Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Peumayen Ancestral Food

Geclaimd

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 20 van 4.861 Restaurants in Santiago
Travellers' ChoiceWinnaar 2018
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
19 US$ - 38 US$
CUISINES
Latijns, Chileens, Zuid-Amerikaans, Internationaal, Hedendaags
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Beoordelingen (2.525)
Beoordelingen filteren
336 resultaten
Waardering van reizigers
236
72
17
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
236
72
17
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 336 beoordelingen
Beoordeeld op 29 november 2018 via mobiele applicatie

We hadden er veel over gehoord. Je moest er heen! Reserveren was al erg moeilijk. We liepen er langs...maar nee reserveren moest toch per telefoon. Toch blij dat wel mochten komen. Maar ik zou er nooit meer heengaan. Ben een behoorlijke fijnproever. ..maar van alle...Meer

Datum van bezoek: november 2018
Bedank iefke c
Beoordeeld op 25 oktober 2018 via mobiele applicatie

Het verrassingsmenu maakte zijn naam zeker waar, diverse nieuwe ingrediënten geproefd. Niet allemaal even lekker, maar zeker verrassend. Aanrader voor de avonturier. Minpuntje was de deur die continu open stond en zorgde voor een koude tocht.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Frans G
Beoordeeld op 21 januari 2018 via mobiele applicatie

Het is een bijzonder en lekker restaurant. Ze adviseren om per twee personen 1 tasting voorgerecht te nemen. De hoofdgerechten zijn echter zo machtig dat je beter alleen maar per persoon 1 voorgerecht kan nemen.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank PaulStork
Beoordeeld op 23 juli 2017

Kennis maken met de echte traditioneel keuken van Chile! Bv een 6 gangen tasting uit Noord Chile, 6 gangen amuse met allerlei soorten pure gerechtjes....Alles is prachtig opgemaakt, service fantastisch, ambiance subliem....alleen het eten moet je van houden, smaken verschillen....sommige toppers maar ook sommige veel...Meer

Datum van bezoek: juli 2017
1  Bedank Geert S
Beoordeeld op 12 september 2015 via mobiele applicatie

Met aandacht gepresenteerd en goed uitgelegd. Een feest voor de smaakpapillen! Kleine porties maar zeer uitgekiende combinaties van gerechten van noord naar zuid Chili. Erg goed!!

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Harre58
Beoordeeld op 7 maart 2014

Dit restaurant was een zeer bijzondere ervaring waarbij we typisch Chileense gerechten hebben geproefd. Allereerst kregen we een palet 'van noord tot zuid' waarbij kleine Chileense hapjes uit verschillende regio's waren vertegenwoordigd. Daarna hebben wij gekozen voor het degustatiepalet zodat we van alle voorgerechten iets...Meer

Datum van bezoek: maart 2014
1  Bedank Lotje1989
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
5 weken geleden beoordeeld

We hebben echt genoten van de vele kleine hapjes, vooral omdat we door andere delen van Chili reisden en ze aten en begrepen wat we aan het eten waren. We hadden de vis- en vleesopties, zowel leuk als smakelijk. Service was geweldig, de omheinde patio...was aangenaam.Meer

Datum van bezoek: maart 2019
Beoordeeld op 15 maart 2019

We gingen naar dit restaurant op onze laatste dag in Santiago, in de hoop op een spannende, innovatieve en unieke culinaire ervaring. Terwijl dit restaurant enkele echt interessante en unieke ideeën had, faalde het op een paar punten van levering. Dit restaurant bevindt zich op...een populaire toeristische bestemming in de stad, vlak bij de voet van Cerro San Crist bal. We waren verrast maar waren blij om te ontdekken dat toen we op vrijdagmiddag kwamen lunchen, het niet bijzonder druk was. De ambiance van de eetzaal is leuk, met donkere houten meubels en de geluiden van traditionele muziek tijdens de maaltijd. Onze ober had onberispelijk Engels en kon gemakkelijk uitleggen wat we zouden eten. We bestelden elk een degustatieschotel, waarbij ik de Ground-optie kreeg en mijn reispartner de vegetarische optie kreeg. Ik kreeg ook een Pisco Sour (die uitstekend was) op basis van de aanbeveling van onze server. Voor onze eerste cursus kregen we een reeks traditionele broden geserveerd die ons meenamen op een culinaire tour door het land, te beginnen in de Atacama-woestijn in het noorden en eindigend in Tierra del Fuego in het zuiden. Deze broodjes waren uitstekend, en waren zeker het hoogtepunt van de maaltijd. Mijn favoriet van deze cursus was de po'e, een traditioneel zoet brood van Rapa Nui. De startercursus is waar de problemen begonnen. Hoewel er een grote diversiteit aan opties aan ons werd gepresenteerd, ontbraken enkele opties in smaak, of werden ze iets te koud geserveerd om plezierig te zijn. Eveneens, sommige van de voedselopties voelde samen gegooid, in plaats van zorgvuldig vervaardigd (ik kijk naar jou, zeewier salade). Hieraan toegevoegd, waren er verschillende mix-ups met wat we kregen, dat de server een aantal keren terug moest naar de keuken voor correcties. Het hoofdgerecht was grotendeels teleurstellend, en hoewel de drie hoofdgerechten allemaal goed smaakten, voelde geen van hen echt dat geestverruimend of speciaal. Wanneer het beste deel van het hoofdgerecht de basis is waarop een van de voorgerechten wordt geserveerd, kan het de moeite waard zijn om de selecties opnieuw te bekijken (in dit geval de room van tarwe waarop een gefrituurd paard gerecht werd geserveerd). Tot slot brachten de desserts wat verlossing, met een verscheidenheid aan smakelijke snoepjes gepresenteerd aan ons. De keuken deed het goed om de afwas te doen met een bevredigende hoeveelheid zoetheid die niet kleverig of overweldigend was. Het hoogtepunt van deze cursus was absoluut de cha t-toffee, die een mooie textuur had en geserveerd werd met walnoten. Mijn grootste aanbeveling om deze cursus te verbeteren, zou zijn om de wijn in de ijs met ijs te verminderen, zodat een deel van de alcohol wordt bereid. Over het algemeen zou ik zeggen dat de ideeën die hier worden gepresenteerd geweldig zijn, hoewel het lijkt alsof ze zich misschien een beetje te dun verspreiden. In plaats van 22 middelmatige proeverijen, zou ik graag willen zien wat de chefs zouden kunnen doen met een meer geconcentreerd proeverijmenu van 10 of 12 items. Als je in de buurt bent en op zoek bent naar iets unieks, zal dit zeker iets zijn dat je elders niet zult zien, maar ik zou niet zeggen dat dit iets is dat de moeite waard is om voor je uit te gaan.Meer

