Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Reserveer een tafel
2
za 28/11
20:00

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 36 van 266 Chinees in Sydney
Nr. 523 van 3.552 Restaurants in Sydney
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit

Meer informatie

PRIJSKLASSE
15 US$ - 74 US$
CUISINES
Japans, Aziatisch, Chinees, Vis en zeevruchten
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies
Beoordelingen (36)
Beoordelingen filteren
10 resultaten
Waardering van reizigers
7
3
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Waardering van reizigers
7
3
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 22 maart 2020 via mobiele applicatie

We waren aan het wandelen en stopten bij Chuuka voor een drankje voordat we naar huis gingen - geweldige cocktails en uitzicht, toen we erachter kwamen dat alle restaurants en cafés morgen om 12.00 uur zouden sluiten, dus besloten we om een spontane late viering...van onze dochters te houden 18 ( Ze was tusen haar eigen verjaardag) Wat een geweldige beslissing Het eten was allemaal geweldig en we hadden elk verschillende favorieten - altijd een goed teken De service was ook uitstekend en ze hebben een uitgebreide wijnkaart - met suggesties voor hun kenmerkende gerechten en bijpassende wijn De bevroren yoghurt en mascarpone-woestijn was ook uitstekend en ten zeerste aanbevolen - als je een kamer voor het dessert kunt besparenMeer

Datum van bezoek: maart 2020
Beoordeeld op 8 maart 2020

We besloten hier op 8 maart de Internationale Vrouwendag te vieren en het was zooooo goed. Onze gastheren Alessandro en Ricardo hebben onze eetervaring erg vermakelijk en aangenaam gemaakt. Eten was uitstekend: vers gekookt, erg lekker, mooi professioneel gepresenteerd met een geweldige smaak, we hebben...genoten van de hele ervaring. Uitzicht op het water, mooie en zonnige dag, we hebben heerlijk buiten gezeten. Bedankt voor zo'n geweldige ervaring CHUUKA, we zullen snel terug zijn! :)Meer

Datum van bezoek: maart 2020
Beoordeeld op 5 maart 2020

Zeer goed eten met uitstekende service. Het restaurant is gelegen aan Jones Bay Wharf, met uitzicht op de havenbrug. Geweldige verscheidenheid aan gerechten, maar zijn niet goedkoop. Een mix van Aziatische, Maleisische, Japanse enz. Een goed gevulde bar met uitstekende cocktails. De winnaar is het...dessert. De amandelgelei met fruitsalade is om voor te sterven! ! !Meer

Datum van bezoek: februari 2020
Beoordeeld op 15 februari 2020

Onze ervaring bij Chuuka begon met een zeer warm welkom van Shelly die zeer attent was voor de diensthond van mijn vader en graag meer over hen wilde leren. Ze zaten ons aan een tafel met veel ruimte, zonder gedoe en gaven haar wat water....Het eten was sensationeel, we bestelden het $ 88 per persoon degustatiemenu dat ons een fantastisch gevoel voor het restaurant gaf. Het was ook briljante waarde met 9 gerechten! De genuanceerde gerechten waren elegant gepresenteerd en onvergetelijk. Ik ben een groot liefhebber van zeevruchten en deze plek heeft alles aangevinkt! Zal absoluut terugkeren.Meer

Datum van bezoek: februari 2020
Beoordeeld op 10 januari 2020

(4. 5 sterren) Wanneer keukens grenzen overschrijden, worden ze veranderd door de omgeving en cultuur waarin ze zich bevinden. Aussie - Kantonees is een ander beest dan het Kantonees (Yue) voedsel dat je in de provincie Guangdong in Zuidoost-China vindt. Op dezelfde manier weerspiegelt de...Ch? Ka-keuken Chinees eten zoals het in Japan wordt gegeten, aangepast aan het Japanse gehemelte. Hamish Ingham & Rebecca Lines waren de eerste die deze interessante, Japans-Chinese hybride 6 jaar geleden naar Sydney bracht in Bar H. Nu geven Chase Kojima van Sokyo & Victor Liong van Lee Ho Fook (Melbourne) het een generatie-aantrekkingskracht op Chuuka. In plaats van een oefening in trouw aan het origineel - of aan de Chinese of Japanse keuken - hebben ze gespeeld met het idee en de locatie in Sydney om iets te bedenken dat past bij de high-end zeevruchtenfocus van de voormalige Flying Fish-graven. Tegen de achtergrond van Sydney Harbour, momenteel verdwijnend in een rokerige bushfire-waas, speelt de onbewerkte bar als - je - kan niet - verslaan, ze spelen met een rookgolvende Sashimi-schotel ($ 80). In staat om op vier manieren te worden opgesplitst, maakt dit bordje dabbelen in het menu Raw-sectie overbodig (wat handig kan zijn als je problemen hebt om dingen te beperken). Als alternatief kunt u advies inwinnen van het vloerteam onder leiding van Lindsay Carr. Ze leveren een mooi brutale mix van sass en kennis die past bij hippe, eigentijdse ruimte, uitgedost met irezumi (tattoo) flashwanden van Deepak Munsami. Carr, die over drank kan praten alsof het niets is, raadt ons een lijst aan met gerechten die zo geschikt zijn dat ik de rest van het menu niet eens lees. In plaats daarvan houd ik me bezig met kleine vouwen van vers gesneden zalm, hun rijkdom gesneden met pittige chili bonen pasta; & een oester uit de Stille Oceaan die misschien niet vers wordt gepeld maar die umami zo hard slaat met bonito, soja, yuzu en levendig groene lente-ui-olie, het is onwaarschijnlijk dat je erom geeft. Cocktails geven de voorkeur aan originaliteit boven toegankelijkheid, maar fortuin begunstigt de dapperen. Wood ($ 20) neemt vat - verouderd, hickory gerookt, shiso - doordrenkt met umeshu (pruimenlikeur) & combineert het met Bulleit rogge whisky en Campari in iets dat op een Italiaanse apertivo klopt. Metal ($ 20) maakt van wodka een chili-balsem met een romige kokosnootwas, een smidgen van honingmeloen en de pittige aantrekkingskracht van calamansikalk tegen een matcha-rand. Vuur ($ 22) maakt van Baijiu in Hong Kong een aantrekkelijke cocktail (geen gemakkelijke prestatie) met mango, chili-olie en Dom Benedictine. Ze zijn allemaal hectisch, dus nek ze voordat je vast komt te zitten in je eet. Ik zou naar onze Kiwi-neven en hun 2018 Amisfield Chenin Blanc ($ 84) kijken voor een soepele, ietwat krijtachtige metgezel bij je persoonlijke pot Chawanmushi ($ 13 / stuk). Je zult de zijdeachtige, foie gras vinden - verrijkte Japanse hartige vla begraven onder een modder van blauwe zwemmerkrab, wortel, gember en schaaldieren - olie. Het is de heerlijkheid van de kom die je graag niet deelt. De bovenste laag verse sint-jakobsschelpen, ei en blauwe zwemmer krab werkt met een vergelijkbare stroperige textuur en maskeert een drogere, scherpere laag XO-gearomatiseerde gebakken rijst in Tenshindon Fried Rice ($ 35). Met wat zachte onrust is het een opvallende schotel. Je moet ook opschudden met de Sichuan-aubergine ($ 28). Het wordt gepresenteerd met Aziatische cobb-salade - stijl onder scherpe gepofte kikkererwten met knapperige knoflook, koriander, gefrituurde wonton-skins & witte miso en sesamdressing die de texturen en smaken afronden die alleen werken wanneer ze worden gemengd. Voor mij is het een beetje raar met het restaurantoverzicht, dus ik zou het doorgeven voor een bescheiden wirwar van Wok Fried King Brown Mushrooms ($ 26). De gouden koningsbroodjes worden gevuld met broodjes van taaie rijstnoedel, vermomd onder voldoende groenten (knoflookbieslook en asperges) om het een gezonde groentezijde te laten lijken. Voor degenen die niet de hoge morele grond van vegetarisch zijn, zijn er voldoende eiwitten om te selecteren. Uit Carr's slimme verzameling witte Rhone variëteiten, heeft de 2016 Gilles - Robin 'Les Marelles' Crozes - Hermitage, Roussanne, Marsanne ($ 115 / fles) voldoende gewicht en veld - meng interesse om op te komen tegen Charred Wagyu Intercostal ($ 39) plakjes, iets minder slecht gemaakt door te worden gesandwiched met salade in slawraps. U kunt ook de Coravin-collectie verkennen. De Domaine du Ladoucette Sancerre ‘Comte Lafond’ ($ 30 / glas) uit het Loire-dal van Frankrijk zal u doen terugkomen op al het hatelijke wat u ooit hebt gezegd over sauvignon blanc tegen Peking Duck ($ 48 / $ 90). Chuuka gebruikt een vlezige Muscovy - Pekin-kruising, wat betekent dat je kunt krijgen door een half te bestellen, met hervulbare pannenkoeken en kruiden om te delen. Niemand hoeft zo trots te zijn dat ze die drumsticks niet oppakken en knagen. . Trouwens, wanneer je 'Ebi Chili' ($ 42) landt met een half dozijn Japanse melkbroodjes, ga je de chilli miso-botendruppels met veel smaak opschrapen, direct nadat je vlezige garnalen verslindt langs hun hoofden voorbereid teppanyaki-stijl . Gemaakt met behulp van de beste garnalen van Australië (Skull Island) zijn deze enorme schaaldieren te goed om al hun delen te zien verspillen. Terwijl Carr ons met de hoeveelheid voedsel verpletterde, betreur ik niets.Meer

Datum van bezoek: januari 2020
Beoordeeld op 23 augustus 2019 via mobiele applicatie

Heeft een zondagse lunch hier en het was geweldig. Ik kan niet wachten om terug te gaan en het ten zeerste aan te bevelen. Personeel was behulpzaam en service was goed.

Datum van bezoek: augustus 2019
Beoordeeld op 29 juli 2019 via mobiele applicatie

Over het algemeen goed eten en goede sfeer. Service was ook goed. We hadden de chawanmushi (geweldig), rauwe snapper (leuk maar we hebben het beter gehad), ebi chili garnalen (leuk, maar de saus had dikker kunnen zijn), yuzu tempura kip (lekker), wagyu korte rib (leuk...maar niet OMG YUM soort gerecht), chocolademuis / groene thee dessert (lekker maar nogmaals, niet verbluffend) en paars yam dessert (vond dit geweldig!). Niet erg goedkoop, maar nog steeds redelijk. Niet erg gemakkelijk te vinden en hoewel het uitzicht prachtig is, is de omgeving niet erg aantrekkelijk om eerlijk te zijn. Oh en we zaten op de bovenste verdieping en we vonden het een beetje raar dat ze houten luiken op de ramen zetten die in wezen het uitzicht blokkeerden.Meer

Datum van bezoek: juli 2019
Beoordeeld op 16 juli 2019 via mobiele applicatie

Dit is een nieuw restaurant op de site van de vorige Flying Fish. De ervaring is zeker herhaalbaar (schuldig als beschuldigd) Alsof het eten niet fantastisch genoeg was, zijn het personeel, de sfeer en de cocktails allemaal foutloos. Foto's tonen favoriete gerechten Denk niet twee...keer na over nadenken - ik raad het ten zeerste aan op mijn eigen risico - alsof het te populair wordt, ik misschien geen tafel krijgMeer

Datum van bezoek: juli 2019
Beoordeeld op 9 juli 2019

Ik had diner met mijn vriend in Chuuka op zaterdagavond en eten is geweldig. Sashimi is geweldig, Tenshindon is een must! ! ! Smaken zijn zo vers. Cocktails, eten, service, sfeer zijn zo goed als mogelijk zonder pretentieus te zijn. Een warm persoonlijk welkom, uitstekende...attente bedienend personeel en een goed geïnformeerde sommelier waren de 'wasabi op de sashimi' tot een heerlijk proeverij mannen. We genieten van de Forzen-yoghurt die aan de mix is toegevoegd. Het eten is wat een maakt deze plek geweldig en dat is wat we hebben gekregen. Eerste restaurant dat ik tijdens mijn reis in Australië was geweest. Bedankt Chuuka team voor het geweldige eten? bedankt K en Alex voor de indruk van gastvrijheid, ik zou Chuuka overal aanraden aan liefhebbers van Japans en Chinees eten en we komen zeker terug!Meer

Datum van bezoek: juli 2019
Beoordeeld op 7 juli 2019 via mobiele applicatie

We hadden een fantastische lunch in Chuuka. Elk onderdeel van onze ervaring was geweldig - het eten was fantastisch en de wijnen gekozen en geserveerd door de sommelier waren gevarieerd naar onze maaltijden en elke keuze was fantastisch. Medewerkers maken vaak het verschil tussen een...goede en geweldige ervaring en hij was attent, oprecht en maakte onze ervaring gedenkwaardig (sorry, maar ik vergat mijn naam te vragen). We zullen zeker terugkomen en hebben Chuuka al aan vrienden aanbevolen. Je kon eerlijk zeggen dat ze slechts 4 dagen open waren. Goed gedaan.Meer

Datum van bezoek: juli 2019
Meer beoordelingen bekijken
De beste in de buurt
De beste hotels in de buurtAlles weergeven
The Star Grand Hotel and Residences
1.439 beoordelingen
op 0,59 km afstand
The Darling
1.212 beoordelingen
op 0,73 km afstand
The Langham, Sydney
1.384 beoordelingen
op 0,81 km afstand
Napoleon on Kent
444 beoordelingen
op 0,83 km afstand
De beste restaurants in de buurtAlles weergeven
LuMi Bar & Dining
437 beoordelingen
op 0,49 km afstand
Black Bar & Grill
674 beoordelingen
op 0,51 km afstand
Flying Fish Restaurant & Bar
879 beoordelingen
op 0,01 km afstand
Signorelli Gastronomia
93 beoordelingen
op 0,47 km afstand
De beste attracties in de buurtAlles weergeven
Rowland Reserve
20 beoordelingen
op 0,32 km afstand
Boab Boat Hire - Sydney Harbour / Parramatta River
10 beoordelingen
op 0,46 km afstand
The East Village Hotel, Balmain
23 beoordelingen
op 0,61 km afstand
James Craig Tall Ship
262 beoordelingen
op 0,6 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van CHUUKA.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen