Naar aanleiding van positieve en lovende commentaar - online én live uit onze kennissenkring - zijn we samen met vrienden dit restaurant gaan ontdekken. Dit was een aangename kennismaking, weliswaar met ruimte voor enkele punten ter verbetering. We kozen voor het verrassingsmenu. Bij het aperitief...werden we hartelijk verwelkomd met verrassende smaken en presentatie van de amuses. Daarna volgde een reeks van verschillende maar steeds frisse, verse en gewoon zeer lekkere gerechten waar je zo de zorgvuldigheid en passie voor degelijke ingredienten en bereiding kon vanaf lezen én proeven. De jongeman die samen met zijn partner - de rollen van bediening, maître en sommelier op zich neemt, doet ditmet verve. Je krijgt vriendelijke, correcte aandacht én een uitstekende keuze van wereldwijnen. Dit was een positieve ervaring over heel de lijn. Op welk vlak zou het nog beter kunnen (imho) ? : 1. Chef Marc verdient een mooier, bij zijn niveau passend interieur : méér licht, sprankelende kleuren, meer confortabele stoelen (mét armsteunen) met design elementen. 2. Een upgrade/modernisering van de toch wel erg conservatieve aperitief-lijst (bvb geen huischampagne). 3. Iets minder gul zijn met het aantal gerechten én met de wijn. Besluitend : "Het Landhuys" in Lozen-Bocholt is een échte culinaire verrassing waarbij, mits enkele verbeteringen (zie boven), de beleving nog aangenamer kan worden. Wij komen hier zeker terug.Meer
1
0
0
0
0