Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Monterey
Plaatsen
Inbox
Zoeken

The Sardine Factory

Geclaimd
Een tafel reserveren
2
za 14/12
20:00

Waarderingen en beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2015 - 2019
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
30 US$ - 50 US$
CUISINES
Amerikaans, Vis en zeevruchten
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Deze vermelding verbeteren
Beoordelingen (1.041)
Beoordelingen filteren
573 resultaten
Waardering van reizigers
337
143
51
24
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
337
143
51
24
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 573 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 11 september 2019 via mobiele applicatie

Zodra je binnenkomt, heb je het gevoel dat je een bekend New Yorkse etablissement bent binnengegaan. De inrichting is erg Italiaans, comfortabel en intiem. We zijn begonnen met de Tanimura & Antle-salade (lokaal geteeld) en hadden de linguine met kokkels en aangebraden Ahi-tonijn. De pasta...was perfect gebakken en de mosselen waren overvloedig met een lichte knoflooksaus. Helemaal niet zwaar. Het was de beste die ik daar heb gehad. De tonijn was ook precies goed aangebraden en zat vol smaken. Het zwanenijsbeeld werd gepresenteerd tussen de voorgerechten en had een mangosorbet in het midden om onze pallet vrij te maken. Bovenaan de nacht waren ijs / brownie? lollies over droog ijs met noten en karamelsauzen om te dunken. Had ik al gezegd dat de wijnkaart 3 "diep was? Ze hebben een van de meest uitgebreide lijsten die ik in lange tijd heb gezien. De service was gastvrij en attent zonder opdringerig te zijn. De hele nacht was een "10"! We komen terug.Meer

Datum van bezoek: september 2019
Beoordeeld op 2 september 2019

Ik nam mijn 87-jarige moeder mee naar dit restaurant toen we haar verjaardag vierden in Monterey voor het weekend. Van boven naar beneden was dit een geweldige ervaring en we vonden het geweldig. Het restaurant bestaat eigenlijk uit drie delen. Je komt binnen in de...bar / lounge, gaat door een kleine maar zeer chique eetkamer en dan komt hij uit in een zeer grote kamer met het type "kas" met glazen wanden en plafonds. Heel mooi. We hadden een fantastische ober die ons adviseerde over onze keuze van wijn en gaf ons de specials, waarmee hij goed bekend was. Het eten (garnalencocktail, prime rib) was gewoon geweldig en precies gekookt zoals gevraagd. We hebben tijdige service ontvangen. Niet langzaam, op geen enkele manier gehaast. Hun cannoli-dessert was fantastisch in een knapperige schaal, wat betekent dat het net was gevuld. Te veel plaatsen vullen ze van tevoren en ze worden vochtig. Dit was perfect. Dit restaurant ligt op slechts twee straten lopen van het Intercontinental Hotel Clement waar we verbleven. Slechts één woord van advies. Naar keuze van mijn moeder selecteerden we een reservering van 17.00 uur. Toen we om 4: 45 aankwamen, was het restaurant nog gesloten. Het ontgrendelde eigenlijk om 5 uur 's middags. Er was geen plek om buiten te zitten en mijn moeder, voor wie langdurig staan moeilijk is, werd gedwongen op de trap te gaan zitten. Houd er rekening mee dat als u kiest voor een reservering van 17.00 uur of iets later reserveert. Over het algemeen was het een heerlijke ervaring, misschien wel het beste eten dat we tijdens ons hele verblijf hadden, en ik zou hier graag weer eten. Diner voor twee met elk een glas wijn en dessert liep $ 200 met fooi.Meer

Datum van bezoek: augustus 2019
TheSardineFactory, Customer Service van The Sardine Factory, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 31 augustus 2019 via mobiele applicatie

We kwamen hier voor mijn verjaardag na een reis naar de refuge in Carmel. We vonden dit restaurant en het was een genot! We kregen de calamares steak (perfect gebakken), een biefstuk en de sorbet die in een kleine ijszwaan kwam. De eetkamer was fantastisch...en mijn man en ik komen zeker terug!Meer

Datum van bezoek: juli 2019
Beoordeeld op 17 augustus 2019 via mobiele applicatie

Laten we één ding duidelijk maken - voor Britse bezoekers die Rick Stein dit restaurant in zijn huidige tv-serie hebben zien bezoeken, is dit restaurant prijzig. Maar het eten was heerlijk en ik wou dat ik het me kon veroorloven meer te hebben geproefd. De...ober nam onoverkomelijk voor ons bestelde een main en geen voorgerecht. Helaas heeft dit de ervaring getemperd. . . maar zoals ik al zei, heerlijk eten.Meer

Datum van bezoek: augustus 2019
Beoordeeld op 13 augustus 2019

Hoewel niet bijzonder gedenkwaardig, was alles zeer solide en goed. Interessante omgeving, hoog boven de Cannery Row-winkels.

Datum van bezoek: augustus 2019
Beoordeeld op 1 maart 2019

Ik had een heel slechte ervaring op deze plek. Toen ik de parkeerplaats op ging en ze zeiden dat het onmogelijk was om te bezoeken, maar me nog steeds $ 30 rekende, klopt dit niet.

Datum van bezoek: februari 2019
Beoordeeld op 23 februari 2019

De Sardine Factory serveert al vijftig jaar locals en toeristen, in feite vierden ze zojuist dat mijlpaaljubileum in de maand oktober, waardoor mijn diner nog specialer werd omdat dit legendarische restaurant een speciale plaats heeft in vele dinersharten die komen vanuit de hele wereld om...Cannery Row te ervaren. Ik kwam op een maandagavond met een feest van acht en ik was de laatste om aan te komen van mijn feest en de maitre d leidde me naar onze tafel. Het eerste wat mij opviel toen we naar onze tafel liepen, was de overvloed aan kamers die ze hadden van de bar tot een secundaire salon die ze de bibliotheek noemen, die een werkende open haard had, terwijl je loopt krijg je een beetje geschiedenis en elegantie allemaal tegelijk met het feit dat elke kamer zijn eigen speciale karakter had, met een sierlijk interieur dat bij het tijdperk paste. Mijn groep had het geluk om een tafel te krijgen onder de prachtige Serre-glazen koepel, die 's nachts zorgde voor een serieus romantisch diner in de duisternis. Bij binnenkomst in het conservatorium viel me op dat de enorme kroonluchter uit het midden van de glazen koepel kwam en zweefde over een ivoren beeld geïnspireerd door de Venus de Milo. Het menu bij The Sardine Factory is vrij machtig en bestrijkt veel grond met betrekking tot de verse zeevruchten die je zou vinden langs de Central California Coast, maar ik geef ze de eer om hun selecties niet te overweldigend te maken. Naast de traditionele voorgerechten en soepen en salades, hadden ze een aantal opties voor zeevruchten, pasta en vlees op hun menu staan. Voor onze Voorgerechten, besliste onze groep over The Basket of Calamari, die ook hun eigen Calamari-trekjes en zijkanten van cocktail- en remoulade-saus bevatte, naast Wild California Sardines die lichtjes werden gerookt en geserveerd met uien, een gehakt ei, citroen en kappertjes. Omdat we in The Sardine Factory aan het dineren waren, waren we zoals in Rome, toch? De calamares was een van de beste calamares voorgerechten die ik heb gehad, en ik heb veel in mijn tijd gehad. De wolkjes waren de perfecte mix van beslag en wat voor zeevruchten dan ook die erin zaten, het voelde bijna alsof het mini-oesters waren, en waren zo goed dat ik de mand helemaal alleen had kunnen eten en vol genoeg was om daar te eten . Het was mijn eerste keer dat ik sardines op deze manier bereide, ze waren goed, maar een beetje zout naar mijn smaak, maar ik ben nog steeds blij dat we ze besteld hebben. Voordat ik besloot om mijn voorgerecht te bestellen, bestelde ik de beker van hun "Wereldberoemde" abalone bisque, die hun eigen creatie is, die de inauguratie van president Reagan heeft gediend. Geserveerd met spek, bieslook en Madeira, het smaakte een beetje zanderig naar mijn smaak, wat betekent dat het niet leek op elk type bisque of mosselvissoep dat ik gewend ben. Maar het was bevredigend in die zin dat de schaal en de beker slechts een dollar uit elkaar lagen in prijs, maar de beker was meer dan genoeg soep om aan je verlangens te voldoen. Dat en de overvloed aan brood en andere gratis voorgerechten waaronder groene olijven vulde me meer dan. Een ander diner aan mijn tafel, wilde ook The Factory's Famous Cheese Bread bestellen en ik had een plak en het was letterlijk de beste combinatie van kaasbrood die ik ooit heb gehad! Met een combinatie van Tillamook Cheddar, Romano en Parmezaanse kaas op geroosterd zuurdesembrood, was het overal warmte en goedheid! Voor mijn voorgerecht, ging ik met de Parmezaanse Crusted Calamari Steak, sint-jakobsschelpen en garnalen geserveerd op een bed van chived risotto, island gebakken asperges en gegarneerd met lemon caper saus, het gerecht was op zijn zachtst gezegd, in smaak en totale hoeveelheid. Elke hap paste goed bij de wijn die de sommelier van The Sardine Factory ons voorstelde de Rombauer Chardonnay en een heerlijke Pinot Noir. Alles in The Sardine Factory was goddelijk van het eten tot de attente service. Er wordt zoveel aandacht besteed aan de kleine dingen, zoals wanneer twee van mijn eetmaten diner salades bestelden om te eten voor het diner, en onze server zorgde ervoor dat er een kom ijs met gekoelde vorken in werd gebracht, zodat ze elk een voor elk hun diner konden selecteren salade met. Ik heb nog nooit een traditioneel concept gehad bij het eten op salades, maar ik was misschien wel onder de indruk van dat soort service. Ik kan niet wachten om terug te gaan naar The Sardine Factory en mijn gezinsleden te laten genieten van niet alleen het eten, maar ook van hun reputatie voor uitstekend eten, service en ambiance. Hier is nog eens vijftig jaar culinaire hoogstandjes in Monterey's Cannery Row!Meer

