Dé nieuwe culinaire hotspot in het Antwerpse heeft me intussen al 5 maal omver geblazen! Topconcept met ZINderende, innemende en nagenietende lekkernijen! Hier wordt niet gierig gedaan om de gasten met de allerbeste basisingrediënten te verwennen. Hoogst originele gerechten, allen erg smaakvol én esthetisch gepresenteerd....Een feest voor tong én ogen. Het concept is eenvoudig: je kiest voor 3, 4 of 5 gerechtjes, dit aan pré-coronaprijzen van resp 50, 65 en 75 €. Voor deze prijzen koop je amper 1 plat in een sterrenrestaurant … Hier kies je uit een exquise selectie van krab, tarbot, langoustine, zeetong, lam, eend … less is more, steeds opgepimpt tot allersmakelijkste proeverijen!
Het is steeds een plezier om hier te vertoeven, de chef is de bescheidenheid zelve, de steeds enthousiaste, vrolijk ‘versierde’ mr Fee iets minder, mét reden! Met de nodige kwinkslag verkoopt hij je ontwapenend de beste moelleux van het Noordelijk Halfrond! Niemand die dit betwist trouwens. Topzaak met ook leuk terrasje, wordt dringen om daar nog eens verwend te mogen worden!Meer