Slechtste koffie ooit, deze jongens zijn pure marketingfraude en ze verkopen een ondrinkbare drank, ik moest het uitspugen. Wees niet gek, elke andere bar maakt het beter.
Slechtste koffie ooit, deze jongens zijn pure marketingfraude en ze verkopen een ondrinkbare drank, ik moest het uitspugen. Wees niet gek, elke andere bar maakt het beter.
Het is erg moeilijk om over speciale koffie te praten en niet over NOMAD in Barcelona. In mijn tijd die ik hier in deze fantastische stad heb doorgebracht, kan ik zeggen dat NOMAD een sterke kandidaat is voor het TOP OF MIND-koffiemerk in Barcelona, als...het nog niet heeft gewonnen en ik weet het niet. Maar een referentie zijn in zijn markt staat niet alleen. Nomad Coffee is een oud bedrijf in de markt voor speciale koffie (2014), met in zijn team geweldige professionals die ik kon ontmoeten en heel hard werkte om speciale koffie naar een hoger niveau te tillen. De zorg bij het selecteren van bonen, het bestuderen van gebrande patronen en uiteindelijk het extraheren van koffie is een voorbeeld dat moet worden gevolgd. Nomad heeft 4 eigen plaatsen in Barcelona: Nomad Roaster en de cafetaria van Acid House in Poblenou, Nomad Coffee Lab in Born en Nomad Coffee Everyday in Raval. Daarnaast kun je hun geroosterde bonen op veel andere plaatsen in Barcelona vinden, en ook op sommige locaties in Spanje en Europa. Ik ben een grote fan van espresso, dus ik ga heel graag naar Nomad Coffee Lab in Born, de plek waar ze er veel variaties op hebben, waaronder kampioenskoffie om te proeven. Maar op al hun locaties vind je geweldige geweldige producten. Gefeliciteerd Jordi, Fran, Ivette, Cris en vele anderen die deel uitmaken van dit geweldige team en die zoveel hebben bijgedragen aan de evolutie van speciale koffie in Barcelona!Meer
Ik heb de Cortado geprobeerd. Het heeft een zeer funky smaak maar helaas smaakt het goed. Ik kon de smaak niet achterhalen.
Een verborgen koffieruimte met een prachtig interieur en grafisch ontwerp. Het probleem met dit soort hipsterplaatsen is echter dat de ambitie en de kennis met betrekking tot het eigenlijke product ontbreekt. Het is overal ter wereld hetzelfde probleem. Geweldige verpakking, niet zo goed product. Ik...vroeg om een koffie met een zachte en ronde smaak en degene die ik kreeg was verre van dat en smaakte vrij slecht. Je krijgt veel betere koffie op een willekeurige plek in Barcelona - en voor de helft van de prijs. Ik raad aan om de ruimte te bekijken, maar ergens anders koffie te drinken.Meer
Oké, dus niet iedereen wil een koffiesmaaksensatie voor hun ochtendcuppa, maar het is een bezoek waard om te zitten en uitzonderlijke koffie te waarderen. Het personeel houdt duidelijk van wat ze doen, was snel met goed advies en de sfeer was aangenaam. Prijzig, maar de...moeite waard.Meer
Beste koffie in de stad - genesteld in een kleine arcade, hippe en moderne koffiebar, het personeel neemt de tijd en bereidt een uitstekende ciffee
Top 3 Beste platte witte's (cafe con leche met 2 shots) in Barcelona. Echt cool oud steegje. Moderne edgy sfeer binnen. Duidelijk gepassioneerd door koffie Ben er net. Alleen maandag - vrijdag
De koffie is hier zo goed dat het de uitdaging waard was, maar omdat ik rondwandelde en ernaar op zoek was op een koude ochtend in Barcelona. Koffie was zo goed en goed gemaakt dat we elk twee kopjes moesten hebben. 1 straat een cortado...dan een latte. Het interieur is eenvoudig met strakke lijnen en een goed doordachte indeling van de stoelen.Meer
Dit is een van de twee Nomad-winkels (er zijn er 3) die we konden bezoeken terwijl we in Barcelona waren en ze stelden niet teleur. Het was een beetje een warme dag en de Cold Brew en Iced Latte waren perfect, een van de beste...koffie die ik ooit heb gehad. (Cortado is ook een goed doel) Echt geweldige branding en design rondom. zeker met de stop en in een koele omgeving ook!Meer
De koffie is slecht. Het smaakt naar bleek en het is erg zuur. Ze weten niet eens hoe ze een echte koffie moeten maken of hoe ze een koffiemachine op de juiste manier moeten gebruiken. De prijzen zijn erg hoog, ze weten niet eens hoe...de temperatuur van de machine is ingesteld, het is altijd te koud of te hoog en in het tweede geval was de koffie verbrand. Ze plaatsen de machine niet elke dag, afhankelijk van het weer. De luchtvochtigheid en de temperatuur is iets dat de machine beïnvloedt en de manier waarop een echte goede koffie wordt gedaan. Een echte koffie moet zonder suiker worden gedronken en dit is iets wat ze doen (ze geven je geen suiker) maar het is iets dat de klant moet beslissen. Dit onnodige puristische ding is iets wat je kunt doen als je echt een goede koffie hebt. Jij hebt het niet. Het lijkt alsof een hipster wakker werd met wat geld van zijn ouders en besloot om een koffiebranderij te openen. Oké, jij bent het enige koffiebranderijbedrijf in bcn maar als je koffie "goed" is, is dat alleen maar omdat Spaanse mensen niet weten hoe ze een echte koffie moeten maken. Dus uiteindelijk is je koffie net iets minder dan andere plaatsen. Voor een echte koffie heb je ervaring en kennis nodig. Het enige wat ze hebben is slechte dure koffie. Ik zag ook dat ze cursussen volgen. Het is een oplichterij. Als u een echte koffiecursus wilt, is dit niet de plek. Ga terug naar school.Meer