Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hongkong
Plaatsen
Inbox
Zoeken

Ta Vie

Geclaimd

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 42 van 298 Frans in Hongkong
Nr. 653 van 11.320 Restaurants in Hongkong
Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2017 - 2018
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit

Meer informatie

PRIJSKLASSE
129 US$ - 386 US$
CUISINES
Frans, Japans
Maaltijden
Diner, Lunch, Drankjes

Locatie en contact

Deze vermelding verbeteren
Beoordelingen (64)
Beoordelingen filteren
29 resultaten
Waardering van reizigers
23
4
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
23
4
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 29 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Ik was uitgenodigd voor een verjaardagsdiner in Ta Vie. Vanwege een aantal eerdere verlovingen trad ik alleen toe voor desserts, cakes en drankjes. Al mijn vrienden hadden het degustatiemenu met 2 desserts. Beiden, vooral mont blanc met Pu’er thee-ijs, waren goed. De meloen verjaardagstaart zag...er heel mooi uit en was ook heerlijk.Meer

Datum van bezoek: januari 2020
Beoordeeld op 19 juli 2019 via mobiele applicatie

Ik ging erheen voor mijn verjaardag en vanwege enkele persoonlijke problemen moest ik mijn boeking een paar keer wijzigen en dankzij mevrouw Takano San, die erg meegaand en geduldig was geweest met onze e-mailcommunicatie. Het was een smakelijke maaltijd met een prijskaartje aan de hoge...kant. Echter, rekening houdend met de fijnheid en seizoensgebondenheid van de gebruikte ingrediënten en de gedetailleerde en zorgvuldige bereiding, denk ik dat het geld goed besteed is. IMHO, het eten smaakte meer aan de Japanse kant i. e. de smaak was zuiverder en eenvoudiger om hulde te brengen aan de ingrediënten en was minder ingewikkeld of zo sterk als de Franse keuken. Zowel mijn zoon als ik waardeerden zo'n subtiliteit. Service was onberispelijk met echte gastvrijheid. Tot mijn aangename verrassing serveerde chef-kok Sato twee van de acht gangen persoonlijk aan tafel. De eetervaring was heerlijk en het is een gezellige avond. Verwacht niets gimmicky verwachten. Het gaat erom de natuurlijke en originele smaak van het eten te proeven. Ik zal zeker terugkomen, omdat het niet af en toe pijn doet om bij een speciale gelegenheid uit te geven.Meer

Datum van bezoek: juli 2019
Beoordeeld op 20 mei 2019

Kwam hier om de verjaardag van mijn man te vieren. . . . liep heel tevreden naar buiten. Hoogtepunten: Caesarsalade met Hotaru-inktvis, gegrilde Hokki-clam met Taiwanese bamboescheuten en geroosterd Aveyron-lam. We deden de wijnarrangement en vonden het goed (tarwe Beer, zoete sake, Sherry). . ..... maar waarschijnlijk niet het prijskaartje waard.Meer

Datum van bezoek: mei 2019
Beoordeeld op 13 mei 2019

Geweldig restaurant, Franse gerechten van Japanse chef-kok, zeer attente service en heerlijk eten. Mooie desserts.

Datum van bezoek: maart 2019
Beoordeeld op 31 december 2018 via mobiele applicatie

Op de ranglijst # 16 van de top 50 van Azië met 2 Michelin-sterren stelde chef Sato niet teleur. We hadden het Winter Special-menu en het was een heerlijke culinaire reis. Elke cursus was subtiel vergulde en de smaak was goed. Zijn kenmerkende gerecht "Gestoofde...abalone bedekt met abalone schelp" was inderdaad gedenkwaardig. We konden de aandacht van de chef-kok in alles op details zien. Zelfs het water dat ze serveerden was uniek in Japan. Na de heerlijke champagne, probeerden we ook een fles heerlijke Japanse witte wijn gemaakt met Japanse druiven. Service was vriendelijk en attent. De intieme eetzaal was erg gezellig. Chef-kok Sato kwam vaarwel zeggen toen we vertrokken en het was een heel leuke touch. Ik zou alleen willen dat er geen truffel en kaviaar waren. Deze twee dure ingrediënten worden tegenwoordig zo veel gebruikt door Michelin-sterrenchefs in hun gerechten dat ik vond dat deze ingrediënten met zo'n sterk karakter alleen iets speciaals minder speciaal maakten.Meer

Datum van bezoek: december 2018
Beoordeeld op 22 december 2018 via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik vierden onze trouwdag in Ta Vie. We hebben er enorm van genoten. Alles, van het eten tot de sfeer, de service en de houding. Alle raken de juiste plekken. Ten eerste, we gingen zitten - ze strompelen aankomsten zodat zelfs met...slechts twee of een aantal wachtende personeel, niemand zich onbeheerd voelt. Het tempo en de kwaliteit van het eten is buitengewoon. Elk gerecht vloeit voort uit de volgende - innovatief zonder gimmicky te zijn. Ik kan dit niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een romantische avondMeer

Datum van bezoek: november 2018
Beoordeeld op 28 november 2018

1 Michelin-ster Frans - Japans lekker eten. Is nu een van mijn favoriete restaurants met goede restaurants. Het eten is uitstekend - de juiste balans tussen traditioneel en creatief. Gerechten zijn inspirerend / onverwacht maar worden goed uitgevoerd. Elk gerecht van amuse bouche tot desserts...waren fantastisch. Sterk aangeraden. Service was zeer gastvrij.Meer

