Allereerst: De bediening… Het meisje dat er werkte was hardtsikke goed… vriendelijk en aardig. Ze stond alleen op een zondag lunch… moest alle drankjes maken en bedienen… dikke 10 punten. Voorgerechten waren de tartaar van zalm en carpaccio. De tartaar was een 7, niets bijzonders...en de carpaccio was werkelijk zo zout, vanwege de dikke korrels zeezout, die eronder gelegd waren. Als mijn oma hier ging eten, was ze wss gestorven nog voor ze het hoofdgerecht gekregen had. Een 6- Het hoofdgerecht: Hoofdgerecht voor twee man een vis schotel… 26 euro pp. Werkelijk waar… een iglo vis crispino(veel te lang gebakken), drie mini garnalen helemaal droog gebakken en een stuk oude/niet verse “dorade”. Werkelijk waar een AANFLUITING. Heb de vis laten liggen, wegens angst voor voedsel vergiftiging. De chef stond alleen in de keuken, en leek wel zijn bijbaantje. Geen eigenaren te zien. De opmerkingen dat het eten slecht was kon het meisje niets mee doen, maar ik raad niemand aan om hierheen te gaan…. Heb de eigenaar gevraagd me te bellen, want wilde uit principe dit niet betalen, al had ik die 26 euro graag fooi gegeven…. Tot op heden heeft ie me niet gebeld. Een ondernemer die niet in zijn zaak staat, jonge kinderen ondermaats voedsel laat serveren…. In mijn ogen kansloos. Had ik hem graag willen zeggen, maar nog niet het fatsoen om op mijn verzoek te reageren Conclusie…. ZEER ONDERMAATS!!!!!!!!!!! Ga hier niet heen…Meer
1
1
0
0
1