Datum van bezoek: maart 2019
Beoordeeld op 15 maart 2019

Tijdens een verblijf in Santiago voor een paar dagen wachten op een cruise vertrek, we zijn aangekomen bij deze plek voor het diner op aanbeveling van een hotel conciërge. De eerste indruk bij binnenkomst en zittend was dat het decor en de sfeer was interessant...en aantrekkelijk. Afgezien van gezelschap, is dat waar elk genot eindigde. De wijnkaart en cocktailkaart was redelijk gemiddeld met redelijke variëteit. Ik had niet verder moeten gaan en in ieder geval dronken zijn van lokale wijnen. In plaats daarvan kregen we vier vooraf ingestelde menuselecties om uit te kiezen. Zee, gemalen, vegetarisch en mix. De selecties uit onze groep van zes bevatten allemaal. Ze waren eigenlijk allemaal hetzelfde met slechts een paar variaties. Ik koos voor grond. De eerste zogenaamde "brood" -cursus bestond uit een rij kleine balletjes die qua smaak varieerden van banaan-doordrenkte behangplaksel tot kruidig gemalen karton. Een van deze kleine balletjes op mijn bord had de vingerafdruk van een keukenman erin. Ik hoop dat hij zijn handen heeft gewassen voordat hij aan het werk gaat. De voorgerechtcursus, opnieuw kleine porties allemaal op een bord opgesteld, was een bizarre verzameling met olieachtig zeewier, konijnenbrij op een cracker en wat gevuld zaad dat eruit zag en smaakte als een gevulde martini-olijf. Verwarring in het verhemelte begint het zelfs niet te bedekken. Het hoofdgerecht (dezelfde soort van houten bord, dezelfde kleine dolletjes in een rij, opgedirkt met vlekken van gekleurde mosterd of wat specerijen die je toch niet kon eten) kwam toen. Ik weet eerlijk gezegd niet wat dit grotendeels was. Eén item leek op een wirwar van gefrituurde ingewanden van een klein dier, heerlijk gegarneerd met taugé. Het grootste ding was een eetlepel van wat leek op risotto van wilde rijst met een tandenstoker - maat spies van gebakken paardenvlees. Alle ideeën om dit spul op te eten, doofden de gedachten van het secretariaat bij de finish in Belmont Park. Ik gaf het op en bestelde nog een glas wijn. Na het afluisteren van wat op de tap stond voor de "dessert" -cursus van een andere tafel en beschreven door onze over-exhuberante server als "het beste deel", heb ik wijselijk besloten om het geheel door te geven. Wat voor de anderen aankwam (een andere regel) was een schuimige mysterieuze pudding, papperig ijs gemaakt van rode wijn, een stuk chocoladetaartje van minuscuul formaat en wat werd beschreven als een taaie Halloween-karamel. Begrijp me niet op wat ze dit allemaal in rekening hebben gebracht. Ik heb het in de afgelopen decennia in tientallen landen over de hele wereld in fantastische en exotische restaurants gegeten. Als oude, inheemse Chilenen dit spul eigenlijk expres aten, verklaart het waarom hun beschaving uiteindelijk flopte. Nee, deze keizer heeft geen kleren.Meer

Datum van bezoek: maart 2019
Beoordeeld op 2 september 2018 via mobiele applicatie

Ik ga graag uit eten en nieuwe plekken kennen. . . maar een plaats waar de vaste velen staart en paardenvlees erin hebben die ik niet leuk vond. . . misschien is het mijn smaak maar ik zou deze plek niet aanraden.

Datum van bezoek: september 2018
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 215 hotels in de buurt
Hotel Boutique Castillo Rojo
1.028 beoordelingen
op 0,09 km afstand
Monteverde
62 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Tinto Boutique Hotel
290 beoordelingen
op 0,1 km afstand
The Hip Santiago Hotel
43 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 5.570 restaurants in de buurt
Ciudad Vieja Bellavista
904 beoordelingen
op 0,06 km afstand
Etniko
377 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Aldea Paraiso Bistro
207 beoordelingen
op 0,02 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 1.454 attracties in de buurt
Bellavista
6.890 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Plaza Camilo Mori
21 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Teatro Mori Bellavista
20 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Puente Pío Nono
69 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Peumayen Ancestral Food.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen