+33 2 51 39 23 09+ Website toevoegenDeze vermelding verbeteren
Openingstijden
Wo
12:15 - 13:1519:15 - 20:15
Do
12:15 - 13:1519:15 - 20:15
Vr
12:15 - 13:1519:15 - 20:15
Za
12:15 - 13:1519:15 - 20:15
MICHELIN
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Waarderingen en beoordelingen
Travellers' Choice 2024
MICHELIN
Bekijk meer in de MichelingidsWAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer
Meer informatie
Iemand van dit bedrijf beheert deze vermelding.
Meer informatie
PRIJSKLASSE
€ 27,00 – € 137,00
CUISINES
Frans, Europees, Gezond
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs
maaltijden, functies
Standpunt van de MICHELIN-gids
Alexandre Couillon rises at dawn to go to Noirmoutier fish auction, which sells the best Atlantic fish, before stopping by his own vegetable garden, ju...
Lees meer in de MICHELIN-gidsDrie MICHELIN sterren: unieke keuken. De reis waard!
Serveert dit restaurant gerechten uit Romagna?
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
680 beoordelingen
Uitstekend
624
Heel goed
31
Gemiddeld
19
Matig
5
Vreselijk
1
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit hun oorspronkelijke taal. Machinevertalingen weergeven?
De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd. Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Dit geldt ook voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties voor bruikbaarheid, geschiktheid voor een specifiek doel en niet-inbreuk op rechten van derden.
Geluksknikker
Sittard338 bijdragen
aug 2018 • family
Natuurlijk ook nieuwsgierig geworden door de aflevering van Chefs Table en nu we na een vakantie op Ile De Ré toch enigszins in de buurt waren, La Marine van Alexander Couillon bezocht. Inmiddels bekroond met twee michelinsterren en 19 punten Gaultmillau, is dit een gevestigde naam in de Franse gastronomie. We verblijven in het ernaast gelegen hotel, ook uitgebaat door de familie Couillon en absoluut een aanrader. Zeer stijlvol ingericht en het ontbijt is ook de moeite waard.
Maar restaurant La Marine is waar we voor hier zijn. Het restaurant beschikt maar over een beperkt aantal couverts (20-25), de inrichting is redelijk opvallend en naar onze smaak niet heel sfeervol. De enorme spiegelwand is niet echt een geslaagd interieurelement. De gastvrouw Céline Couillon, is oprecht vriendelijk en ondanks dat ze zelf mee aan de bak moet in de bediening, heeft ze aandacht voor haar gasten.
We kiezen het uitgebreide menu, negen gangen, waarvan drie zoet. Na een stortvloed van amuses (verfijnd en origineel) beginnen we met de befaamde Erika oester. Geïnspireerd op de scheepsramp die plaatsvond voor de kust van Noirmoutier, is dit een oester overgoten met een zwarte substantie (inktvisinkt). De oester is heerlijk, maar het gerecht is als concept beter dan het echt verrast qua smaak. We vervolgen met nog vier gangen met vis, waarbij de langoustine met mini courgette uit eigen tuin en schuim van amandelmelk eruit springt, zalig. De hoofdingrediënten krijgen altijd de hoofdrol in het gerecht. De chef is wars van onnodige opsmuk en laat de mooie (met name) vis in zijn waarde. Daarnaast is de presentatie altijd simpel en van ondergeschikt belang.
Soms slaat dit ook wat door, zo vinden we het laatste visgerecht wel erg simpel. Een royaal stuk lokale vis, maigre de ligne, met een krachtige jus op basis van uien en laurier. En dat is ook: vis en jus. Het gerecht oogt wat lomp en de vis op zich zelf vinden we ook niet heel erg onderscheidend. Als enige vleesgerecht, een plaatselijke kip, die botermals blijkt te zijn en in een royale portie verschijnt, met ook weer beperkt garnituur. De notencrème erbij is overheerlijk en combineert mooi, de scherpe crème van citrus valt echter een beetje uit de toon.
De drie desserts zijn alledrie origineel en overheerlijk. Ijs, met melk uit de open haard bijvoorbeeld en ook de merengue met venkel en honing getuigd van groot vakmanschap. De wijnen lijken een wat ondergeschoven kindje, wellicht ook getuige de prijs. 60 euro voor een wijnarrangement op dit niveau is niet heel duur. Echter zijn we ook niet erg onder de indruk. We krijgen bij de negen gerechten in totaal vijf wijnen geschonken. Zo wordt er één wijn bij alle drie de desserts geschonken, terwijl deze toch echt nogal verschillen van smaak. Ook bij de vier visgerechten, die zeer divers zijn, worden maar twee verschillende wijnen geschonken. De uitleg van de sommelier is daarbij zeer summier. Dit verdient echt nog de aandacht om een volgende stap te kunnen maken.
We sluiten af met koffie met een keur aan huisgemaakte overheerlijke friandises. Daarbij drinken we een bas armagnac uit 1968. De hoeveelheid die we hier van krijgen is zeer klein (en zeker niet de beloofde 5cl zoals op de kaart staat). De sommelier komt ons de lege fles showen en dus snappen we waarom we zo weinig krijgen. Echter verschijnen wel de drie volledige glazen op de rekening.
Hoe dan ook: ondanks een aantal aandachtspunten en punten die ook wel te maken hebben met smaak en voorkeuren, hebben we een heerlijke avond gehad en hebben we kunnen genieten van gerechten van een chef die duidelijk met een eigen signatuur en volgens een eigen plan kookt. Geen kopieergedrag hier en dat is alleen maar prijzenswaardig.
Geschreven op 5 augustus 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Loes G
600 bijdragen
aug 2015 • couples
Klein, heel modern etablissement. Zeer hartelijk ontvangst, absoluut niet stijf. Er is maar 1 menu, waarin je keuze kunt maken van het aantal gangen. Maar alvorens het menu begint een hele serie amuses van topklasse. Veel smaken, verschillende textures, deed ons aan El Bullie denken. Alles v topklasse, maar je moet wel van vis houden !!
Een absolute aandader, zeker een grote omweg waard !!!
Geschreven op 4 september 2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Julie N
5 bijdragen
aug 2019 • family
Dit was ons eerste restaurant in Noirmoutier en we genoten van de plaats, het eten en de service.
Bedankt voor dat coole moment met kinderen.
Geschreven op 2 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RevdIain
Dawlish277 bijdragen
jun 2019 • couples
Dit was ons vijfde bezoek aan La Marine - geen reis naar Frankrijk is nu voltooid zonder hierheen te gaan. We hadden het 6 - gangen menu, maar dat is een beetje misleidend omdat er niet minder dan 8 amuses waren - bouches en 5 petits fours!
De eerste waren de beroemde aardappelen van Noirmoutier, inktvis, radijs, gerookte Mullet, creme de menthe met komkommer, heerlijke truffelvisballetjes met een koffiecentrum dat in de mond smelt, clam consomm en, geloof het of niet, venkelroom met kaasijs , aardbeisaus en makreel. Nu zijn we klaar om de maaltijd goed te beginnen!
Eerst waren er oesters van de boot 'Erika' met een inktvisensaus, vervolgens witte asperges met sintels dennenappels en vervolgens heek met kersen en groene bonen en amandelmelk. Wijting gevolgd en dan 'Bois de la Chaize' met elementen die de bossen op het eiland vertegenwoordigen - en tenslotte een mooi rabarberdessert.
We hebben de wijnvlucht gehad om dit allemaal te begeleiden - een muscadet de sevre et maine, een Côtes de Duras, een Macon Chaintr, een C tes du Rh ne en tenslotte een lokale Vend e zoete wijn.
Alexandre Couillon is zo creatief en combineert oude favorieten en compleet nieuwe gerechten en het personeel onder leiding van C line is zo vriendelijk, behulpzaam en informeel dat de hele ervaring een plezier is. Hartelijk dank aan alle betrokkenen!
We waren hier 7 juni 2019.
Geschreven op 16 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Didsthewinegeek
Belfast189 bijdragen
apr 2019 • family
Absoluut een ervaring om van te genieten. 5 of 6 hors d 'oeuvres voor de 6-gangen lunch waar de chef een verhaal en ervaring mee creëerde. Er waren een aantal memorabele gerechten en smaken. Vooral in mijn gedachten, de kleine schotel van wortel gember en winkle. Voor mijn zoon die met mij dineerde, de heek en wortelschotel. Forgettable voor mij was de eerste schotel van aardappel gedaan op 3 manieren en de radijs met een pijnboomsaus, de frisheid en vurigheid van de radijs verwoestte de verrassend delicate smaak van de pijnboomsap saus. De wijting gerecht was gewoon een beetje te delicaat. De heek gerecht hoewel uitstekend en de chocolade dessert onvergetelijk. De kleine snoepjes met koffie waren een ander dessert op zich, met de terugkeer van wortel en gember maar in dessertvorm. Ook een gedenkwaardige biet en anijskoekje.
Absoluut een maaltijd om te onthouden. De chef / eigenaar heeft mijn zoon vriendelijk naar de keuken gebracht omdat hij geïnteresseerd is in koken.
Geschreven op 6 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gosgus
Londen48 bijdragen
aug 2018 • family
Van de eerste "amuse - bouche" tot de laatste "mignardise", elk gerecht was absoluut perfect, creatief en perfect uitgevoerd. Dit is een, zo niet onze beste culinaire ervaring ooit. Deze chef-kok wordt erkend als een van de allerbeste ter wereld. Het wordt niet verwend door de attente en vriendelijke service, waar men zich welkom voelt op een familieplek waar mevrouw Couillon gasten verwelkomt en serveert. Bevoegd advies over lokale wijnen. Een compleet feest, een extreem warme aanbeveling.
Geschreven op 1 september 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pinot1000
Londen327 bijdragen
aug 2018 • couples
Het restaurant is klein met ongeveer 20 covers, dus als iedereen meer bezig is met het fotograferen van hun eten dan eten en ervan genieten, en ik durf het te zeggen, genietend van de wijn! ! ! ! ! Eten is GEWELDIG, maar het is niet leuk, en nadat je zo ver bent gekomen op dit verlaten eiland, is dat een probleem.
Geschreven op 16 augustus 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JusAK_1971
Genève24 bijdragen
jul 2017 • family
We brachten onze 15 jarige zoon en 12 jarige dochter voor een diner dat niemand in de familie zal vergeten in lange tijd! Het menu was subliem en de amuse bouche waren voortreffelijk. Alle details van de prachtige keramische aardewerk gekozen showcase het gerechten naar de indelingen wijn werd gewaardeerd. Het was de mensen dat maakte het verschil, hoewel en een geweldige dank u Mme Couillon, die met haar team maakte onze avond en nacht in het onlangs geopende hotel absoluut geweldig. We verbleven in de familiekamer. Het was schoon, comfortabel modern en maritieme! Het ontbijt was een symfonie van gerechten, smaken en levenskracht.
Geschreven op 31 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
henmar42
Taby34 bijdragen
jul 2017 • family
We besteden een ongelooflijke avond in la Marine, de beste diner ervaring die ik ooit heb gehad. We gingen voor de volledige menu van 9 gangen en heb geen spijt gehad: het was een vuur werk van koken op zijn best. Het begon allemaal met 6 fantastische amuse - bouche dat aangegeven wat deze bemanning kan doen, en elk van de negen banen waren echt een kunstwerk in presentatie, textuur en smaak. De uitstekende sommelier hadden samen de perfecte wijn arrangement dat ik adviseer ook, en de service was natuurlijk onberispelijk.
Ik heb niets negatiefs te zeggen, zal deze ervaring weer met ons voor een lange tijd, maar een paar tips voor toekomstige bezoekers:
* Wanneer gevraagd over een aperitief, ja zeggen, anders hoeft u alleen water vergezelt de mooie amuse - bouche. Champagne werkte prima voor ons : )
* ik ten zeerste een verblijf in het naastgelegen Maison Moizeau, ook gerund door de Couillon familie, en dus dezelfde kwaliteit en oog voor detail (en opende haar poorten in juli 2017 (
* Als je verblijf in het hotel, extra betalen voor het ontbijt. Het is een geweldige ervaring als het is Alexandre Couillons poging om zijn euforische visser grootvaders ontbijt.
Mijn enige spijt is dat er niet zes of zeven star ratings op Trip Advisor.
Geschreven op 28 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
TineCMart
Stockholm49 bijdragen
jul 2017 • family
Het is bijna moeilijk om te beschrijven deze ervaring met woorden. We vonden La Marine via een episode van Chef's Table en het was de piek van onze familie vakantie in Frankrijk. Zelfs zo, het overtrof onze verwachtingen. Een warm welkom, een onberispelijke service en schotel na schotel die blij zowel het oog en onze smaakpapillen! We waren niet zeker weer te kiezen voor het grote menu, maar we zijn blij dat we dat deden in het einde. geweldig! De ervaring was enorm versterkt door het feit dat we verbleven in de familie hotel naast de deur en kon verder met een fantastisch ontbijt de ochtend na. Dit was echt een once in a lifetime ervaring ik zou aanraden aan iedereen!
Geschreven op 26 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
BMahanes
Lusby33 bijdragen
jun 2017 • couples
We hadden een fantastische diner in dit kleine restaurant aan de kust van Frankrijk. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen. Elk gerecht was een avontuur in creativiteit, schoonheid en smaak . . . de talrijke amuse bouche het toneel en de maaltijd bleef een groot gastronomisch avontuur. De loop van de avond was een prachtige woestijn pine ijs op een zeewier biscuit met hagelslag van chocolade en andere zoetigheden. Heerlijk!
Ga . . . Je zult niet teleurgesteld worden!
Geschreven op 22 juni 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
pialeon
Antwerpen35 bijdragen
apr 2017 • couples
Eet niet voordat je gaat, zal je genoeg te eten en te ontdekken. de 'signature dish Erika clam is een must en de frechness van de producten is ongelooflijk groot porties voor gastronomique restaurant maar u zult genieten van elke hap.
Geschreven op 11 mei 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
IanandD
Australië30 bijdragen
sep 2016 • couples
Onze diner hier was geweldig. De amuse bouches waren magisch en elk van onze vier gangen, met gecompenseerde wijnen, was heerlijk.
Geschreven op 16 september 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RevdIain
Dawlish277 bijdragen
sep 2015 • couples
We keerden terug nadat we werden op onze eerste bezoek onder de indruk in mei 2014 . Het is nogal een trektocht tegenover het eiland te bereiken L'Herbaudiere maar het is de moeite waard! Moet je echt verblijven lokaal - je zou niet rijden na een maaltijd wilt dit willen. We verblijven in het Hotel Bord een Bord die slechts een paar meter verderop en is niet slecht.
Er is een keuze op het menu - vier, zeven of negen cursussen! We kozen voor vier maar er zijn zoveel 'amuseert bouches' en 'petits fours' dat het zou goed negen. Al het eten is heerlijk en dus verbeeldingrijk. Noirmoutier is beroemd om zijn aardappelen ( naar verluidt de duurste in de wereld) en één van de 'amuseert bouches' is een soort als signature gerecht - een Trinity van aardappel creaties; aardappel ijs in de kenmerkende kegelvorm. een aardappel fris en een aardappelsoep verfijnd. Dat was slechts één van meerdere kleine hartige panelleden - en alle vóór het voorgerecht aankwamen! Het eten is voornamelijk vis ( niet verwonderlijk als de vissershaven is aan de overkant van de weg) hoewel er een prachtige Pigeon borstkanker op het menu deze keer was. Veel van de groenten kom uit La Marine's eigen tuin.
We kozen het menu met een glas wijn met elke cursus - een andere reden niet achteraf te rijden ...
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en het decor is een verrassing na de gewone buitenkant van het gebouw. Zeker een wow-factor als u binnenkomt.
Al met al een geweldige ervaring. We zullen terugkomen!
Geschreven op 21 september 2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nick E
Manchester179 bijdragen
jun 2015 • couples
Dit was het hoogtepunt van ons bezoek aan de Vendée Regio.Ons bezoek dat voor sommige gepland zes maanden. De haven is klein en heerlijk. Het restaurant la Marine schuldverminderingsprogramma's schoon uit duurt en we zullen verzorgd van buiten. De ingang is goed, uitnodigend u in een zeer gastvrije modern interieur doordacht.
De voorkant van het huis team waren vriendelijk en professioneel. We hadden al via e-mail in contact blijven geweest, hebben we geprobeerd om een tafel te reserveren sommige zes weken vooraf. Gelukkig, zij vonden een tafel voor ons en laat ons weten door e-mail . Dit is niet een restaurant omhoogzetten "op de korting kans". Vanaf onze uitvalsbasis in Geleid Sables d'Olonne was het een goede ronde reis ( onderdeel van de ervaring).
Nu het eten, dat was fantastisch. We besloten op de nr. 2 menu waar een voorgerecht, 2 belangrijkste Plats en een dessert inbegrepen. Bovendien waren we op voorwaarde dat met 4 amuse-bouche, ten eerste een trio van Noirmoutier aardappelen bestaand uit een delicaat fris, een potatoe soep en potatoe ijs in de kenmerkende kegelvorm. De hele maaltijd was van lokaal sk en gevangen producten, veel van Chef Alexandre Couillion's eigen tuin. De vis was plaatselijk gevangen en perfect klaargemaakt zoals de guiniea fowl was. De desserts die gevolgd waren eenvoudig maar perfect geëxecuteerd.
Een prachtige avond, de aandacht voor detail, de setting, mark de service en het eten dat één van de beste restaurant's we hebben meegemaakt.
Geschreven op 4 juli 2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1-15 van de 18 resultaten worden getoond
De beste luxerestaurants
Alles weergeven De beste in de buurt
We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.
De beste hotels in de buurt
Alles weergeven De beste restaurants in de buurt
Alles weergeven Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen