Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Contemporary French Pierre

Geclaimd

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 2 van 190 Frans in Osaka
Nr. 51 van 11.244 Restaurants in Osaka
Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2016 - 2018
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
9 US$ - 23 US$
CUISINES
Frans, Europees, Fusion
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Deze vermelding verbeteren
Beoordelingen (94)
Beoordelingen filteren
23 resultaten
Waardering van reizigers
17
4
1
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
17
4
1
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 23 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 2 oktober 2018

Ik ben nu drie keer in deze restaurants geweest en ik kan eerlijk zeggen dat ik van elke schotel heb gehouden die ik heb gekregen. Het eten is niet alleen bijzonder smaakvol, de presentatie van het eten is ook een lust voor het oog. Het...personeel heeft de juiste balans tussen vriendelijkheid en efficiëntie. Het uitzicht vanuit het restaurant is geweldig en ik kan ook aanbevelen om een ​​drankje te nemen in de bar op dezelfde verdieping.Meer

Datum van bezoek: september 2018
Beoordeeld op 27 augustus 2018 via mobiele applicatie

We hebben Pierre gekozen vanwege zijn samensmelting van de Japanse en Franse keuken plus het uitzicht vanaf de 20e verdieping van het Intercontinental. De sfeer is vriendelijk, comfortabel en gastvrij met voldoende ruimte voor privacy. Het personeel is vriendelijk attent en zeer goed georganiseerd met...een goed begrip van het Engels. De menu's en de kaart zijn goed samengesteld. We kozen een van de menu's en genoten van alle cursussen incl. de items die we mogelijk niet afzonderlijk hebben besteld. Het was heerlijk en overtrof onze verwachtingen. De rekening was zoals verwacht hoger dan in een "normale" restaurant maar in relatie tot de geweldige tijd die we hadden - een zeer redelijke prijs. In het geval u een speciale reden hebt en in Osaka bent - aan te raden om daar heen te gaan.Meer

Datum van bezoek: augustus 2018
Beoordeeld op 4 augustus 2018

Na zo'n heerlijke lunch te hebben gehad en een paar maanden te hebben genoten in Pierre Ganaire Tokyo, besloot ik mijn neef naar Pierre in Osaka te brengen voor de lunch, in de veronderstelling dat de kwaliteit van voedsel vergelijkbaar zou zijn. FOUT. We waren...zeer teleurgesteld aangezien het eten gemiddeld voor één Michelin-ster standaard was. We kozen het Y 8, 000 + vast menu en alle gerechten waren ok geen gerecht was een hoogtepunt. Het restaurant had geen leuke sfeer zoals die in Tokio. Service was prima. We liepen weg gevoel nogal teleurgesteld!Meer

Datum van bezoek: mei 2018
Beoordeeld op 20 februari 2018

Dit was een geweldige ervaring en de beste eten en vin bij ons bezoek in Osaka. Ook met een Michelin ster. Let op: het restaurant is in de 20 . verdieping van de Inter Continental.

Datum van bezoek: februari 2018
Beoordeeld op 12 juni 2017

We hadden seizoensgebonden menu en dacht dat elke gang was uitzonderlijk bereid en gepresenteerd. Sommige van de smaken waren absoluut fantastisch, ze waren allemaal uitstekend. De service kon niet worden verweten en met de wijnarrangement het zorgde voor een perfecte zaterdag avond. Wat betreft de...prijs dachten we dat het een zeer goede waarde vergeleken met de gelijkwaardige dineren in een restaurant thuis in Londen. Proeverij menu was echt goed doordacht.Meer

