Nu met een locatie in Los Angeles breidde Gelateria Fatamorgana zich voor het eerst uit in Rome zelf, en hoewel zowel de primeurs als de winkel in Monti klein zijn, is de Gelateria die #naturallygood heeft genoemd een bestemming geworden voor zowel frisheid als zuiverheid....Het geesteskind van chef-kok Maria Agnese, haar toewijding aan de kunst van smaken daterend uit een kindertijd in de keuken met moeder, het is in de winkel op Piazza degli Zingari 5 dat gasten ideeën vinden die zijn gebaseerd op de noviteiten van "Geen trucs, gewoon de natuur". zoals Amandelbloem aangrenzende normen zoals Stracciatella instellen voor € 1. 50 een schep. "Gemotiveerd door nieuwsgierigheid," en seizoensgebonden gericht op de overvloed van de wereld, wordt het na het doornemen van ongeveer 36 smaken die gasten worden aangemoedigd om te kiezen, lactose - gratis Amarena Cherry levendig bovenop Siciliaanse pistache zonder toegevoegde zoetheid, terwijl Stracciatella en donkere chocolade "Estasi" beide gericht op textuurcontrast, de laatste door middel van bittere koffiebonen en geroosterde hazelnoten.Meer