Wie zelf het delicieuze en oogstrelende Yelo menu onbevooroordeeld wil ervaren, stopt hier best met verder lezen en plaatst een reservatie.
•••●○●•••
Niet op de kaart aangeduid en dus altijd een verrassing zijn de aperitiefhapjes. De eetbare kunstwerkjes blinken uit in vorm en smaak. Deze...keer een cilindervormig stukje watermeloen met een bijzonder stukje kaas en daarnaast een krokantje op basis van inktvis. In een bekertje proeven we een fijn vissoepje.
Als voorgerecht kiezen we de zalm. Die wordt in fijne stukjes geserveerd op een schelp van bladerdeeg. De zurige touch van kalamansi zorgt voor een heerlijke beleving.
In afwachting van nog lekkers proeven we een uitstekende witte wijn uit Slovenië, afkomstig van de Brda vallei.
Het tussengerecht is een compositie rond de bouchot mossel, geserveerd op een bedje van fregola.
Chef Jessica en maitre Lorenzo werken ondertussen met vaste hand verder. Zij met het opbouwen van haar kunstwerkjes, hij met het bijvullen van onze glazen.
Aangezien we elk een verschillend hoofdgerecht kiezen, raken we er tot op heden niet uit wie nu de lekkerste smaakervaring heeft beleefd. Zowel de griet omringd met jus van langoustines als de hoevekip met zachte pepersaus, zijn excellent bereid en kwalitatief top.
Nadat hij onze tafel heeft afgeschuierd met een romantisch borsteltje serveert Lorenzo ons het dessert. Rabarber en geitenkaas vormen hier een perfect huwelijk.Meer