Super lekkere menu gegeten. Lekkere witte huiswijn. De gerechten zijn pareltjes! We komen hier zeker terug!
Super lekkere menu gegeten. Lekkere witte huiswijn. De gerechten zijn pareltjes! We komen hier zeker terug!
2 maal geweest, 1e keer was OK, enig probleem dat de menukaart enkel en alle te lezen is via QR-code. Niet iedereen heeft een smartphone... 2e maal was de bediening ondermaats. Aperitief werd op het terras genomen, men zou verwittigen wanneer er kon gegeten worden....Na 50 minuten nog niets, zelf binnengegaan. Onze tafel stond leeg, ongedekt. Er werd alleen bestek opgelegd en serviette . Pas bij het opdienen van het voorgerecht werd door het personeel opgemerkt dat er geen glazen, laat staan drank aanwezig was. Tussen de gerechten (van het zgn. degustatiemenu) was ruim de tijd, tussen hoofdgerecht en dessert zelfs een uur. en Nadat de rekening gevraagd was en gebracht en gezegd werd dat er met de kaart zou betaald worden gebeurde er 20 minuten niets terwijl er 4 personeelsleden rond de bar stonden. Uiteindelijk maar aan de kassa gaan betalen. Toppunt : bij het hoofdgerecht diende er voor enkele kroketjes extra 6 eur betaald te wordenMeer
Vorige week heel lekker gegeten de steak tartaar was super lekker en de service was dik in orde, heel gezellig terras en zeker Corona proof
Mooi, goed gelegen en rustige brasserie. Zeer vriendelijke ontvangst en lekkere goed gepresenteerde gerechten. Kleine goed gediversifieerde wijnkaart. De menu was prijs/kwaliteit top. Flexibele aanpassing van het menu voor de gast die een gerecht niet mocht eten; zeer attent.
Wij zijn net voor en net na de Covid-19 lockdown gaan dineren bij Brasserie Leysen. Het is een heel aangenaam kader en heel vriendelijke personeel. Ook het eten is heel lekker en de bediening is vlot en goed getimed. ook post-Corona was de ambience en...de bediening uitstekendMeer
Vandaag kwamen de bourgondiërs nog eens samen om te genieten van de heerlijke keuken van David! Wij mochten niet ontbreken. We hebben ons vast tafeltje en eten altijd heerlijk!! Alle borden zijn steeds weer schilderijtjes! Vanavond ondanks de drukte hebben wij weer super genoten!! Sorry...David maar je bent nog niet van ons af! Steeds opnieuw dank jullie wel voor de gastvrijheid en het superlekker eten!! Liefs, Karin Buedts en coMeer
Gisteren samen met mijn mama gaan eten. Zowel het eten als de bediening was super! Ik nam de kabeljauw en die was heel lekker, mijn mama nam de eend en toen vermeldde de serveerster bij het opnemen van het eten dat die daar rosé gebakken...word en vroeg of dat oké was. Een klein detail maar word zeker geapprecieerd. Ook de desserten en de koffie hebben gesmaakt. Een dikke pluim voor de kok en voor het meisje in de zaal!Meer
Ik heb dit restaurant ontdekt met en social deal en het was absoluut de moeite waard! Erg lekker gegeten en een super vriendelijke bediening gekregen. Kortom, wij komen hier zeker terug!
Op een doordeweekse dag iets gaan eten. Aperitiefje en een hoofdgerecht. Mijn tafelgenoot nam een campari soda gevolgd met een runds tartaar (zelf te prepareren) en glas rode wijn. Ik nam een campari orange en nadien een kabeljauwmoot met een mouseline saus begeleid met verscheidene...groenten en een knolselderpuree en een glas witte wijn. De kwaliteit van het rundsvlees was prima. Smaakvol en met de hand gehakt (niet gemalen). De bijgeleverde ingrediënten om de tartaar te maken ook ok. De kabeljauw goed gereedgemaakt, de saus, de groenten en puree lekker. MAAR......! Bij het binnenkomen vriendelijk ontvangen, naar de tafel begeleid en jassen aangenomen. Bestelling geplaatst en toen begon het...? 1. Aperitief van mijn tafelgenoot foutief geleverd. Campari tonic ipv campari soda. 2. Broodjes met kruidenboter gebracht. Op de tafel geen bordje en botermesje bij het bestek. Je moet dus het voorgerecht bestek/mes gebruiken. Gezien we geen voorgerecht besteld hadden werd dit ook niet afgeruimd....? De bijgeleverde kruidenboter, ter grote van een tafeltennisbal, lag op een klein (5cm) zwart vlak bordje zodanig dat het bijna een circusact was om hiervan iets af te snijden zonder te morsen. 3. Een amuse werd aangeboden met een onverstaanbare ingestudeerde uitleg. Het lag op een zwart schaaltje en dus moeilijk herkenbaar. Bij een 2de navraag bleek het een stukje paté te zijn van een spaans runderras. 4. Bij het brengen van de hoofdgerechten was men al vergeten wie wat besteld had.... short memory...? 5. Voor de ingrediënten om de tartaar te maken was er geen plaats op de tafel....? Die werden dan op een verhoogje, dat per toeval naast de tafel stond, geplaatst. Niet erg praktisch gezien dit +- 20 cm boven de tafel was. 6. Plotseling staat naast mijn bord een kommetje met frieten...? Ik informeerde de bediening dat bij de kabeljauw puree geserveerd werd. Antwoord: dit is voor de tartaar....waarom zet je het dan niet bij mijn tafelgenoot????? 7. Dan staat hetzelfde meisje daar met 2 flessen wijn en vraagt dan wie wat drinkt...again....short memory....en totaal geen gevoel voor logica....rode wijn bij vis.....? Trouwens....het restaurant biedt de mogelijkheid om uit verschillende wijnsoorten een glas te bestellen. Prima idee maar werd bij de bestelling helemaal niet gevraagd. 8. Na het eten komt hetzelfde meisje met de klassieke opmerking 'lekker gegeten?' en ruimt onmiddellijk af zonder dit te vragen. 10 seconden later komt er een ander meisje met weer dezelfde domme vraag. 9. Bij het verlaten van het restaurant moest ik 'bijna' roepen om onze jassen terug te krijgen. Deze moest ik trouwens zelf gaan zoeken op een vingeraanwijzing waar de vestiaire was. 10. Aan de toog/bar hing, en neem dit maar letterlijk, waarschijnlijk een vriendje van één van de meisjes. 11. Op mijn vraag of de eigenaar van de zaak aanwezig was, kreeg ik als antwoord: 'Die zit boven in zijn woning'. .....? Welke uitbater houdt geen controle over zijn zaak? Eindbeoordeling Gelukkig dat de keuken weet waarmee ze bezig zijn en de menukaart is goed. Voor de rest is dit een totale afrader/afknapper tenzij je graag een 'comedy-act' wil beleven. Jobstudenten zijn voor mij geen probleem maar totale onervarenheid en boers gedrag zijn onaanvaardbaar. Eigenaar.....werk aan de boeg. En dan nog bijkomend....you never get a second chance to make a first Impression. De inrichting van het restaurant is een beetje passé, stijl van 25 jaar geleden. En eten van vis op een zwart bord op een slecht verlichte tafel is ook niet mijn 'ding'. De prijzen van de hoofdgerechten zijn ok, maar van de aperitieven overdreven. € 25 voor een campari soda en orange...? Enjoy!Meer
Gezellig interieur met juiste belichting, eten mooi gepresenteerd en voldoende, geen overdaad. De cuisson was bij ons beide zoals gevraagd, mayonaise vers. Bediening correct, toiletten proper. Iets prijziger dan gemiddeld, witte huiswijn is ok, de rode voor verbetering vatbaar