Datum van bezoek: oktober 2018
Beoordeeld op 12 februari 2019 via mobiele applicatie

Dit restaurant doet zeker zijn reputatie eer aan als een lokale favoriet. Elke keer als ik hier eet, geniet ik van de service, de gastheren, eten en drinken. Alles wat ik heb geprobeerd is heerlijk (ik vaak dit restaurant veel). Een van mijn favorieten en...ik ben er zeker van dat het hetzelfde zal worden voor iedereen die daar eet.Meer

Datum van bezoek: december 2018
TheSardineFactory, Customer Service van The Sardine Factory, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 12 februari 2019

Toen mijn overleden vrouw en ik onze trouwringen in Pasadena, CA kochten. . . naast South Pasadena, CA, waar we woonden, vertelde de dame bij de juwelier ons over dit restaurant en raadde het ten zeerste aan. Dus we kwamen aan bij de charmante "Tickle...Pink Inn" die aparte "hutten" had, op een heuvel op Route 1 (Carmel by The Sea), met een prachtig uitzicht op de oceaan vanaf ons balkon. Ze had dit restaurant aanbevolen. . . en op dat moment dienden ze "Lobster Wellington", die we bestelden. De kreeftenstaart was verpakt in een delicaat bladerdeeg van Wellington, en het kwam met "een royale kruik" van een rijke, zeevruchtensaus met een basis van, room en een kreeftenvermindering. Sindsdien heb ik nog nooit zoiets gehad. . . en dat herinner ik me, na 40 jaar. . . alsof ik het had, had het gisteren. Ook geweldige service en sfeer, naast de meeste uitstekende, heerlijke eten.  - Als je alle geluk hebt om hier en daar te eten, doe het gewoon. "P. S. Ik moest" juli 2018 "plaatsen omdat het 1976 niet zou accepteren. . . dus ik weet niet of ze nog steeds dit geweldige gerecht serveren, of niet. : -)Meer

Datum van bezoek: juli 2018
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Mijn vrouw en ik hadden allebei de speciale zalm, die zalm was bedekt met een aardappel en basilicum korst. De zalm was perfect gebakken; echter, we verwachtten iets in de trant van een knapperige geraspte aardappel en basilicum korst, in plaats van een gepureerde aardappel...en basilicum topping die eruit zag als groene aardappelpuree. Met onze voorgerecht hadden we asperges dat net iets al dente gekookt was, zoals we hadden gevraagd. Een belangrijke trekpleister in de Sardine-fabriek is hun zeer uitgebreide wijnkaart, en we hadden een erg leuke Chardonnay voorgesteld door een van hun sommeliers. Obers waren aangenaam en goed geïnformeerd over het menu.Meer

Datum van bezoek: augustus 2018
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 57 hotels in de buurt
InterContinental The Clement Monterey
3.364 beoordelingen
op 0,16 km afstand
Spindrift Inn
2.156 beoordelingen
op 0,17 km afstand
Wave Street Inn
154 beoordelingen
op 0,21 km afstand
Best Western Plus Victorian Inn
2.102 beoordelingen
op 0,38 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 327 restaurants in de buurt
Ghirardelli Ice Cream & Chocolate Shop
509 beoordelingen
op 0,14 km afstand
Whaling Station Steakhouse
429 beoordelingen
op 0,07 km afstand
El Cantaro Vegan Mexican Restaurant
171 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Attracties in de buurtAlle attracties in de buurt bekijken
MST Trolley
77 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Cannery Row
4.289 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Carmel Ridge Winery
36 beoordelingen
op 0,15 km afstand
Bargetto Winery's Monterey Tasting Room
14 beoordelingen
op 0,17 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van The Sardine Factory.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen