Super vriendelijke en aangename ontvangst. Mooi interieur. Gezellig terras. Perfecte bediening. Gevraagd om het voorgerecht te sharen, het werd op 2 bordjes geserveerd, top ! Heerlijk gegeten. Alles tot in de puntjes verzorgd. Toprestaurant !
Super vriendelijke en aangename ontvangst. Mooi interieur. Gezellig terras. Perfecte bediening. Gevraagd om het voorgerecht te sharen, het werd op 2 bordjes geserveerd, top ! Heerlijk gegeten. Alles tot in de puntjes verzorgd. Toprestaurant !
Donderdag de lunch gaan eten 1ste x daar geweest supper lekker goeie bediening ...de 2 bazen supper 1ste x geweest maar zal zeker regelmatig gaan prijs zo houden top
Super en correct onthaal en bediening, met een leuke verrassing op het einde van de maaltijd voor de jarige. We namen de lunchmenu,4-gangen en hoewel wij zeer kritisch zijn was er niets negatiefs! Perfect ogende bordjes die onze verwachtingen waarmaakten. De amuses o.a. van houmous...en kerrie waren fris van smaak. Voorgerecht vitello tonato was zeer verassend in smaak en dressering, niet verwacht. Tussengerecht mosselen met appel en venkel, lekker gekruid en we hebben de luchtige smaakvolle saus hierbij uitgelepeld! De mechelse koekoek was zacht en nog sappig, de bruine dragonsaus opmerkelijk en perfect afgekruid. De pannacotta was fris en licht, de witte chocolade knisperig. Daarna kon er gekozen worden, naast koffie, uit een theekaart, verse losse thee, kwalitatieve keuze. Als je hier een negatieve review achterlaat dan ben je met het foute been uit bed gestapt, sorry hoor! Sterke aanrader, we'll be back!!!Meer
Een vorige, mindere ervaring, werd volledig uitgewist. Heerlijk gedineerd, Bisque met schuim van kreeft werd laaiend enthousiast ontvangen,mijn garnaalkroketten zaten boordevol smakelijke garnaaltjes, mijn kalfsvlees was perfect gebakken en heel zacht, mooie presentatie, voor mijn partner lamcarre, deze maal perfecte cuisson en ruime portie (beide...36,5 euro). Mooie keuze uit wijnen per glas (7,5 euro). Een kopje koffie (Nespresso) kost 5,25 euro, gelukkig geserveerd met heerlijke versnaperingen.Meer
Mijn vriendin en ik hebben dit verborgen pareltje vorige week gevonden op het pleintje naast de drukke winkelstraten. Het mooie interieur straalt klasse uit en beaamde dit volledig met het eten. Vanaf het aperitief hapje wist ik al dat ik een goed adresje had gekozen,...van apero tot dessert was alles perfect, gewoon TOP. De chef weet met wat hij bezig is, de bediening was correct en de sympathieke patron kwam nog een gezellige babbel doen vooraleer we vetrokken. We zaten op het terras waar we echt tot rust kwamen weg van alle drukte. Onze nieuwe place to be als we naar sluis komen. Doe zo voort zo ik zeggen 👍👍👍Meer
Heerlijk gegeten en gedronken in restaurant Ecluse! Fijne sfeer, aardige bediening etc. Aanrader als je in Sluis bent om hier te gaan eten.
In het verleden vaak een Wow ervaring gehad. Er is in l’ecluse een wissel van de wacht geweest en dat laat zich merken.vrij veel leegstand in het vestingstadje Sluis en ook malaise in de horeca. Vroeger was l’ecluse een omweg waard, nu nog enkel omdat...je er toch bent. Het onthaal is vriendelijk, het interieur smaakvol en gezellig. Je krijgt meer, maar de kwaliteit is minder… Voor mij carpaccio van rode biet met garnituur. Fris, maar te weinig bite in de rode biet. Voor mijn echtgenote twee kroketten. Ok volgens commentaar, maar ik had de indruk dat de kroketten mij kenden van in een gespecialiseerde horeca groothandel. Huisgemaakt zou je mogen verwachten. Hoofdgerecht : het lamsvlees van mijn tafelgenote was niet voldoende gebakken. Rosé zou ok zijn, maar bloederig …..de gastvrouw kon alleen maar beamen. Haar opmerking”je moest het gezegd hebben” past misschien in een wegrestaurant maar niet in een restaurant met niveau (36,5 euro). Dat we de koffie aangeboden kregen wijst op schuldbesef,want we apprecieerden, maar wist de ontgoocheling niet uit. Mijn turbotine “what is in a name” was ook niet wat ik verwachtte. Het witte vlees was niet vast, met weinig smaak en niet gekorst. (39,5 euro). Als sommelier kon ik de wijnkeuze wel appreciëren, maar het ene moet het andere ondersteunen. We geven het nog wel “eens” een herkansing.Meer
Prettig ontvangen door de gastheer/ober deze meneer heeft gastvrijheid nog hoog in het vaandel staan op de klassieke manier. Het 4 gangen menu was perfect, voldoende qua porties. Tijd tussen de gerechten ook niet te lang en niet te kort, heerlijk 2,5 uur rustig kunnen...dineren met een fijn jazz muziekje op de achtergrond. Chapeau!Meer
We werden keurig ontvangen en naar ons tafeltje geleid. Een sfeervol ingericht restaurant. Met ene lekkere aperitief werd de avond gestart. Vooraf twee amuses, lekker! Fles bruis water op tafel, en een heerlijke fles Franse rosé ging onze vier gangen begeleiden. Mooi opgemaakt borden, verrassende...smaken. In ene keurig rustig tempo volgden de gangen elkaar op. Echt een avondje uit. De bediening was zeer correct en deskundig. Bij de koffie echt een verrassing box, laadjes open maken en ontdekken welk lekkers erin verstopt is. Lang verhaal kort; een prima restaurant, centraal gelegen in Sluis aan de grote Markt. Voor meer details zie de foto's.Meer
De eerste maal in dit restaurant en er is hier zeker ruimte voor verbetering. Dit is toch wel het duurdere restaurant met prijzen die rond € 35,00 - € 40,00 /voor een hoofdgerecht zitten. De volumes zijn echter zéér klein en kunst en vliegwerk is...aangewend om je de indruk te geven dat dit niet zo is. Een filet pure - want Tournedos komt origineel van het Filet Pure stuk- die reeds versneden is in drie lapjes van 6 op 4 cm, gedrapeerd met saus is een techniek die reeds in de jaren zeventig werd toegepast bij de goedkopere Italiaanse restaurants. Het geeft je alleen de indruk van een redelijk mooi stuk vlees te hebben voor je € 37,50....!! Ik heb echt moeten stukjes van 2 cm op 2 cm snijden of mijn vlees was weg vooraleer de frieten kwamen die door een vergetelheid een tijdje na kwamen... De Bouillabaisse van € 34,50 bestond uit alledaagse stukken vis die normaal nooit in het Mediterraans zeegebied terug zijn te vinden, toch zéker geen zalm!! De soep was flauw en miste diepgang en karakter.....Oeps! Conclusie: Duur voor wat het eigenlijk is, blijkbaar krijg je steeds minder voor meer geld...maar niet iedereen heeft hier een probleem mee. Ik wel, met een horeca opleiding in de meest gerenommeerde hotelschool van Vlaanderen ligt mijn grens hoger dan die van Jan modaal die hier toch wel bij de financiële neus wordt genomen. Het eten is van Brasserie niveau, echter de prijzen rechtvaardigen dit niet. Jammer.Meer