Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

D.O.M. Gastronomia Brasileira

Geclaimd

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 46 van 4.268 Braziliaans in São Paulo
Nr. 115 van 17.771 Restaurants in São Paulo
Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2016 - 2019
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
30 US$ - 500 US$
CUISINES
Braziliaans
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Deze vermelding verbeteren
Beoordelingen (1.755)
Beoordelingen filteren
215 resultaten
Waardering van reizigers
142
37
20
14
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
142
37
20
14
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 215 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juli 2014

We gingen naar het Wk in Brasil dus besloten we om van deze gelegenheid gebruik te maken om te gaan eten in het 7de beste restaurant ter wereld. Op een woensdag avond (2maanden op voorhand gereserveerd) betraden deze wel erg mooie zaak gelegen in de...Meer

Datum van bezoek: juni 2014
2  Bedank Jan T
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 31 oktober 2019

Ik zit hier nu, probleem is met de bestelling "kip met blauwe kaas saus", de kleine stukjes kipfilet met de blauwe kaas saus, een van de stukken was niet rood van binnen, dus we vroegen de ober waarom is het? Hij nam het bord naar...de keuken en vertelde ons dat het misschien niet genoeg gekookt was, als ze het zouden klaarmaken, zei ik alsjeblieft. Hij nam het bord en bracht het na 2 minuten, wat ze hebben gedaan is door weg degene die niet goed was voorbereid en de rest overhandigen, ik voel me echt beledigd. Ze hebben het gevoel dat de klant dom is. Je hebt geen rechten om zo iemand te behandelen, vooral als het een chique plaats is! We willen niets meer eten (en het is niet alsof we veel besteld hebben, nee), we hebben het gevoel dat ze ons als idioten nemen, die vertrekken zodra we de wijn op hebben. . . Zal hier nooit zijn, ik beveel het niet aanMeer

Datum van bezoek: oktober 2019
NathaliaDOM, Gerente de relações públicas van D.O.M. Gastronomia Brasileira, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 26 oktober 2019 via mobiele applicatie

Ik had een geweldige ervaring als toerist, maar zou niet teruggaan als een vaste klant, veel te duur waardoor je voedsel van goede kwaliteit kunt vinden voor de halve prijs. Betere ervaring voor professionals.

Datum van bezoek: april 2019
Beoordeeld op 22 september 2019

Onbetwistbaar het hoogst gewaardeerde restaurant van Brazilië, hoewel D. O. M. de afgelopen jaren op verschillende "lijsten" staat, ziet chef Alex Atala meer dan ooit gefocust op de geschiedenis van zijn land en hoe de toekomst eruit kan zien in een tijd van onrust voor...de Amazone. Momenteel viert hij twintig jaar in dienst bij S o Paulo, 2 - Sterrenherkenning door Michelin gehandhaafd sinds de gids Brazilië begon te beoordelen, het is tijdens de lunch en het diner dat gasten tijdens de werkweek bij DOM worden verwelkomd, een koopjeservaring gebouwd op traditionele borden aangeboden voor zakenmensen naast de seizoensgebonden Optmus en Maximus Proefmenu's van Chef Atala. Bij het selecteren van de Maximus, maar het een beetje vreemd vinden dat Juice-paren alleen worden aangeboden met de Vegetarische versie, was het van de bar dat de gelijknamige Cocktail van DOM werd gevraagd, de substantiële droogte verbroken door Citrus en een vleugje olijfolie die dreef rond een bol ijs. Gemaakt in een tijd waarin de Braziliaanse gastronomie onbekend was voor buitenstaanders, lang voordat Acai de "Super Food" du jour was, loopt DOM een strak koord tussen "lekker eten" en culinair verhaal - vertellen, het huidige "pre-ontdekking" idee gericht op Brazilië wortels op een ingrediëntgerichte manier die begint met een rauwe mier die wordt gebruikt als smaakmaker in de Amazone, naast wat lijkt op Bug in Amber, maar eigenlijk een vloeistofgecentreerde Cachaca-snoep is. Chef-kok Atala, stil op een maandag, bracht zichtbaar veel tijd door met lesgeven in de open keuken, cursus twee arriveerde als twee borden, de eerste een dikke Langoustine bovenop knapperige Tapioca met geschoren kokosnoot en de tweede een Tartaar bovenop Mousse met bouillon geparfumeerde Tamarinde plus extra Jungle kruiden. Vervolgens boden ze een salade van lokale champignons, sommige gekookt knapperig en anderen gemarineerd of rauw, nadat de laatste stukjes dooier met gesneden asperges waren opgeveegd, sint-jakobsschelpen arriveerden, Atala's voorliefde voor Caju die werd getoond als jam, fruit en noten zoetheid plus textuurdiversiteit voor de Bivalve en zijn spiegel van Beenmerg. Kanalisatie Afro - Braziliaanse geschiedenis daarna met dun gesneden hart van palm rond garnalen en pinda-stoofpot, de kokosmelk aan tafel toegevoegd en Taro met kruiden elk gratis zonder overweldigend, cursus zes arriveerde in een flinke voorraadpot, waarvan de bouillon werd toegevoegd aan een kom met aangebraden Pirarucu en kleine stukjes Candy en Farofa die hielpen bij het temmen van plakjes Jalapeno. Toen het tafelkleed werd vervangen door een rieten mat, dienden de laatste drie lekkernijen als zodanig, het was ter ere van Manioc dat Atala haar meerdere gebruiksmogelijkheden presenteerde, de Beiju en Mille Feuille beide opvallen met instructies om te genieten van de lepel die de laatste mond vol laat. van boterachtige Bottarga. Traditioneel voortgezet met eendenborst in Tucupi-saus, een grotere versie besteld bij Dalva e Dito die avond even heerlijk, lekkernijen afgesloten met een dikke plak Buffalo "Bult" badend in zoete Toffee, dezelfde saus gebruikt als jus voor de handtekening van DOM " Cheese Course ”van Aardappelen Aligot gemaakt met Minas en Gruyere. Op dit moment onder de indruk van het vermogen van chef Atala om traditionele smaken op een verfijnde manier te presenteren zonder een gevoel van doel te verliezen, een zeldzaamheid in restaurants met een 'agenda', deed Dessert niets om het verhaal te ontrafelen door te beginnen met honingijs in een gefermenteerde zuur bad en het volgen met Tapioca Skin Mochi onder Mate Ice Cream en koffie met huisgemaakte specerijen.Meer

Datum van bezoek: september 2019
Beoordeeld op 11 september 2019 via mobiele applicatie

Moeilijk om een beoordeling over deze plek te schrijven. Ooit beschouwd als het beat-restaurant in Latijns-Amerika en nog steeds een van de top 5, is de invloed van de chef-kok bij het ontwikkelen van de Braziliaanse keuken onmiskenbaar. Als een van de eersten die lokale...ingrediënten speciaal uit de Amazone in de high-end gastronomie heeft gebracht, heeft Braziliaans het potentieel van hun land en natuur ontdekt. Als u bereid bent de prijs te betalen, is dit ongetwijfeld een geweldige ervaring, een ontdekkingsreis door Brazilië. Service, sfeer, eten, enz., Zo goed als maar kan.Meer

Datum van bezoek: september 2019
Beoordeeld op 3 augustus 2019

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje hooghartig, maar het persoonlijke is echt heel vriendelijk en professioneel en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Het eten is een leuke ervaring en het is niet voor iedereen. . . Ik veronderstel...dat je een beetje bekend moet zijn met wat smaken voordat je dit soort keuken probeert. Trouwens, het eten was echt uitzonderlijk!Meer

Datum van bezoek: oktober 2018
Beoordeeld op 16 maart 2019

Toen de dienst begon, was het uitstekend. Maar bij dit tweede bezoek in twee jaar [andere in het verleden] was de kwaliteit veel minder consistent. In een zoektocht naar authenticiteit boven smaak van gemengde gerechten, vonden we veel meer oneffenheden. We begonnen met een prachtig...suikerspin met cachaca erin. Het gerecht met cashewnoten, sint-jakobsschelpen en merg met een delicate saus vermengd met fruit was uitzonderlijk; een gerecht met kokos en tapioca-type brood, bestaande uit tapioca-kralen, was prachtig, met een perfect bereide langoustine. Een paar gerechten vielen plat: - een complexe compote van vele soorten maniok en een met pirarucu-vis was minder dan in het oog viel. Vervolgens was een eend in tucupi saus mooi bereid maar unexciting. . Hierna was een aantal gerechten zoals een baroa-aardappel met gruyère-saus die werd gesponnen en gecombineerd met een gestoofde biefstuk, goed, maar noch innovatief noch uitzonderlijk. De laatste drie gerechten waren delicaat en zeer goed en creatief, waaronder een aligot met honingbijenkam, een honingijs met gefermenteerde honing en stuifmeel en een tapioca en rapadura mochi en mate kruidijs. De sommelier is uitstekend en deskundig en ze had ons moeten worden gestuurd toen we wijnen selecteren maar was er voor de tweede fles. De wijnkaart is klein maar zeer goed gekozen en de rode en witte wijnen zijn goed behandeld. Over het algemeen waren de presentaties van gerechten heerlijk, maar we waren teleurgesteld; het leek meer aandacht te gaan naar de historische authenticiteit van voedsel (de bronnen en wortels in de Braziliaanse geschiedenis) dan naar de vraag of de cursus verrukkelijk was. Het restaurant d cor is unexciting.Meer

Datum van bezoek: maart 2019
Beoordeeld op 14 maart 2019 via mobiele applicatie

Ja inderdaad. Dit is de echte deal voor iedereen die niet heeft gegeten in een restaurant met een Michelin-ster. Service is onberispelijk, aandacht voor detail vlekkeloos. Sommige gerechten explodeerden in mijn mond. Niet voor de avontuurlijke of open-minded persoon. Erg duur maar de moeite waard...als je gaat met de degustatiemenu's.Meer

Datum van bezoek: februari 2019
Beoordeeld op 1 maart 2019 via mobiele applicatie

Ik wist niet zeker of ik in de verleiding zou komen om een mier te eten, maar ach, het zag er interessant uit en smaakte geweldig (ik was nog steeds niet 100% zeker van de textuur), niet zeker of de smaak kwam van de manier...waarop het gekookt was of was gewoon natuurlijk. Wijnproeverij was beschikbaar, maar bij deze gelegenheid hebben we allebei gekozen voor wijnen per glas geselecteerd door de sommelier. Die wijnen werkten zo goed met de cursussen. Service was indrukwekkend vanaf het moment dat we aankwamen tot het moment dat we vertrokken. Ik miste de naam van de serveerster maar ze was uitzonderlijk en hield duidelijk over het eten. Engels lijkt te worden gesproken door een groot deel van het personeel. Ik ontdekte een nieuwe vrucht (nieuw voor mij dat is) de vrucht van de cashewnoot. Dit was geweldig in mijn gin-tonic aan de bar en gezien en geproefd opnieuw in ten minste één gerecht. Aan het einde van de maaltijd werden we uitgenodigd door Alex Atala in de keuken wat een leuke touch was. Te veel geweldige cursussen om er maar één te kiezen die we leuk vonden. Er is een keuze aan vegetarisch of een lang of kortproeversmenu. Daarnaast kunt u dislikes en intoleranties opgeven.Meer

Datum van bezoek: februari 2019
Beoordeeld op 22 februari 2019

Wegens problemen met de luchtvaart zaten we vast in Sao Paulo en besloten we er het beste van te maken. Op zo'n korte termijn konden we geen reserveringen voor het diner krijgen (ze waren minstens een week volgeboekt), dus we maakten reserveringen voor de lunch....We deden de Maximus met drankarrangement. Het was absoluut fantastisch! De hele ervaring was ongeveer 3 uur en inclusief cocktails voor en na het diner. Ik denk dat we bijna 18 cursussen hebben gevolgd. Terwijl de borden klein zijn, ging geen van ons beiden hongerig naar huis. Het is een restaurant met twee Michelin-sterren en het eerste restaurant waar ik ooit met een Michelin-ster ben geweest. De service is precies wat u zou verwachten. Als je alleen de kans krijgt om hier een keer te gaan, zou ik het degustatiemenu ten zeerste aanbevelen om de volledige ervaring te krijgen. Het was absoluut de duurste lunch die ik ooit heb gehad, maar een die ik nooit zal vergeten. We kregen allebei de grootste degustatiemenu, met drankje indelingen evenals enkele cocktails en het was iets meer dan $ 700 USD. . . Toegegeven dit is vrijwel het maximum voor twee personen. Wees ook niet bang voor de mier, het smaakt beter dan je denkt!Meer

Datum van bezoek: januari 2019
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 389 hotels in de buurt
Regent Park Suite Hotel
142 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Emiliano Hotel
606 beoordelingen
op 0,25 km afstand
Hotel Fasano São Paulo
702 beoordelingen
op 0,29 km afstand
H4 Hotel Opera Jardins
209 beoordelingen
op 0,43 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 41.767 restaurants in de buurt
Piselli
518 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Brown Sugar
678 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Barolo São Paulo
144 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Attracties in de buurtAlle attracties in de buurt bekijken
Procopio Ferreira Theater
105 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Jardins District
5.209 beoordelingen
op 0,35 km afstand
Rua Oscar Freire Shopping Street
497 beoordelingen
op 0,42 km afstand
Chocolat du Jour
120 beoordelingen
op 0,28 km afstand
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van D.O.M. Gastronomia Brasileira.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen