Superlekker..verzorgd..iedereen supervriendelijk...gezellig.....TOP!!! Zeker en vast voor herhaling vatbaar
Superlekker..verzorgd..iedereen supervriendelijk...gezellig.....TOP!!! Zeker en vast voor herhaling vatbaar
Super lekker gegeten, de gerechten zijn mooi afgewerkt en de ingrediënten zijn heerlijk vers en van top kwaliteit. Heel vriendelijk ontvangen en personeel met ervaring en oog voor detail.
het is redelijk duur voor wat je krijgt. we namen een vol au vent revisited, lekker maar zeer geringe portie ( we zijn kleine eters en toch) kleine porties lijken een constante, ook dessert was maar "een hapje" bij plaatsnemen aan tafel wordt er je...direct al een fles water...ja opgedrongen, voorgesteld wel een aangenaam interieur maar we gaan toch niet meer terug, prijs kwaliteit hoeveelheid niet in evenwichtMeer
Heel vriendelijk onthaald en we vroegen aanpassingen voor een street food gerechtje met schaaldieren en kregen direct een aangepast gerecht en de steak was zeer lekker en de saus ook heel goed en de steak tartaar was ook meer dan in orde en een aanrader...was ditMeer
super lekker gegeten, zowel hoofdgerecht als dessert! enkel zeer lang moeten wachten op aperitief maar het was ook erg druk, dus zeker te begrijpen!
Gloria is zeker de moeite om een bezoekje te brengen in Leuven. De menu bestaat allemaal Belgische klassiekers, stuk voor stuk verfijnd klaargemaakt. In de zomermaanden is het buitenterras gezellig om te zitten.
Gerechten met een twist. Helemaal top en toch next level. Gezellige plaats om rustig te gaan eten. Best reserveren
Lunchmenu genomen met 2 collega's. Heel vriendelijke bediening. Maaltijden waren van goede kwaliteit en prijs/kwaliteit zat meer dan goed! Aanrader
Super gezellige locatie en zeer lekkere gerechten met een twist. Tapa achtige mogelijkheden. Absoluut aanrader. Ook leuke service.
Eerst het goede nieuws: mijn vrouw koos voor een vegetarisch hoofdgerecht en daar was helemaal niets op aan te merken. Erg lekker. Ikzelf had gekozen voor Anjou duif met girolles en fondant aardappelen. De presentatie van het gerecht was mooi. De fondant aardappelen zagen er...bleek uit (geen bruining) en waren gaar maar nog te hard. Zoals een gekookte aardappel die niet lang genoeg op het vuur gestaan heeft. Weinig kruiding ook. Enigszins ongerust begon ik aan de Anjou duif, geserveerd als twee borstfilets en twee boutjes. De boutjes waren prima en de borst was rosé gebakken zoals het hoort, maar verschrikkelijk taai. Er was wat spierkracht voor nodig om er met het mes door te geraken. Ik heb er ook een loden kogeltje uitgehaald, wat kan gebeuren met wild (veronderstel ik), al ga je dit niet voorhebben in betere restaurants. Maar het meest verbijsterd waren de girolles. Het waren er veel en ze waren groot, zodat dit de derde hoofdcomponent van mijn bord was. Maar ze waren niet warm, ook niet lauw, maar kamertemperatuur. Alsof ze recht vanuit de verpakking op mijn bord beland waren. Ik weet niet hoe een rauwe girolle proeft maar dit hadden goed rauwe girolles kunnen zijn. En 't is niet alsof ze gemarineerd of gepekeld waren wat de koude serveerstijl zou kunnen rechtvaardigen. Soit, ik heb mijn bord leeggegeten (geen voedselverspilling), we hebben betaald en zijn vertrokken. Maar na een gans bord halfgare aardappelen, koude girolles en taai vlees is het vrij duidelijk dat we er nooit meer teruggaan.Meer