Datum van bezoek: mei 2017
Beoordeeld op 27 mei 2017

Een disclaimer: Japans en Frans eten zijn mijn twee favoriete keukens, dus sommige van wat volgt is misschien niet helemaal objectief! Laat ik je eerst even voorstellen aan de chef, want zonder de chef zou er geen eten zijn - Japans, Frans of anderszins. Ontmoet...Susumu Okubo, 42, Chef de Cuisine van wat ik wilde ontdekken, is het zeer verfijnde Pierre Restaurant op de 20e verdieping van het InterContinental Hotel Osaka. De Pierre kreeg onlangs zijn eerste Michelin-ster. Geïnspireerd door de natuur en de seizoenen, zei chef Okubo dat hij al sinds zijn kindertijd dol was op de keuken en de Franse cultuur altijd bewonderde. Dus bracht hij tijd door met reizen in Frankrijk, onderdompelend in de cultuur en het voedsel, waardoor hij Franse kooktechnieken kon mengen met de beste seizoensproducten van Japan. Daarover gesproken, laten we verdergaan met het eten. Een voorbeeld: Een van de gewaardeerde, kenmerkende gerechten - "een zesgangenmenu met sneden van de tong tot de staart van het Wagyu-rundvlees van de hoogste kwaliteit met kenmerkend olievoer" - afkomstig van koeien die de olijvenresten hebben gegeten na het persen met olie, rundvlees dat is niet direct beschikbaar op andere wijze. De nadruk ligt op combinaties van smaak en uiterlijk / presentatie. Maar laten we de humor niet vergeten: Hoorzitting Ik hield van uni (zee-egel), de chef-kok die ons amuse - bouche / hors d '? Uvre een dun plakje met olijven gevoerd rundvlees om uni heenlegde en bedekt met een kleine koekenkoe! Dit was een werklunch, bedoeld om verschillende creaties van de chef te presenteren. (De meeste restaurants zullen een degustatiemenu creëren voor hun vaste klanten, mits u van tevoren plant en het restaurant niet te druk zal zijn, gezien de juiste omstandigheden zijn koks vaak verrukt om een ​​pauze te nemen van hun gewone menu's.). Tot mijn vreugde was dit een van de eerste keren dat ik een degustatie- / degustatiemenu met meerdere gangen heb gegeten - en heb ik me aan het eind niet gevuld kunnen voelen. Chef Okubo heeft het 13-gangen menu op slimme wijze ontworpen, behalve voor één gangenpan met aangebraden vet (een vis) met gestoofde voorjaarsgroenten en tilleul nage - die we allemaal hadden, elk van ons drie was slechts één gangenmenu geserveerd van de vier groepen van drie gangen: amuse - bouche / hors d '? uvre, appetizer, main, dessert. We kenden elkaar goed genoeg om in te ruilen voor favorieten en te proeven wat de anderen aan het eten waren. Je kunt kleine porties op een degustatiemenu vragen, maar dat maakt het moeilijk voor een chef om het eten optimaal te verdelen en weer te geven. De aanpak van Chef Okubo loste dat probleem op door hem toe te staan ​​volledige porties te maken, maar zonder ons te vol te laten. Ik weet zeker dat het niet lang zal duren voordat de Pierre zijn volgende Michelin-ster wordt toegekend.Meer

Datum van bezoek: mei 2017
Beoordeeld op 13 mei 2017 via mobiele applicatie

Laat aangekomen in het hotel en niet wilt reizen voor het diner, dus besloten om hier te eten. De Michelin-ster is een bonus een mooie en moderne restaurant. Beval hun seizoensgebonden menukaart. De salade, forel, eend, dessert gerechten waren allemaal mooi en lekker. Zelfs de...koffie kop was achingly vrij met reflectie Service was uitstekendMeer

Datum van bezoek: mei 2017
Beoordeeld op 13 mei 2017

Uitstekend eten en service , probeer de regionale selectie eten op het menu, moeten verbeteren de wijnkaart in Pinot Noir bereik

Datum van bezoek: april 2017
Beoordeeld op 6 april 2017 via mobiele applicatie

Zou ik dit als mijn favoriete Michelin-sterren ervaring en ik zeg niet dat licht hebben gegeten bij enkele drie sterren vestigingen waaronder Frans Wasserij in Yountville, CA en Jean Georges in NYC. De gerechten waren een heerlijk en delicate mix van Franse en Japanse kooktechnieken...die enthousiast het gehemelte. Dit restaurant is zeker miniaturisering om nieuwe smaak profielen en interessante textuur combinaties en ze daarmee behalen. Ze hebben een buitengewoon getalenteerde sommelier dat heeft een enthousiast smaak voor ongebruikelijke koppelingsinstellingen. Het was een verfrissende en leuke wijn ervaring. Al zijn keuzes fijnmazige prachtig met de gerechten geserveerd. Ik wil zitten voor een dag met hem en te proeven van zijn favoriete selecties. Ik zou adviseren de indelingen wijn met eender welk menu u beslissen over - het was een zeer unieke proeverij! Een zeer leuke tijd gehad. De Veer Asperges Menu was heerlijk. Wat een verrassing om deze te vinden in de lobby van ons hotel!Meer

Datum van bezoek: april 2017
Beoordeeld op 3 april 2017 via mobiele applicatie

Ik was creasy verrassing één ster Michelin ? Nr. 2 minimum , was echt creasy goed , de test ! De kwaliteit , de service , alles was goed , heel erg bedankt

Datum van bezoek: april 2017
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 469 hotels in de buurt
Intercontinental Hotel Osaka
1.827 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Hotel Vischio Osaka by Granvia
104 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Hotel Landmark Umeda
115 beoordelingen
op 0,19 km afstand
Hotel Nature Osaka Umeda Kishu Railway Group
108 beoordelingen
op 0,23 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 39.515 restaurants in de buurt
Cafe & Meal MUJI GRAND FRONT OSAKA
58 beoordelingen
op 0,09 km afstand
Kohaku, Lucua Osaka
43 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Tully's Coffee Grand Front Osaka Katakan 9F
42 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Attracties in de buurtAlle attracties in de buurt bekijken
Osaka Nanko Cosmos Ferry Terminal
6 beoordelingen
op 0,29 km afstand
Grand Front Osaka
524 beoordelingen
op 0,31 km afstand
Tsunashikiten Shrine Otabisha
35 beoordelingen
op 0,36 km afstand
The Lab.
5 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Contemporary French Pierre.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen