Zeer goed. Hier krijg je waar voor je geld. Vriendelijke bediening en een top chef. Zeker een aanrader voor gezellig samen zijn met familie of vrienden. Ook leuk voor een feestje.
Zeer goed. Hier krijg je waar voor je geld. Vriendelijke bediening en een top chef. Zeker een aanrader voor gezellig samen zijn met familie of vrienden. Ook leuk voor een feestje.
Een enorm mooie locatie. Je krijgt een vriendelijke ontvangst. Het eten was heerlijk. Echt heel fijne gerechten en grote porties. We zaten deze keer in de veranda. Zelfs ‘s avonds is het heerlijk om daar te vertoeven. Het waren veel klanten en toch had je...niet het gevoel dat het druk was. Gezellige avond met vrienden.Meer
Vrijdagavond weer eens heerlijk gegeten bij de Postelsche Hofstee. Het restaurant is schitterend gelegen in de bossen op de grens van het Nederlandse Reusel en het Belgische Postel (gemeente Mol). Sinds geruime tijd is dit restaurant alleen nog slechts open op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag...en -avond. Werkelijk doodzonde is dat.Meer
Inderdaad de kaart is niet veel veranderd maar de smaak en vakmanschap is nog steeds op heel lekker blijven hangen! En liever gezellige gasten van boven de 65 dan vervelende en lawaaierige kids van onder de 15! Kortom wil je genieten van lekker eten, vriendelijke...bediening en een rustig mooi en groen kader The place to be!!!Meer
Ik wist dat het overgenomen was en verbouwd. Nog een keer erheen gegaan. De kaart was niet verranderd. Echt blijven hangen in vroeger. En vond de prijs kwaliteit verhouding ook niet helemaal goed. Je krijgt meer dan voldoende dat wel. De gemiddelde leeftijd is daar...65. Het is wel een mooi oud pand.Meer
Het is al een hele tijd geleden dat we hier gegeten hebben om precies te zijn 2015. Ik heb een notitieboekje waar ik al mijn revieuws in bijhoud en vandaar deze late toevoeging. Wij vonden het een mooie locatie op de grens tussen Nederland en...België. Helaas vonden we zelf het interieur nogal ouderwets, maar dit hoort wel bij deze setting. Het restaurant is vrij groot en zat vol dus was nogal rumoerig en niet zo gezellig. We verschoten van de uitgebreide menukaart. Zelf hebben we de Stropers biefstuk genomen en het Lamskroontje met een romige saus. De porties waren voor naar hun zeggen een culinair restaurant groot. De smaken waren gewoon goed maar ook niets appart. Dus we zijn van mening dat wanneer je grote honger hebt en gewoon goed wil eten je hier perfect aan je trekken komt.Meer
Leuke bediening, is aanwezig op de achtergrond. Zeer mooie aankleding van de tafel zonder dat dit over de top was. Aangename sfeer, aangepaste muziek. Lekker eten die op het juiste tijdstip opgediend werd. We komen zeker terug, een aanrader!!
We hebben genoten van ons etentje met vrienden. Gezellige sfeer, lekker eten en vriendelijke bediening. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Een echte place to be.
Wij hadden een valentijnsmenu genomen. Voorgerecht kwam vlak na het aperitief. Veel te snel dus. Daarna heel lang moeten wachten op het hoofdgerecht. Vervallen boter bij de scampi’s. Dessert was ijs met pannenkoek ??? Niet voor herhaling vatbaar
Zou Rob de Nijs zeggen in zijn liedje Zuster Ursula. Na een zestal jaren toch nog eens de Postelsche Hofstee aangedaan met een ruim gezelschap familie. Vooreerst is het meubilair in de grootste zaal (er zijn er drie) aan vernieuwing toe. Het meubilair lijkt ons...in al die jaren niet gewijzigd, maar enkele stoelen waren niet meer stabiel en de zitting zakte door. Minder leuk was dat we een ronde tafel gereserveerd en toegezegd gekregen hadden. Niet dus, we zaten met 11 aan een lange smalle tafel, wat de gesprekken niet ten goede komt. Dat het rumoerig was kunnen we mee leven, de zaak zat kwasi helemaal vol. Om het de keuken gemakkelijk te maken kozen we het menu van De Graaf, van 37.50 euro. Met aperitief, witte en rode huiswijn, water en koffie er bij kwam de rekening uit op 53 euro per persoon. Dat is is een zeer correcte prijs, omdat de huiswijn zich best liet drinken. Maar de Postelsche Hofstee noemt zich gastronomisch op haar website, en dat is een brug te ver. De menu liet de keuze uit 7 voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie desserts. Ik koos voor parmaham met meloen. Correcte ham, maar niet rijpe meloen, dus eigenlijk een beetje tegenvaller. De steak was van matige kwaliteit, een helft zelfs taai en een beetje overdone. Mijn partner koos de zalm en die was te lang gebakken. Er was voldoende en divers aardappelgarnituur. Mijn nagerecht was een ijsje met warme chocoladesaus. Industriëel ijs weliswaar, maar toch lekker, dat eten we thuis ook. De crème brulée was in orde. Ik heb de sterke indruk dat de keuken hier in al die jaren niks veranderd is. Creativiteit op het bord zou toch ook wel mogen. Op ons bord kwam eten dat je om de hoek overal kan eten in elke brasserie.Meer