Overwerkte serveuse zorgde voor lange wachttijd, verkeerde bestelling en bovenop zijn de prijzen aan de hoge kant, we hadden beter het terras gepasseerd,...
Overwerkte serveuse zorgde voor lange wachttijd, verkeerde bestelling en bovenop zijn de prijzen aan de hoge kant, we hadden beter het terras gepasseerd,...
Wij gingen uit eten bij restaurant Biarritz omdat dit volgens Tripadvisor een uitstekend restaurant was. Het is een mooie strakke rustgevende ruimte onder een hotel in een soort Scandinavische sfeer. Binnen een mum v tijd stond er een kelner voor onze neus met het menu....We bestelden als drankjes een porto en een rode wijn (Luis Cañas 2015, Rioja) en als hoofdgerecht resp een fish dish en een meat dish: -Tuna, Season Cream and green pepper -Iberian secret pork, Dijon Mosterd and cubes green basque apple sauce We kregen als appetizer gemarineerde ansjovis dat we uitzag als een schilderrij. En daaraan voorafgaand hadden we al broodjes gekregen met een soort olijfoliedip. Het eten arriveerde zeer snel. Wat irritant was, was het feit dat ik eerst mijn Iberian Green Pork kreeg en dat mijn tafelgenoot 5 minuten later zijn bestelde Tuna Season green kreeg. Ik schrok trouwens van de eenzijdigheid en de kleine portie van de bestelde gerechten. Het eten was zonder meer lekker, maar het was gewoon te weinig. Daarom bestelden we nog een ‘selection of cheeses’. Ik bestelde er nog een port bij om mijn honger verder te stillen. Helaas arriveerde die veel te laat. We hadden de ‘selection of cheeses’ al op toen de port arriveerde. De kwaliteit van het bedienend personeel was zeer hoog: ze waren zorgzaam, toegewijd en aardig. Men vroeg ook de hele tijd of we nog broodjes erbij wilden hebben. Dat leek een superservice maar op het eind bleken de aangeboden broodjes gewoon op de rekening erbij gezet te zijn.Meer
Ook dit jaar weer een bezoek aan Narru gebracht. Zeer gastvrij ontvangst. De pinxtos waren voortreffelijk evenals de aanbevolen wijn. De Ximenez bij de koffie maakte het compleet!
Als je de kleinste vis als hoofdgerecht ( rode mul) ooit, voor een in Spanje een heel hoge prijs van € 24,50 incl IVA, wilt eten ga dan hierheen. Zelfs 3 van die mini visjes overigens zonder bijgerechten zouden amper genoeg zijn. Alle andere gasten...om ons heen vielen ons bij toen we het aankaarten. Een grote teleurstelling in een zo super copieuze stad. Ga er niet heen!Meer
Gevestigd halverwege Playa Concha, in de kelder van het Hotel Niza. Scandinavische uitstraling met gepolijste cement vloeren, in contrapunt met de oorspronkelijke kalkstenen pilaren, en haar retro houten stoelen bekleed met gedempte oranje, blauw en grijs. De ruimte, een voormalige pizzeria, is cool en verwelkomt...je. Reserveren aanbevolen! Jonge chef-kok Iñigo Peña maakt gerechten van eenvoud, maar met de beste verse ingrediënten. “Dit soort gerechten eet ik graag zelf,” zegt hij. Mooi bestek, verzorgd opgediende borden en vriendelijke bediening. Geen ‘liflafjes’ maar volle borden. En dat voor maar € 32,- per persoon voor een 3-gangenmenu, fles wijn en koffie na. Kortom, een avond waarbij je niets te kort komt.Meer
Deze tip gekregen van onze guest house eigenaar vanwege de goede waarde van het (lunch en diner) menu. De eigenaar is een veelbelovende chef die bij een zeer bekend restaurant in de stad heeft gewerkt. En dat is te proeven, zelfs aan het menu! Ga...erheen! Het menu is zowel voor de lunch als voor het diner. Ook bovenin zit een bar die werkelijk heerlijke tapas serveert met uitzicht op zee! Voor zowel een lunch als voor een diner het menu geprobeerd op verschillende dagen. Ook voor een lunch de tapas bar geprobeerd. Het was allemaal erg goed. Voor de prijs van het menu zitten er naast 3 gangen, het water, een fles wijn en koffie bij! Werkelijk alles dus. De wijn ook nog eens van goede kwaliteit. Deze waarde is erg goed. Daarnaast heb ik hier (!!) het lekkerste toetje gegeten wat ik ooit had en ik heb in best wel wat kwaliteit restaurants gegeten. Een vloeibare crème van kaas met verkruimelde crumble eronder (zie foto). Het was voor mij onovertroffen, ik heb er werkelijk zeer van genoten! Aandachtspunt kan wel sommige dingen van de bediening zijn! Ze werken harde en doen hun best maar zien je als gast niet altijd en brengen niet alles als je meer bestelt dan het menu. Wij bestelden bijvoorbeeld dessertwijn waar we 2 keer om moesten vragen en ook de wijnkeuze leek niet goed over te komen maar ging toch alsnog goed.Meer
Via App restaurant bezocht in stad/regio met de meeste Michelinsterren. Lunch aan 30 euro all in was uit de kunst! Topgerechten met pure smaken geserveerd door enthousiast team.
Gisteravond aten we bij Narru, op aanraden van een bekende uit San Sebastian. Het eten was niet slecht, maar ook niet geweldig. Slow cooking is kennelijk favoriet, maar maakt b.v. een gepocheerd ei niet lekkerder, eerder minder (eiwit nog snotterig). De tonijn was veel te...lang gebakken, dus droog, met nietszeggende tomatensaus. Vooraf moest bij het dagmenu al opgegeven worden welk toetje we wilden en een van de opties werd aanbevolen, zonder argumentatie en zonder onze smaak te kennen. Wijn was prima, broodjes ook. Bediening was aardig, op genoemde, eigenwijze en haastige, hoofdober na. Prijzen inderdaad relatief hoog, maar voor Nederlandse begrippen goed.Meer
Nu al 3 keer bezocht, pinxtos en het normale restaurant, alle 2 top ! Kwaliteit en waar voor je geld alleen reserveren ...
Op maandagavond is alles bijna gesloten in San Sebastian.Lopend lang La Concha binnen gegaan bij Narru. Het restaurant was dicht, maar de bar niet. Heerlijke pinxtos, vooral de kabeljauw en de paddenstoelen risotto met foie gras waren voortreffelijk, tegen belachelijk lage prijs (2,80 euro) gelet...op de grootte van de portie. Ook het Iberico varken was niet te versmaden. Een heerlijke avond!Meer