Een heerlijke ervaring, prima service en heerlijke gerechtjes maar ook ware schilderijtjes! Top! Zeker tot een vilgende keer!
Een heerlijke ervaring, prima service en heerlijke gerechtjes maar ook ware schilderijtjes! Top! Zeker tot een vilgende keer!
Gezellig en heel heel lekker. Goede bediening. Mooie inrichting met comfortabele stoelen. Echt een topper.Zeker een aanrader.
Toprestaurant. Ge zoudt het niet zeggen aan de voorgevel maar het kader is modern, gedurfd en zeer aangenaam. Qua kwaliteit en combinatie van smaken, uitstekend. De aangepaste wijnen waren ok. Bediening was top, veel jong (keuken)geweld, allen zeer gemotiveerd. Toch een klein negatiefje: de hapjes...vooraf waren zeer lekker maar niet erg praktisch geserveerd. Wij komen zeker terug.Meer
Lekker eten, leuke combinaties. Mooie zaak en terras. De gastvrouw was zeer vriendelijk, maar er mag nog wat meer swung in, ze heeft het talent hiervoor. Doe zo verder. We komen zeker terug. Een toppertje. En zalige muziek op de achtergrond…
Een pareltje in de kempen. Jong gedreven team, chapeau voor wat zij neerzetten! Vaak heb je bij een 5/6 gangen menu altijd wel eens dat er iets wat minder is, maar hebben echt van het eerste tot het laatste gerecht de glazuur van ons bord...geschraapt :-). Mooie balans in alle gerechten. De wijnen waren lekker, misschien geen memorabele topwijnen, maar wel degelijk, en passioneel voorgesteld door de sommelier. Ook de kazen achteraf zijn een aanrader.Meer
We keken weer uit naar een avondje Seir gezien de positieve ervaringen van onze vorige bezoeken. In totaal zijn we er toch al een keer of 7 geweest denk ik. Het eten was nog steeds op een hoog niveau de quotering van Gault Millau waardig....Wat echter ons bijzonder tegenviel was de keuze van de wijnen, wij vonden er eigenlijk geen enkele tussen waarvan ik hem in huis zou willen hebben. Dit is zeer jammer, de wijnen volgen absoluut niet het niveau van het eten. Waarom experimenteren met wijnen uit kleinere landen terwijl er zoveel goede wijnen zijn voor een schappelijke prijs? Toeval wil dat we een andere tafel die avond kenden en deze mensen hadden dezelfde opmerking. Seir moet hier echt mee oppassen, temeer bij ons voorlaatste bezoek ook de wijnen niet top waren. Ofwel is het de keuze van de sommelier ofwel moeten ze eens nadenken over degenen die de wijnen levert en suggereert. Uiteindelijk voor een 6 gangen menu met aangepaste wijnen, apero en koffie betaalden we 180 euro per persoon, voor deze prijs zit je in een één ster restaurant.Meer
Prijs/kwaliteit ratio meer dan in orde. Mooi, modern maar niet te kil kader. Alles was even mooi en smaakvol. De 2e vis had voor ons net dat tikje minder gegaard gemogen maar was zacht in de mond. Dus das persoonlijke smaak dan. Op vraag of...we het tussengerecht konden nemen ipv dessert werd positief geantwoord. Achteraf bleek er zelfs geen extraatje voor te zijn aangerekend net zoals men deed in De Stadt van Luyck. In Lotier kwam er iets en niks bij de prijs voor dezelfde omwisseling wat mi wel mag. Voor de helft van de prijs gegeten tov Hifke van Bazel en echt veel aangenamer en smaakvoller. Het interieur was de iets modernere versie v Colette de Vijvers. Wij gaan terug!Meer
vind je in Kasterlee biij Seir. Ik zou wel aanraden om te opteren voor 4 gangen, want porties zijn aan de kleine kant. De hapjes zijn verrassend wat meteen hoge verwachtingen schept voor de rest van de lunch. En inderdaad werden we niet teleurgesteld: beginnende...met het superlekkere brood en de bijhorende "eekhoorntjesbroodboter" (oef, wat een woord). De bediening is uitermate attent, vriendelijk, professioneel... Het kader is modern, heel ruim, maar oogt een beetje leeg en zou wel enkele planten kunnen gebruiken. Maar hier kom ik heel graag terug.Meer
Mooi vormgegeven ruime zaak met halfopen keuken. Fijne ontvangst. Een drietal originele en goed uitgevoerde amuses. Een prima lunchmenu van 4 gangen. Hier wordt zeer goed gekookt. Uitstekend speltbrood van eigen makelij. Met name de kabeljauw was zeer fraai uitgevoerd met een perfecte cuisson. Jammer...was dat het kalf iets te gaar was [ niet rosé van binnen ] maar de uitstekende saus en andere ingrediënten maakten veel goed. Het wijnarrangement was op zich prima , alleen was de combi van het toch wat aardse kalfsgerecht met de op zich prima Barbera wat moeilijk te begrijpen. De wijn had zoals een goede Barbera betaamd veel gerookt griottenfruit en was daarom een aromatische tegenpool van het gerecht en combineerde wat minder goed. Fijne bediening en rustige sfeervolle muziek. Redelijke prijzen. Al met al warm aanbevolen.Meer
Mooi restaurant, fijn en vriendelijk personeel en verfijnde lekkere gerechten! Het zijn allemaal jonge mensen, maar ze doen dit fantastisch, doe zo verder!