Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hongkong
Plaatsen
Inbox
Zoeken

Gaddi's

Geclaimd
Een tafel reserveren
2
vr 18/10
20:00

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 5 van 286 Frans in Hongkong
Nr. 23 van 10.855 Restaurants in Hongkong
Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2015 - 2019
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
65 US$ - 200 US$
CUISINES
Frans, Europees
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Beoordelingen (284)
Beoordelingen filteren
106 resultaten
Waardering van reizigers
84
13
4
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
84
13
4
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 106 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 4 juli 2019

Dit Franse restaurant bevindt zich op het schiereiland, een van de eerste in het Verre Oosten met een uitstekende Europese keuken, en eerlijk gezegd ook een van mijn favorieten in de stad als het gaat om lekker eten. Terugkerend na meer dan een jaar, kon...ik me niet herinneren dat het pas na 19.00 uur opengaat, dus moest het even wachten in de lobby van het hotel. De eetkamer toonde echt klassieke uitmuntendheid, met weelderig tapijt, kroonluchter met kaarsen, tafels apart gezet met de juiste privacy voor gesprekken en formeel gekleed bedienend personeel dat onberispelijke diensten en aandacht voor de gasten biedt. Al deze zijn ingesteld met de achtergrond van een live band, zingen klassieke liedjes die een ongelooflijke eetervaring gecreëerd. Ik bestelde een glaasje Chablis Premier Cru van Olivier Leflaive ($ 240) als aperitief terwijl mijn vrouw voor een mocktail met gemengde bessen ging ($ 128). De maitre kwam ons het menu uitleggen en we besloten opnieuw voor het degustatiemenu ($ 2388) te gaan, en voor mij ook het toevoegen van de wijn ($ 3188). De Amuse Bouche was Rode Garnalen met komkommer, met wat mint, fijn gescheurde chili en eetbare bloem als aanvulling. De garnalen waren zoet van smaak en gecombineerd met de verfrissende komkommer was een geweldige start van de maaltijd. De eerste cursus was Hokkaido Scallop Carpaccio, met Kristal Caviar, Arbois Wine en Brioche, gekoppeld aan Domaines Ott By 2017. Ott Rose uit Cotes de Provence. De zeer verse sint-jakobsschelp was zoet van smaak, met een fantastische aanvulling van de romige saus bereid uit de Franse gele wijn. De luxe kaviaar voegde verder zowel visuele als smaakcomplexiteit aan het gerecht toe, en over het algemeen was het echt geweldig. Hoewel de wijn licht van body was, was het ook verrassend een goede match met het gerecht. De tweede gang was Ricotta Gnudi, met Hercule Vieux Cheese, Black Truffle en Hazelnut, in combinatie met Gonzalex Byass Tio Pepe Palomino Fino Muy Seco Sherry. Gnudi was gnocchi - zoals knoedel werd gemaakt van ricotta kaas in plaats van aardappel, met een zachte textuur en mooie smaken. De saus werd bereid met de Hercule Vieux-kaas, met een kenmerkende warme melk en amandelnoot, dus goed passend bij de stukjes hazelnoot. De truffel zorgde voor extra complexiteit van het gerecht. De sherry-koppeling was innovatief en heeft ook goed werk geleverd. De derde gang was Langoustine Ravioli, met Spinazie, Wasabi en Citroengras, gepaard met 2013 Xavier Weisskopf Le Rocher des Violettes La Negrette uit de Loire. De pasta textuur was geweldig met een taaie beet, en de langoustine was ook intens in smaken. De spinazie was zacht, en de schuimende saus had de verfrissende opmerking van de wasabi en citroengras. Een ander geweldig gerecht dat een complex zintuiglijk genot biedt, waarbij de wijn een knapperige en kruidachtige toon geeft die goed bij de spinazie past. De vierde gang was de pan-aangebakerde Duck Foie Gras, met Burlat-kersen, pecannoten en Sumac, in combinatie met 2016 Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett uit Rheingau. De foie gras was licht gekruid, met als doel om de originele smaken te benadrukken, en de romige textuur was een goed contrast met de knapperige pecannoten bovenaan. De kersen gaven een beetje een zure noot om het vetweefsel in evenwicht te brengen om het gerecht goed uitgebalanceerd te maken. Ik vond ook de lichte zoetheid van de Riesling een betere combinatie dan de traditionele combinatie van Sauternes. Nog een leuk gerecht. De vijfde gang was Europese tarbot met Piquillo Pepper, Caponata en Iberico Chorizo, gecombineerd met 2016 Keller Estate La Cruz Vineyard Chardonnay. De vis was delicaat van smaak, maar de chef had het mooi in de fik gestoken om een lichte rokerige noot te geven om aan de smaken toe te voegen. Het ware wonder was naar mijn mening de gevulde peper, met de pittig-zoete smaak sterk aantrekkelijk. De aubergine en worstvullingen versterkten verder het verbazingwekkende gehemelte. De chardonnay kreeg een mooie oaky opmerking en paste goed bij het gerecht in het algemeen. De zesde cursus was Mieral Pigeon met Mara des Bois Strawberries en Miso Condiment, Gnocchi en Balsamic Vinegar, gecombineerd met 2013 Louis Jadot Beaune 1 er Cru Boucherottes. De duif was gekookt tot gemiddeld niveau, met de binnenkant sappig en roze, zacht en geweldig van smaak. De saus was gemaakt van de jus van de duif met de balsamico azijn, erg smaakvol en de interessante match van de aardbeien en gnocchi geven een verrassing twist maar was geweldig om met de wijn op haar rode fruit en aardse opmerking te vullen. De zevende cursus was Selectie van Franse kazen. Ik had Camembert, Mimolette en Roquefort gekozen, met een goed contrast qua smaak en textuur. De Camembert was zacht, romig en kreeg een mooie champignonsmaak. Het was mijn eerste bemonstering van de oranjekleurige Mimolette, harder op textuur, met een nootachtige en zoete toon. Maar over het algemeen was de blauwe kaas nog steeds mijn favoriet met de unieke zoute, scherpe en pittige smaak. Er werden ook verschillende soorten specerijen verstrekt om van de kazen te genieten. De achtste cursus was The Vanilla French Meringue, met Praline Ice - cream en Hazelnuts, gecombineerd met 2014 Oremus Tokaji Late Harvest. De knapperige meringue was prachtig gemaakt om op een ijshoorntje te lijken, met het praliné-ijs bovenop, wat een zeer aantrekkelijke presentatie opleverde. Ook niet al te zoet, het dessert was een prachtige afsluiting van de maaltijd. Ik vond ook de bedachtzaamheid van de sommelier om te combineren met de late oogst furmint die perfect op het suikergehalte met het dessert overeenkwam. We kregen toen koffie met Petits Fours geserveerd. De cake kreeg een mooie kaassmaak, en de mango en chocolade waren allemaal goed. Over het algemeen was elk gerecht in het menu geweldig van smaak, prachtig weergegeven, en ik zag ook de innovatie die de chef-kok in al deze gerechten had gestopt om het anders te maken dan het meer traditionele recept. De wijnarrangement was ook leuk, met alle wijnen goed aanvullen met de individuele gerechten. We waren allebei zeer tevreden met dit diner en hebben de hoge verwachting die we hadden geleverd. Met twee flessen water was de rekening 's nachts $ 6, 732. Het was zeker duur, maar als je wilt genieten van een geweldige eetervaring, met goed eten en wijn, geweldige service en sfeer, bleef Gaddi's een van mijn aanbevelingen in de stad.Meer

Datum van bezoek: juli 2019
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 30 april 2019

Diner als een perfecte afsluiting van ons verblijf in Hong Kong. We boekten het last minute - maandagavond voor een reservering van dinsdagavond, zonder probleem. We hadden een mooie hoektafel aan de andere kant van de kamer van het ensemble dat speelde, en voelden ze...speelden alleen voor ons. (niet erg druk op dinsdagavond.) De stem van de zanger was als boter! De service was eersteklas, van begin tot einde - zeer alert voor al onze behoeften. Elke cursus was lekkerder dan de vorige. En natuurlijk moesten we de souffl's als toetje hebben. Een prachtige avond om het einde van onze Azië-reis te vieren.Meer

Datum van bezoek: april 2019
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 5 april 2019

Ik heb net meer dan 6.000 HKD uitgegeven en heb verder een paar dingen over eten geweten, en ik zou eerlijk willen rapporteren over deze Hong Kong-instelling. Eerlijk gezegd, doe geen moeite. We bestelden het volledige degustatiemenu, en de meeste gerechten varieerden van smakeloos tot...bleh, met alleen een paar smakelijke gerechten. De kaasschotel was verschrikkelijk - was verrast dat Stilton de keus had, in plaats van Roquefort, maar als Engelsman ben ik blij om te melden dat het zeker niet de beste Stilton is die we produceren. Ik denk dat veel mensen komen vanwege wat ze verwachten van een of andere mystiek uit het restaurant. De omgeving is aangenaam genoeg, hoewel redelijk geschikt voor een leeftijdsgroep van 70 +. Ik moet echter zeggen dat de wijnarrangement vrij goed was. . misschien niet een reden genoeg om terug te keren. Ik zou ook zeggen dat de live Filipijnse band zeer meegaand en fatsoenlijk was. Oh, het restaurant was meer dan half leeg op een vrijdag feestdag. . . zeg niets meer!Meer

Datum van bezoek: april 2019
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 april 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 15 februari 2019

Veel plezier op deze plek! Mooi decor en hoge standaard eten. zeer vriendelijk personeel ook! moet gaan in hk. Een beetje duur.Meer

Datum van bezoek: februari 2019
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 6 januari 2019

We zijn nu al een paar keer bij Gaddi geweest. Elke keer als we Gaddi bezoeken, is het voor een feest en maakt dit fijne etablissement nooit indruk. Hun menu is seizoensgebonden, vaak met nadruk op de meest verse ingrediënten en voedselbereiding / presentatie is...meestal van topklasse. We hebben nog nooit ervaren slechte service van het personeel die helaas andere reviewers hebben opgemerkt. Ja, de kosten voor eten hier is niet goedkoop, maar zoals met alles in Hong Kong, krijg je waar je voor betaalt. Porties zijn typisch Frans - klein en verfijnd, maar we hebben Gaddi nooit ontevreden of willen meer. Gelukkig dat er nog steeds traditionele etablissementen zijn zoals Gaddi's in HK. Ik zou dit restaurant voor zeer speciale gelegenheden aanbevelen als u niet teleurgesteld worden.Meer

Datum van bezoek: april 2018
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 1 januari 2019 via mobiele applicatie

Zeer teleurgestelde service. Als je me vraagt om dit restaurant te beoordelen, eten is oké, maar de service is echt heel erg slecht.Meer

Datum van bezoek: januari 2019
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 29 oktober 2018

Omdat ik alle zuivelproducten vermijd, konden chef-koks van Gaddis gerechten bereiden zonder dagboekproducten voor mij. Ik heb de server geïnformeerd over mijn dieetbeperkingen / gevoeligheden voordat ik begon te bestellen. Ik was blij om te zien dat personeel probeerde te voldoen aan specifieke diners 'behoeften....Ik merkte dat het personeel van Gaddies de verzoeken van gasten goed behandelde. Heerlijk eten, eersteklas service!Meer

Datum van bezoek: oktober 2018
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 1 oktober 2018 via mobiele applicatie

Perfect voor een fijne relaxfeesten! Uitstekende service en eten! De steak voor 2 is uitstekend en de stokbrood is waarschijnlijk een van de beste in de stad!Meer

Datum van bezoek: oktober 2018
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 2 juli 2018 via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik waren stelde dit venue door vrienden voor een avondje. We hadden een uitstekende tijd. De sfeer is geweldig voor een paren nacht - probeer de hoek zitplaatsen (op die manier kijk je naar de rest van het restaurant en de pianist).... Je krijgt zeer klassieke gevoel vanaf het moment dat je binnenkomt. . de charme van vervlogen tijden als ik dat zo mag analogie die is uitstekend als je wil verdwalen in de juiste mix van lekker eten en sfeer. De service is uitstekend - je begroet met opties van champagne (Liever Blanc de Blanc altijd) . De gastheren geven u de juiste hoeveelheid tijd te komen geregeld waarop zij de menu. Eetgelegenheden zijn gevarieerd en presentatie wordt begeleid gelegenheid. De keuze van het eten is altijd een persoonlijke beslissing dus ik zal niet veel in het maar kan zeggen dat het personeel zijn geduldig en gastvrij te kijken na uw vereisten. De presentatie is apt zoals hierboven vermeld en er is geen gevoel van gehaast; tegelijkertijd je nooit de behoefte voelt de hand op te steken om iemands aandacht: het saldo is gewoon perfect. We hadden een geweldige tijd en hopen u ook doen. We zullen zeker terugkomen. Bedankt voor een geweldige avond!Meer

Datum van bezoek: juli 2018
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 18 juni 2018 via mobiele applicatie

Ik kon niet meer vragen! Het restaurant is prachtig en het eten was geweldig. De servers zijn zeer attent en beleefd. Ik zal zeker terug naar dit restaurantMeer

Datum van bezoek: juni 2018
peninsula_phk, Manager van Gaddi's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2018
Google-vertaling

Meer

Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 749 hotels in de buurt
The Peninsula Hong Kong
2.078 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Toms Tourist Guesthouse
7 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers
3.990 beoordelingen
op 0,06 km afstand
The Kowloon Hotel
2.025 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 13.916 restaurants in de buurt
The Verandah Restaurant(Tsim Sha Tsui)
447 beoordelingen
op 0,03 km afstand
The Café
243 beoordelingen
op 0,09 km afstand
Celestial Court Chinese Restaurant
225 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 1.857 attracties in de buurt
Skyline van Hong Kong
14.605 beoordelingen
op 0,26 km afstand
Tsim Sha Tsui Promenade
5.213 beoordelingen
op 0,06 km afstand
Hong Kong Dragon Boat Carnival
102 beoordelingen
op 0,21 km afstand
Hong Kong Cultural Centre
178 beoordelingen
op 0,21 km afstand
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Gaddi's.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen