Wij, mijn man en ik hebben enorm genoten van de heerlijke gerechten, de fantastische wijn en de professionele bediening, en dit alles in een stijlvol interieur met een hartelijke bediening.
Wij, mijn man en ik hebben enorm genoten van de heerlijke gerechten, de fantastische wijn en de professionele bediening, en dit alles in een stijlvol interieur met een hartelijke bediening.
Mooie setting om te lunchen maar qua eten prijs/kwaliteit niet waardig. We namen een 3-gangen menu Enkel het dessert was een topper.De amuse en het voorgerecht waren goed, maar het hoofdgerecht was het geld zeker niet waard. Waterige saus en weinig smaak. Het personeel heeft...qua ontvangst en vriendelijkheid nog veel te leren. Zeker voor wat een klasse restaurant zou moeten zijn. Vooral de bediening van de jonge vrouw liet te wensen over. En bij vertrek kon er bij haar nog geen lach of goededag vanaf.Meer
Zeeeeeeeer lekker gegeten , komen zeker nog terug. 👏👏👏👏 Alles was super lekker van voorgerecht tot en met de Koffie.
Zeer lekkere lunch gegeten met vriendin, heel smaakvol interieur , oogt zeer sjiek, maar de lunch was de 38€ zeker waard. Vanwege het zalig weertje op 1 juni konden we in de tuin lunchen. Lekkere champagne, oesters en rundscarpaccio en perfect gebakken lamsfilet met originele...millefeuille van aardappelen, royale porties. Nadien ijskoffie ( koffie-ijs, eigenlijk) en verse sabayon. Een goed adres!Meer
Wie van pompeuse barok inrichting houdt is het restaurant een treffer. Een zeer klassieke keuken zonder originele touch. Het is geen goedkoop restaurant, maar wat men eet in dit restaurant, eet men ook in een brasserie. Veel te duur voor een klassiek menu. A la...carte is belachelijk duur. De ober is beleefd, correct en afstandelijk. Wat niet past, is dat "la patronne" met luide stem haar ongenoegen uit tegen haar ober omdat hij ons een verkeerde tafel had toegewezen. M.a.w. camping service met een onbeschoft tintje. Het restaurant lijkt chique, maar is verre van chique.Meer
Eten was opnieuw subliem, presentatie streling voor het oog, bediening top en ontvangst heel hartelijk. Niks dan lof voor de chef en zijn team. Ik kijk al uit naar het volgende avondje uit in dit restaurant!
Dag Nathalie, bedankt voor jouw nieuw bezoek aan onze zaak en uiteraard ook voor de uitstekende review. daar doen we het voor! Tot binnenkort! Chef
Wij zijn van Brussel en vorige week gingen we naar dit prachtige restaurant na een wandeling op het lichtfestival. Dit restauarant is een echte aanrader !! Top !!! Een prachtig interieur, zeer lekker eten dat mooi gepresenteerd is op je bord, en een zeer vriendelijke...bediening. Je voelt je er direct welkom. We gaan daar zeker terug ! Topavond.Meer
Super lekker gegeten en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit was dik in orde! We komen zeker nog (meermaals) terug! Ik raad deze zaak zeker aan.
Via een paar kennissen dit adresje doorgekregen en vorig weekend gereserveerd om eens te gaan eten. Toen we aankwamen was het er gezellig druk en kregen we een tafel voor 2 met de glimlach aangewezen. Eenmaal besteld kwam alles vlot door en stonden we nooit...droog. De gastvrouw raadde ons ook enkele toegepaste wijnen per gerecht aan. Wij hadden beiden de maandmenu voor augustus genomen (Sushibowl - Zesrib - Creatie van chocolade). Deze gerechten werden perfect bereid en waren zéér smaakvol. Wij komen zeker nog eens terug als we in Gent moeten zijn!Meer
Willen maar niet kunnen vat onze ervaring het best samen. De bediening, met name van de gastvrouw, is niet meteen vriendelijk te noemen. Wij hadden niet het gevoel heel welkom te zijn en voor de prijs mag het niveau van de service toch echt wel...een stuk hoger liggen. Het eten maakte de ervaring ook niet beter, de smaken waren doorgaans flauw en de combinaties van ingrediënten waren inspiratieloos. Taverne kwaliteit die zich profileert als hoogstaand culinair. Wij hebben gekozen voor de menu aan 60 euro/pp waarvan enkel de zesrib echt in de smaak viel (enkel het vlees, de gratin en de "barbecuesaus" die mee op het bord lagen waren op z'n minst bedenkelijk). De Bisque van grijze garnalen had, op de 10 garnaaltjes op de bodem van het bord na, niets te maken met grijze garnalen. Het dessert, creatie van chocolade met pistache en framboos, was lekker zonder meer. Kortom, wij hadden er meer van verwacht. De kans dat we hier opnieuw reserveren, met alle andere plekken die Gent op culinair vlak te bieden heeft, is zeer klein.Meer