La Locanda Gesù Vecchio
Bericht van TripadvisorDit bedrijf is tijdelijk gesloten tot 15/08/2024

La Locanda Gesù Vecchio

Iemand van dit bedrijf beheert deze vermelding.
Meer informatie
+39 081 461 3928+ Website toevoegen
Openingstijden
Zo
12:00 - 15:3019:00 - 23:00
Di
12:00 - 15:3019:00 - 23:00
Wo
12:00 - 15:3019:00 - 23:00
Do
12:00 - 15:3019:00 - 23:00
Vr
12:00 - 15:3019:00 - 23:00
Za
12:00 - 15:3019:00 - 23:00
Deze vermelding verbeteren
MICHELIN
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Waarderingen en beoordelingen
5,0
5,0 van 5 bollen
Travellers' Choice 2023

WAARDERINGEN
Eten
4,8 van 5 bollen
Bediening
4,8 van 5 bollen
Prijs-kwaliteit
4,7 van 5 bollen
Sfeer
4,7 van 5 bollen
Meer informatie
Iemand van dit bedrijf beheert deze vermelding.
Meer informatie
PRIJSKLASSE
€ 4,00 – € 35,00
CUISINES
Italiaans, Mediterraan, Napolitaans, Campania, Zuid-Italiaans
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties
maaltijden, functies

Standpunt van de MICHELIN-gids

Situated amid the picturesque alleyways of Spaccanapoli, this typical trattoria offers tables set closely together in a simple, informal dining room. N...
Lees meer in de MICHELIN-gids
Bib Gourmand: onze beste prijs-kwaliteitverhoudingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
5,0 van 5 bollen2.335 beoordelingen
Uitstekend
1.992
Heel goed
250
Gemiddeld
51
Matig
27
Vreselijk
15
Gedetailleerde beoordelingen: De volgorde van de beoordelingen hangt af van de uitvoerigheid van de beschrijving van door de gebruiker aangewezen aspecten, zoals netheid, sfeer, algemene tips of informatie over de locatie.

Gunther Groenwals
Temse123 bijdragen
5,0 van 5 bollen
apr 2024 couples
We kregen de tip van een chef-kok in België om hier zeker een tafeltje te reserveren want volgens hem at hij hier de beste pasta ooit. Om stipt zeven uur gaat de deur open en mag je plaatsnemen aan je tafeltje. De mensen die niet reserveerden (maar ook aanschoven) worden hartelijk gevraagd om te reserveren op een ander moment want ook zij zijn welkom natuurlijk. Dat kan hier op nr 4 of een beetje verder op nr 26 want jawel, elke avond vier services volledig laten volboeken, er zijn er weinig in Napels die hen dit nadoen denk ik. De ruimte is klein maar de tafelschikking is zo dat je nooit het gevoel heb geen privacy te hebben of dat je te weinig ruimte hebt. Op een efficiënte manier worden de menu’s en wijnkaarten verdeeld en krijg je de tijd om je keuze te maken. Een gerecht delen? Geen probleem, dit kan allemaal. De eigenaar is gepassioneerd door wijn en dat is duidelijk te merken aan de inrichting van het restaurant. De wijn-grijpstok wordt het eerste uur frequent gebruikt om flessen van het schap te plukken. Leuk om te zien! Op vraag welke wijn hij kan aanbevelen volgt een boeiend verhaal en een correct wijnadvies. Wat volgde was zalig! Gerookte mozzarella, ragu, aubergine, kabeljauw…een pure culinaire verwennerij! Met felicitaties aan de keukenbrigade maar ook aan de medewerkers die de service verzorgen! We hebben ervan genoten!
Geschreven op 14 april 2024
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Jorine
2 bijdragen
5,0 van 5 bollen
feb 2024 couples
Wauw. Dit was waarschijnlijk het lekkerste diner dat we ooit hebben gehad. We dronken een fantastische fles wijn, en waren compleet achterover geblazen door de knapperige Bacalhau. Ook de zachte aubergine in olie was fantastisch. Goed brood, goede gegrilde groente, lieve en behulpzame bediening en een goeie sfeer binnen. Woonden we maar in Napels, dan zouden we hier elke vrijdag weekend komen vieren. We komen sowieso terug!
Geschreven op 23 februari 2024
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

5,0 van 5 bollen
dec 2023 couples
We werden getipt door onze B en B eigenaar. We konden zonder reservering terecht, wat een geluk is. We hadden een heerlijk voorafje met salami/kaas en dergelijke. En echte pasta uit Napels en als desert een Panna Cotta. Ondanks dat de pasta niet erg onze smaak was zijn we zeer tevreden. Vriendelijk (Engels sprekend) personeel.
Geschreven op 6 december 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Esther
Nijmegen28 bijdragen
5,0 van 5 bollen
okt 2023 friends
Top, top, top! Uitgebreide kaart, vriendelijk personeel, SUPER lekker eten én ze houden uitstekend rekening met glutenvrije wensen. Eveneens ook betaalbaar. Zeker een plek om terug te komen! Reserveren is aan te raden want het restaurant is erg bekend!
Geschreven op 13 oktober 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

SaNi
Gent3 bijdragen
5,0 van 5 bollen
jul 2023 couples
FANTASTISCH lekker eten voor een relatief lage prijs. Heel vriendelijk personeel. We zouden iedereen aanraden in Napels dit restaurant te bezoeken. Best op voorhand reserveren want het is redelijk druk.
Geschreven op 28 juli 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Nkè H
29 bijdragen
4,0 van 5 bollen
jun 2023 couples
Prijs kwaliteit goed restaurant. Heel lekkere pasta gegeten. Mooie avond gehad alleen jammer dat we ongevraagd de rekening gepresenteerd werden omdat ze de tafel nodig hadden voor de volgende. Dit werd echter goed gemaakt door nog een koffie van het huis.
Geschreven op 27 juni 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Annewil N
Ermelo3 bijdragen
5,0 van 5 bollen
jun 2023 friends
Eten was fantastisch. Met zorg klasr gemaakt en de porties waren perfect van grootte, misschien zelfs iets té groot. Wijnkaart uitgebreid en echt voor ieder wat wils. Reserveren is noodzakelijk, zat helemaal vol. Een aanrader voor iedereen!
Geschreven op 25 juni 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

isabel285
Tielt2 bijdragen
5,0 van 5 bollen
jun 2023 couples
Correcte, vlotte bediening. Gerechten zijn super!! Prijs, kwaliteit, zit perfect!! Zeker de moeite 😎 Je kan ook buiten eten .
Geschreven op 19 juni 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Annechien B
2 bijdragen
5,0 van 5 bollen
mei 2023 couples
Heerlijk glutenvrij gegeten, erg fijn dat ze een aparte glutenvrije kaart hebben en aan een woord hierover genoeg. Heel vriendelijk personeel, heerlijk gegeten! Met een mooie wijnkaart is de avond compleet
Geschreven op 3 mei 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

[k]
Gent256 bijdragen
2,0 van 5 bollen
mrt 2023 couples
We hadden hier enkele dagen ervoor gereserveerd, maar door een misverstand hadden wij ons toen van uur vergist. Gelukkig konden wij via de zaakvoerder ons reservatie verplaatsen naar een andere datum. Achteraf bekeken hadden wij dit beter niet gedaan. Als laatste maaltijd vaan een 7-daagse vakantie bleek dit het grootste tegenvaller te worden. De polpette werd koelkast-koud geserveerd. We begrijpen dat je dit gerecht maar moet opwarmen, maar als je dat niet door hebt alvorens je het aan mensen serveert, dan ben je onvoldoende met uw zaak bezig. De begeleidende tomatensaus was ook weinig noemenswaardig. De consistentie van het balletje gevuld met pijnboompitten en rozijnen onvoldoende. Het andere gerecht stond omschreven als 'black sausage' wat op zich zwarte pens is of bloedworst. Wat we kregen waren te zoute varkensworstjes met Napolitaanse broccoli, een lokaal gerecht dat wij enkele dagen ervoor in een veel betere en smaakvollere variant hadden gegeten. Ik stel de vraag aan Michelin waarom ze dit restaurant aanbevelen? Ik zie geen gepast antwoord, want voor een lagere prijs heb ik beide gerechten veel beter gegeten. Een bijsturing lijkt ons hier dringend aan de orde. De bediening is in orde, niet echt vriendelijk, maar wel goed.
Geschreven op 23 maart 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
vittoriolocanda
We're so sorry we didn't excite you tonight, we're disappointed in ourselves. Unfortunately I didn't realize your disappointment at the table but only when you left, because I greeted you and I didn't receive your greeting in return, did I understand that you didn't leave satisfied. I personally apologize to you and I hope one day to see you again to make you change your mind about us. Goodbye ❤️
Geschreven op 24 maart 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Pierre C
10 bijdragen
5,0 van 5 bollen
mrt 2023 family
Knus restaurant, in een wat meer afgelegen straatje. Reserveren is een must. Heerlijk eten, vriendelijke obers. Echt een aanrader!
Geschreven op 13 maart 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

essie155
Nieuw-Vennep33 bijdragen
2,0 van 5 bollen
feb 2023 couples
Waardeloos! Geen aanrader. Je bent met een uur klaar met eten! Dit heeft een ster????? Sjagerijnige meiden pfffffffff
Geschreven op 12 februari 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
vittoriolocanda
Ten eerste hebben we geen ster, ten tweede, wat zegt hij wat is er aan de hand? Maar je weet dat het gewoon de service was waar niemand ooit over klaagde, inderdaad als je goed leest wat ze zeiden, maar nooit problemen van de obers die zowel jongens als meisjes zijn, moet ik helaas zeggen dat het misschien een vergissing was van je deel en het spijt ons, ik herhaal het is niet onze manier om zo te zijn en het zal nooit zo zijn, ondanks alles als we u een verkeerde indruk hebben gegeven, onze excuses, u had het destijds kunnen zeggen dat ze zich zeker verontschuldigden persoonlijk zelfs alleen voor de indruk
Geschreven op 13 februari 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Tjerk S
Antwerpen373 bijdragen
5,0 van 5 bollen
feb 2023 family
De kaart is niet echt origineel, maar ze purgeren echt de smaak, zo wordt elk gerecht bijzonderer dan bij de buren. Ook grote wijnlijst en steun om al die heerlijke wijnen te pairen met je eten. Top
Geschreven op 8 februari 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

luc_robert
Merelbeke208 bijdragen
4,0 van 5 bollen
aug 2022 none
We kwamen langs zonder reservatie en konden bijna direct aan tafel, maar kregen 1 uur de tijd omdat alle tafels gereserveerd waren. Daardoor namen we enkel een hoofdgerecht + dessert + koffie.
Geschreven op 13 december 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Johan Pieters
Sicilië51 bijdragen
5,0 van 5 bollen
okt 2022 solo
Zeer lekker gegeten. Vooral de primo piato, een macaroni met een soort van corbonade en parmegiano.. heerlijk. Prijs-kwaliteit vind je niet veel beter denk ik.
Geschreven op 11 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-15 van de 53 resultaten worden getoond
De beste vriendelijk geprijsde restaurants
Alles weergeven
Hachi Ristorante Giapponese
€€ - €€€ · Japans, Vis en zeevruchten, Sushi, Aziatisch
La Locanda Gesù Vecchio Civico 4
€€ - €€€ · Italiaans, Mediterraan, Gezond, Napolitaans
Sunset - Sushi & Tacos
€€ - €€€ · Sushi
Tavernetta Colauri
€€ - €€€ · Italiaans, Mediterraan, Barbecue, Napolitaans
Green M'ama
€€ - €€€ · Fastfood, Gezond, Arabisch
OWAP Pizzeria Pignasecca
€€ - €€€ · Italiaans, Pizzeria, Napolitaans, Campania
Owap Pizzeria Foria
€€ - €€€ · Pizzeria
La Locanda Del Monacone
€€ - €€€ · Italiaans, Mediterraan, Gezond, Napolitaans
50% korting
Volta
€€ - €€€ · Bar
Antichi Sapori Partenopei
€€ - €€€ · Italiaans, Vis en zeevruchten, Mediterraan, Europees
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen

LA LOCANDA GESÙ VECCHIO, Napels - Pendino - Menu, prijzen en restaurantbeoordelingen

Alle Napels hotelsHoteldeals voor NapelsLastminutehotels in Napels
Bezienswaardigheden
Alle restaurants in NapelsRestaurants in de buurt van La Locanda Gesù Vecchio
VluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's