overstap.

Datum van reis: april 2019
9 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Nette service erg vriendelijk personeel, goede maaltijd. Iets vertraging in amsterdam maar niet noemenswaardig

3 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijzonder slecht in elk opzicht. Delay vanuit Amsterdam er werd gegarandeerd dat m’n aansluitende vlucht naar Thailand zou wachten in Moskou. Vliegtuig was al vertrokken. Na 7 uur wachten zonder informatie uiteindelijk in een hotel gestopt met onbekende dame en mochten niet onze hotelkamer uit en werden uitgelachen en afgebekt door hotel en luchtvaartpersoneel.. once in my lifetime Aeroflot... oh ja en t eten was ook niet te doen... moet ook nog terug heb ik nu al stress van... bedankt Aeroflot..

Datum van reis: juni 2019
    • Zitcomfort