Een laatste keer heerlijk komen eten bij “Aan Tafel”. T was onze ‘vaste waarde’ als we naar Wenduine kwamen. Elke keer een top beleving, zowel qua service als voor de smaakpapillen. We gaan jullie (restaurant) missen. Het ga jullie goed, Heidi
Een laatste keer heerlijk komen eten bij “Aan Tafel”. T was onze ‘vaste waarde’ als we naar Wenduine kwamen. Elke keer een top beleving, zowel qua service als voor de smaakpapillen. We gaan jullie (restaurant) missen. Het ga jullie goed, Heidi
Klassieke gerechten top gebracht. Lekker gegeten in een rustige omgeving. Prijs en kwaliteit gaan hier perfect hand in hand. Aangename bediening.
Topkwaliteit en een dikke pluim voor de chef! Verschillende soorten vis met lekkere garnituren. Een aanrader!
Eerst je favoriete vis kiezen en daarna een bijpassend garnituur, we blijven het een leuk concept vinden. Als wachthapje krijgen we bij ons aperitief een potje heerlijk zachte haringfilets geserveerd. Een smaakvolle opener. Ondertussen hebben we ook een portie garnaalkroketjes besteld. Een prima keuze, zo...blijkt. Met een fijn krokant laagje, een lekkere smeuïge vulling en garnalen ruimschoots aanwezig, zitten ze met stip in onze top 3 van de kust. Een frisse chardonnay uit Nieuw-Zeeland vormt een prima match. We hebben gekozen voor de lotte die we combineren met zuiderse groenten en broccoligratin. De zeeduivel is een royaal stuk met een vaste structuur en smaakt overheerlijk. Fijne plakjes aubergine geven aan de groenten een extra zuiderse touch. Als afsluiter van een geslaagd etentje nemen we nog een perfect bereide Irish koffie.Meer
Je kan hier niet niet passeren wanneer je naar de Kust komt. ‘Puur en eerlijk’ is het woord wat hier het meest bij past met daarbij leuke formule waarbij je keuze hebt uit verschillende garnituren bij de vis die je kiest. Supervriendelijke chef. Kortom, aanrader...!Meer
Zeer gezellig restaurant, alles is lekker en vers, vriendelijke bediening en zeker waar voor je geld!
Eerlijke gerechten. Verse ingrediënten. Correcte prijzen. Vriendelijke bediening. Meer moet dat niet zijn.
Wat een heerlijke verse ingrediënten! Paling als voorgerecht om te delen was zalig! De zeeduivel was ook erg lekker evenals de hondshaai. Als dessert de ijskoffie maakte het diner helemaal af. De Chardonnay erbij was super!
Op aanraden van en met vrienden gaan eten. We opteerden voor de lotte, deze was fenomenaal bereid. Je kiest zelf je garnituur. Daarbij een vriendelijke bediening, wat moet men nog meer hebben. We gaan zeker terug.
Kleinschalig (tijdig reserveren is de boodschap) supvisrestaurant. De vis is hier steeds kraakvers, tof restaurant concept dat vis en bijgerechten kunnen gecombineerd worden naar keuze. Aperitief was ook super lekker met een vriendelijke service waar extra bestek en borden werden gegeven om het voorgerecht te...kunnen delen onder elkaar. Correcte porties. Een vaste keuze geworden iedere keer we naar de kust komen. Correcte prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!Meer