Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Waarderingen en beoordelingen

WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit

Meer informatie

CUISINES
Spaans, Mediterraan
Maaltijden
Lunch, Diner
FUNCTIES
Zitplaatsen, Serveert alcohol, Reserveringen, Service aan tafel
Beoordelingen (87)
Beoordelingen filteren
7 resultaten
Waardering van reizigers
6
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
6
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 1 april 2019 via mobiele applicatie

We waren naast de deur voor de tour en lunchten vóór. . . Perfect gegrilde groenteplaat. Carrillada (varkenswangetjes). Ook de tartaar. En een heerlijke salade met geitenkaas (ik heb gevonden dat salades in Spanje over het algemeen iets tekort komen - en dit was de...beste in twee weken.) Een klein beetje zoet aankleden. Had misschien meer zuur, maar toch fantastisch kunnen gebruiken. .) En mijn zoon kreeg de varkensburger en papas fritas. We raden hier een maaltijd aan. . .Meer

Datum van bezoek: maart 2019
Beoordeeld op 21 oktober 2016 via mobiele applicatie

WOW, WOW. Geen andere woorden uiting aan onze bezoek aan Cinco Jotas. We hadden een tour van Marco - zeer informatief en zeer gelikte presentatie. Een geweldige plek en een echte must om te bezoeken. We zullen zeker terugkomen met een groep. De ham is...gewoon de beste die we ooit hebben geproefd! Zeer aan te bevelen.Meer

Datum van bezoek: oktober 2016
Beoordeeld op 21 oktober 2016 via mobiele applicatie

We bezochten Cinco Jotas, denkend dat het een restaurant in de stad. Maar als geluk zou hebben, ontdekten we de enorme processing facility voor Spanje's meest exclusieve ham. We boekten de Engels sprekende tour van de faciliteit tegen een vergoeding van € 12 . 50...per persoon, die bleek geweldig waar voor je geld. Het gebouw is de oorspronkelijke faciliteit die meer dan 100 jaar terug. Nu bijgewerkt, het heeft nog steeds de sfeer van het origineel. De tour was ongeveer 90 minuten en was zeer informatief. Werden we het hele proces van ham productie, met een scala aan audio / visuele medium evenals uitleg van onze uitstekende gids. We bezochten de kelder waar de hammen hangen in hun tienduizenden zijn. Helemaal geweldig en de geur . . . . . ongelooflijk! De tour afgesloten met een wijnproeverij, waar we imbibed in de meest heerlijke ham met goede wijnen. De hele ervaring was echt onvergetelijk, educatieve en zeer interessant. Mijn partner en ik zijn beiden fans van kwaliteit eten en dit is direct er in termen van gastronomisch genot. Ik beveel deze tour naar iedereen die belang heeft bij de productie van echte ambachtelijke producten. Een fantastische ochtend doorgebracht in het hart van prachtige natuur. Dank u.Meer

Datum van bezoek: oktober 2016
Beoordeeld op 12 juli 2016

We hadden moeite om reserveringen, dus toen we naar dit uit de weg plaats ik niet veel verwachtingen. We werden opgewacht Maria Castro Bermudez Coronel. Ze was zeer behulpzaam en gaf ons een rondleiding van de faciliteit. Ze maakte de ervaring echt geweldig 1. Vervolgens...hebben we geprobeerd verschillende soorten hun vlees en wow waren ze heerlijk. Bedankt Maria voor zo'n geweldige ervaring voor mijn zoon en mij.Meer

Datum van bezoek: juli 2016
Beoordeeld op 4 september 2015 via mobiele applicatie

Ging hier slechts om te proberen de beroemde Pata Negra gevoede Jamon en vertrokken met de smaak en kwaliteit van de maaltijd verbaasd. Bovendien probeerden we de mix van Iberico vleeswaren en heb genoten van elke hap. Als je in de buurt of zelfs CBS....sluiten zijn een must.Meer

Datum van bezoek: september 2015
Beoordeeld op 18 juni 2015 via mobiele applicatie

Dankzij Roberto Castrelo hadden we een geweldige tour op de fabrica. In het Spaans ( die we vonden). Oude handgemaakte ook weergegeven op de iPad. Zeer opvoeding en interessant. Video's, foto's, quiz en uitleg. En hij beantwoordde al onze vragen. Aan het einde een smaak...van de waaronder jamón Bellota! De 5 Jotas Bellota de beste van de wereld in Jabugo! Volverémos!Meer

Datum van bezoek: juni 2015
Beoordeeld op 1 april 2015

Nog steeds wordt gerund door de Cinco Jotas groep. Het hoogtepunt hier is de gevoede jamon bellota geproduceerd door hen. Niet goedkoop, maar de kwaliteit en smaak is uitzonderlijk. Zeer mooi nieuw, aantrekkelijk, vrij groot restaurant met een terras vooraan.

Datum van bezoek: maart 2015
Meer beoordelingen bekijken
De beste in de buurt
De beste hotels in de buurtAlles weergeven
Posada del Castaño
39 beoordelingen
op 3,2 km afstand
Finca de la Silladilla
8 beoordelingen
op 3,33 km afstand
La Posada de Cortegana
367 beoordelingen
op 6,86 km afstand
Casona del Duende
123 beoordelingen
op 7,35 km afstand
De beste restaurants in de buurtAlles weergeven
Restaurante Las Bellotas
132 beoordelingen
op 0,01 km afstand
Bar Venecia
39 beoordelingen
op 1,49 km afstand
Montesierra
65 beoordelingen
op 0,08 km afstand
De beste attracties in de buurtAlles weergeven
Cinco Jotas
28 beoordelingen
op 0,9 km afstand
Fuente de los Doce Canos
34 beoordelingen
op 5,84 km afstand
Peña de Arias Montano
103 beoordelingen
op 6,83 km afstand
Mezquita de Almonaster la Real
210 beoordelingen
op 7,4 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bodega Cinco Jotas.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen