Een blitz-start heeft Anarchy, zeker genomen maar dat heeft ook tot gevolg dat nieuwe gasten hoge verwachtingen stellen. Een hele uitdaging voor het jonge eigenaars koppel en waarin ze gedeeltelijk lukken. Dat de jonge chef achter het fornuis talent heeft , staat buiten kijf ....De driegangenmenu met terrine van everzwijn , kabeljauw met winterse groenten en zeer lekker dessertbord proeven kookkunst van juiste combinatie en smaken. Al had een keuze tussen een wildgerecht naast de kabeljauw, een mooie optie geweest gezien de periode van het jaar. De zaal wordt gedragen door een vriendelijke jonge dame des huizes, dewelke haar gasten met inzet , ook in het Nederlands wenst te begroeten , mooi maar evident in de Vlaamse rand. Daar zij er alleen voorstaat, loert stressverleiding om de hoek , met irritatie tot gevolg waardoor er een niet gezellige spanning ontstaat met de gasten. Mooie , betaalbare, wijnkaart. Interieur voelt pril en niet echt gezellig aan . Zoals op vele punten nog veel ruimte om door te groeien naar een hoger niveau waar alles voor aanwezig is . Prijs/ kwaliteit , 38€ voor een 3 gangen , is zijn geld meer dan waard.Meer