Prachtig uitzicht, vlak naast de zee. Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten. Voorgerecht met 9 hapjes van de chef was zeker een aanrader. Pareltje in Ortigia!
Prachtig uitzicht, vlak naast de zee. Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten. Voorgerecht met 9 hapjes van de chef was zeker een aanrader. Pareltje in Ortigia!
Heel mooi restaurant met heel behulpzaam en keurig personeel. Twee avonden gegeten. De eerste avond in het restaurant gedeelte en de volgende avond gingen we voor de pizzeria (apart gedeelte lager op de steiger) deze leek gesloten, maar we mochten in het restaurant plaatst nemen...en pizza bestellen. Men wist onze wijn nog te herinneren en dat is om twee redenen bewonderenswaardig. De foto’s zijn van beide avonden.Meer
Dear Guest, Thank You for being our kind guest for two nights and for sharing Your experience with all the...Meer
Wij aten op 23/07 met mijn man en dochtertje van 2,5jaar in dit restaurant met prachtige setting! Romantisch, mooi design en het eten was top! Vriendelijk personeel, onze ober was Lucas. Hij legde ons alles rustig uit, pushte niet, raadde ons dingen aan en was...heel kindvriendelijk. Ons dochtertje voedde de visjes met broodkruimels en dat vonden ze niet vervelend. Prijs kwaliteit was het ook top. Probeer het dessert: melanzene fritte con ricotta! We will be back!Meer
Dear Guest, Thank You for being our kind guest for one night and for sharing Your experience with all the...Meer
Echt een mooie locatie! Ik ben er met een vriend geweest voor een snelle lunch en was geweldig! Echt goed eten maar vooral zo'n aardig personeel in het bijzonder Gabriella, zo'n mooie en vriendelijke serveerster, altijd met een glimlach op haar gezicht! Absoluut komen we...terug!Meer
Meer
Eten is onder het gemiddelde van de goede Siciliaanse restaurants, niets dat je je zult herinneren. Wat echt verschrikkelijk is, is de service. Het personeel is niet opgeleid om op zo'n plek te zijn en om te gaan met internationale en Italiaanse klanten. Ze zijn...ook helemaal niet vriendelijk. Op de top is de productie erg traag, daarom zou je 30 minuten tussen 1 en de andere moeten verwachten. Voorbeeld slechte service: het openen van de wijn, de plastic verzegeling van de fles ging in mijn glas. Prima, het kan gebeuren. Wat zou je verwachten? je verwijdert meteen de fles en de bril en je komt met een gloednieuw flesje en een nieuwe bril. In plaats daarvan veranderden ze mijn glas alleen, (toen verloor ik een vol glas wijn, die ik volledig betaalde). Dan was er slechts 1 ober kunnen antwoorden op vragen over het menu. . . iedereen vertrouwde op hem. . . Vermijden . . .Meer
De plek is geweldig het eten is geweldig, service is uitstekend, maar je betaalt ook voor de locatie is het echt leuk echt een geweldige tijd gehad met mijn vrouw. we hebben net marride maar 150 euro gekregen voor grand crudo oesters enz., ik noem...dat midi crudo omdat de schaal groot is vol met ijs, maar alles binnenin is geweldig. opnieuw is het een zeer mooie expiriation. maar ik eet veelMeer
Meer
We hebben echt genoten van deze plek. Veel geweldige visgerechten en vriendelijk personeel. Zou graag teruggaan.Meer
Meer
BLIJF WEG VAN DIT RESTAURANT. We waren met 4 personen en lieten het aan de ober over om ons wat antipasti te brengen. Prijs voor antipasti was € 150 en de eindafrekening voor een gemiddelde maaltijd was € 400. Geef me een pauze.Meer
Meer
Kwam ons hierheen, voor de zee. Verrast door de uitstekende kwaliteit van het eten. De caponata met chocolade was om voor te sterven en de kalfsvlees tagliata gewoon perfect. Beste om vooraf te reserverenMeer
Meer
Gevraagd specifiek voor de arancino met vlees te identificeren omdat was splitsen met mijn vegetarische vriend. Toen ze werden gebracht, vroeg de ober welke men vlees had, en hij zei dat hij geen idee had. Hij keek me toen wezenloos aan, alsof hij wilde vragen..."en zo?" Toen ik er op wees dat ik het eerder had gevraagd en we moesten het weten, argumenteerde hij dat er geen manier was om het te weten. Ik moest mijn stem verheffen en hem uitleggen dat hij terug moest gaan naar de keuken om dit op te lossen. Wanneer een toerist onbekend is met het lokale voedsel, is het niet zo eenvoudig voor ons om simpelweg in de arancino te snijden en te vertellen wie vlees heeft. Bovendien waren ze minuscuul, veel kleiner dan alle anderen die we op Sicilië hadden gezien, en smaakte blabla. Ook brachten ze ons de verkeerde wijn, en ik moest dit erop wijzen. Plaats heeft een mooi uitzicht, dat is ongeveer alles wat je ervoor kunt zeggen. Voorkomen.Meer
Meer