Leuke ontvangst, vriendelijke bediening en lekker eten Steak tartare, stoofvlees en een crème brûlée Leuke ontvangst, vriendelijke bediening en lekker eten Steak tartare, stoofvlees en een crème brûlée
Leuke ontvangst, vriendelijke bediening en lekker eten Steak tartare, stoofvlees en een crème brûlée Leuke ontvangst, vriendelijke bediening en lekker eten Steak tartare, stoofvlees en een crème brûlée
Mijn collega-gids Nadine is zo lief om me een hele voormiddag te helpen met een heuse solden-‘make over’. Zij is onder andere gids in het Modemuseum en dito -wijk. Zoveel inzet verdient dan ook minstens een etentje. Van de Meir trekken we naar de Arme...Duivel. Het begin van een hele strip van vijf restaurants die allemaal volzet blijken… Uiteindelijk staan we voor Gazette. Een gevel waar ik al dikwijls passeerde, maar die altijd wat de indruk van een wat aftands marktkramerscafé gaf. Maar op een krijtbordje naast de deur staat er dan toch ‘hertenfilet’. Dus toch een restaurant. En ze hebben nog net twee plaatsjes vrij. Het eerste wat opvalt is een gezellig wat ‘bruin’ interieur en een uiterst vriendelijke en vlotte bediening. De kaart blijkt verbazend divers. Klassiekers zoals ribbetjes, stoofvlees, vol-au-vent,… zijn allemaal present. Maar ook creatievere dingen. Waar vind je nog mergpijp (16,00) als voorgerecht ? Een pastaschotel wordt origineel bereid met traag gegaarde eend en boschampignons (23,00). En zo staan er nog meer dingen met een originele twist op die kaart. We kiezen allebei voor de ravioli van wild (23,00) en dat hebben we ons niet beklaagd. Een ruime portie ravioli, niet met een klassieke, melig smakende industriële vulling, maar met een volle wildsmaak. Daarbij een lichte roomsaus met een keur aan paddestoelen. Geen klassieke inheemse, maar oosterse. Het houdt de schotel waarschijnlijk betaalbaarder, maar even lekker. Voor wie me kent, kan het al raden: extra punten, want hier wordt ons gerecht geserveerd in een heet kommetje, zodat het tot het einde warm blijft. Ook de huiswijnen (een Italiaanse Pinot Grigio en een Franse Merlot, beide 4,90) vallen reuze mee. Bij het vertrek kan ik het niet laten om de chef aan de ‘passe’ te complimenteren. Maar die begint zich dadelijk te excuseren dat het wat minder vlot ging omdat ze momenteel met een personeelstekort zitten… Daar hebben wij alvast niks van gemerkt. Wanneer ik rond etenstijd nog eens in de buurt zal zijn, kom ik hier zeker terug. Want op de kaart staan nog wel wat dingen die me nieuwsgierig gemaakt hebben.Meer
Van de amuse tot het dessert genoten van het eten. Zowel de vlees als visbereidingen waren subliem. De bediening was super vriendelijk, veel studentjes, maar ook dat heeft zijn charmes en allemaal heel leergierig. Topchef in de keuken, alles lekker vers bereid en dat proef...je! Doe zo voort!Meer
Zeer lekker. Vriendelijke bediening. Amuseke en zoetjes bij de koffie. Veel volk aan den toog bij het begin van de avond, lekker gezellig. Aanrader!
Heerlijk avondje gehad met vrienden! Fantastische voorgerecht van de suggesties (Bisque van kreeft met champignoncrème en coquilles), Zesrib als hoofdgerecht genomen. Fantastische cuisson & heerlijke frietjes met ZELFGEMAAKTE mayonaise! Moelleux genomen af te sluiten. Heerlijk lopend en zeer lekker vanille-ijs! Ik ga hier zeker terug!
Bij binnenkomst in dit restaurant dachten we niet direct dat het zo’n enorm positieve ervaring ging zijn. Op de a-typische menukaart waren al de gerechten die we gegeten hebben van hoge kwaliteit en echt lekker. Bij restaurant Gazette weten ze duidelijk hoe ze een klant...in de watten moeten leggen, en dit van aperitief tot dessert. Doe zo verder!Meer
Wij hebben hier goed en vooral lekker gegeten zonder allerlei klachten achteraf. Om het simpel te houden gewoon een aanrader.
Super lekker gegeten. In het speciaal complimenten voor de chef, heerlijke coquilles en zwezerik! Spontaan en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
Beste Laura W, hartelijk dank voor de topquotering van 5°°°°°. Hier zijn we super gelukkig mee en dit motiveert ons nog meer om elke dag opnieuw onze gasten culinair te verwennen op een gastvrije manier. Hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw verwelkomen in GAZETTE !
Voor overname top zowel ambiance als eten. Gisteren allebei vol au vent genomen: 6 bouletten en 2 sliertjes kip in een bord vol saus. En dit voor kokkin die eigenaar is ! Eens thuis en gedurende nacht beiden krampen en diarree. Zelfs geen excuses van...eigenaar nochtans aan bediening gemeld dat we absoluut niet tevreden waren.Meer
Van de apero tot het dessert, alles zo smaakvol! En dan als extra : de bediening : de nieuwe wind brengt eenwat een verademing na de boertige, onvriendelijke bediening van
Hartelijk dank voor de 5°-quotering en de super positieve feedback. Dit doet ons deugd! Tot binnenkort bij een volgende gelegenheid ;-)