Datum van bezoek: november 2018
Beoordeeld op 10 november 2018 via mobiele applicatie

Ging er voor ons jubileum na daar te gaan voor zakelijke lunch en diner en de missus voelde zich buitengesloten! De service was hartelijk en zeer goed voor Hong Kong. Het eten was uitstekend - als je van verse ingrediënten houdt, gekookt op een manier...die de natuurlijke smaken subtiel en niet-overweldigend wegperst, dan is dit iets voor jou! We hadden de krab voorgerecht - een van de beste die ik heb gehad in Hong Kong waar het vlees vers en erg lief was. De avocado was ook heerlijk. De soep was aards en paste goed bij het onsen-ei. En hun kenmerkende gerecht de pasta uni in een zeewiersaus was zoals verwacht - proef de zee! De aubergine toonde de versheid en kwaliteit van de ingrediënten, maar een van de hoogtepunten voor mij was de vis en vooral de knapperige schil die niet op de hitlijsten stond! Voor degenen onder u die graag abalone, deze vis was zeer lekker met de abalone lever-saus en een eetbare 'shell'. Ik vond het Wagyu rundvlees gemiddeld niet omdat het niet goed gekookt was of in je mond smelten, maar meer omdat de andere gerechten zo speciaal waren! Een ander hoogtepunt was het eerste dessert van lotus, jasmijn en banaan. Net toen je dacht dat de banaan te overweldigend was, schopt de smaak van de lotus en eindigt de banaan weer door. Heel subtiel en fris en interessant! De laatste vis was pure fusie - ijs met knapperige gojibessen en gezouten eigeel! De rekening bedroeg $ 3, 500 elk die duur is maar we gingen voor de wijnarrangement optie en bestelde extra witte truffels. Niet goedkoop maar zeker een van de betere restaurants in Hong Kong als de kwaliteit van het eten en de subtiliteit van het koken topprioriteit is!Meer

Datum van bezoek: november 2018
Beoordeeld op 7 oktober 2018

We gingen spontaan en zonder veel verwachtingen eten. Het menu was voorgedefinieerd, dus niets om te beslissen - gewoon gaan zitten en genieten. De sfeer was leuk en ontspannen en de service was goed. Elke cursus was goed uitgelegd. Het enige dat me verraste, was...dat de eerste cursus min of meer met het apritif kwam. Het eten was voortreffelijk. De krab - jelly (voorgerecht) en het rundvlees (laatste hoofdgerecht) waren uitstekend. Het enige dat ik zou veranderen zou zijn om de abalone met iets anders te verwisselen, omdat ik in het algemeen vrij oninteressant en taai ben. Ik realiseer me echter dat dit gewoon persoonlijke voorkeur is - het gerecht was goed voorbereid. Al met al een zeer leuke ervaring, maar aan de prijzige kant, zelfs voor lekker eten.Meer

Datum van bezoek: september 2018
Beoordeeld op 30 mei 2018

Bezochten Ta Vie, waardoor ik een aangename Frans - Japanse culinaire ervaring. 2 sterren! Caesarsalade, verfris je gehemelte met knapperige sla en de Hotaru-inktvis voegt textuur en umami-smaak toe aan het gerecht. Het gaf een goede start van de maaltijd. Clam chowder, romige soep. Er...was een zoetheid uit de erwten die tegen de zoute clam. Geweldig! Speciale chef-kok: zeeëgel pasta met zeewier. Sterk umami-aroma in combinatie met zeewier. Een smaak van zee! Burrata-kaas, rijke en romige schotel. Witte aardbeien, rode biet en tomaat (zoet en zuur) moeten de zwaarte van de kaas afsnijden. Abalone, het kookte tot in de perfectie, toppunt voor de presentatie. Abalone-schaal Ik denk dat het gewoon een normale schaal is voor decoratie, maar eigenlijk is het een koekje (eetbaar). Verbazingwekkend! Langoustine, licht en eenvoudig gerecht. Het is net iets gaar, blijft textuur in het midden. De bouillon geeft meer smaak aan de langoustine. Rundvlees tong stoofpot, sterke aardse smaak van de moriel, maakte het gerecht vol en rijk. De rundsvet was zo zacht. Beide desserts zijn echt goed, vooral het amandelijs bedekt snoepglas (echt aantrekkelijk). Over het algemeen voldoen aan mijn verwachting! De smaak van het eten is echt indrukwekkend.Meer

Datum van bezoek: maart 2018
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 751 hotels in de buurt
The Pottinger Hong Kong
627 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Yin Serviced Apartments
36 beoordelingen
op 0,17 km afstand
The Plaza Lan Kwai Fong
5 beoordelingen
op 0,17 km afstand
Butterfly on LKF
113 beoordelingen
op 0,19 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 14.364 restaurants in de buurt
ROOM 309
47 beoordelingen
op 0,01 km afstand
Yat Lok Restaurant
1.016 beoordelingen
op 0,02 km afstand
Écriture
66 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Attracties in de buurtAlle attracties in de buurt bekijken
Hello Hong Kong: Private & Small Group Tours
1.745 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Hong Kong Pub Crawl
319 beoordelingen
op 0,14 km afstand
The Iron Fairies Hong Kong
185 beoordelingen
op 0,11 km afstand
NextStopHongKong - Hong Kong Private Walking Tour
70 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Ta Vie.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen