Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Chiyoda
Plaatsen
Inbox
Zoeken

Tour d'Argent Tokyo

Geclaimd
Opslaan

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 5 van 114 Frans in Chiyoda
Nr. 53 van 5.021 Restaurants in Chiyoda
Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2016
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
229 US$ - 918 US$
CUISINES
Frans, Europees
Maaltijden
Lunch, Diner

Locatie en contact

Deze vermelding verbeteren
Beoordelingen (85)
Beoordelingen filteren
8 resultaten
Waardering van reizigers
4
1
1
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
4
1
1
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 3 september 2019

In de loop der jaren ben ik 5 keer eerder in Tour d'Argent geweest en elke keer heb ik er echt van genoten. De service was onberispelijk en het eten uitstekend. Ik heb het zelfs aan mijn vrienden in Tokio geprezen. Op zondag 11 augustus...was ik terug in Tokio en keek ik ernaar uit om samen met zijn Japanse vrouw terug te gaan naar Tour d'Argent met een Franse vriend van mij. Omdat ik het restaurant zo veel heb geprezen, keken ze er ook naar uit. Wat een teleurstelling. We bestelden de beroemde "Press Duck". Het was oke, het tweede gerecht, als onderdeel van die bestelling, was vroeger een eenvoudige geroosterde poot van de eend. Deze keer waren er fantasievolle dingen mee en afbreuk aan de zuiverheid van de geroosterde poot. Nog een teleurstelling. Uiteindelijk kregen we een "certificaat". Eerdere certificaten, waarvan ik er vijf heb, waren stijlvol met een afbeelding van een chef-kok die de eend aan de voorkant bereidde, en op de binnenpagina een beetje geschiedenis over de eend. Dit keer was het een ansichtkaart met een cartooneend die een toren omhelsde. Het verlaagt de hele ervaring. in mijn vorige 5 reizen was het restaurant vol. Deze keer, slechts een paar tafels van patroon. Dat zegt alles. Ik herken een ander personeel. Hun service was uitstekend. Dat is het enige dat me aan de vorige ervaring herinnert, het personeel was echt uitstekend. Toen ik mijn teleurstelling uitte over het "certificaat", voelde ik dat het personeel het nieuwe certificaat afkeurde. Als Tour d'Argent niet teruggaat naar zijn oude traditie, ben ik bang dat het niet langer de plek zal zijn waar ik zoveel goede herinneringen aan heb.Meer

Datum van bezoek: augustus 2019
Beoordeeld op 16 mei 2019

Combineer Franse elegantie en onberispelijke Japanse F & be-service en u krijgt La Tour d'Argent Tokyo. Dineren hier is absoluut een hele ervaring. Het decor is beslist Franse periode, een beetje OTT, zwaar met hoofse ontzag, kroonluchters, plafondspiegels, gordijnen, een gevoel van eerbied. Je voelde...bijna de noodzaak om te fluisteren in plaats van hard te praten in het geval dat je de volgende tafel zou verstoren. Omdat het een dinsdagavond was, zagen we slechts drie andere covers, tenzij er eerder diners waren omdat we laat waren gaan eten. We werden geïnformeerd dat het restaurant nogal populair is tijdens speciale feestdagen en vakantie seizoenen. De obers zijn in jasstaarten. Een dresscode voor diners is verplicht - heren in jassen en dames in smart chic. Alle lof en eer aan Maitre d'Hotel Kouichiro Harashima en zijn speciale team. Het personeel stond met aandacht voor de diners; elke lichte knik of golf zal een staf snel maar stil naar je toe brengen. En vaak anticiperend op uw behoeften. Hun service was foutloos. Mijn partner en ik maakten een reservering in dit restaurant slechts voor één item op het diner-menu. En dat is Duckling Frederic Delair. De eetervaring was vrij, nogal overtreffende trap. We kozen ervoor om het hele eendje te hebben, wat borstvlees als eerste hoofd en vervolgens als tweede drumstick zou betekenen. Voorafgaand aan het diner hadden we de maitre d ontmoet om hem te informeren over mijn dieetbeperkingen. En hij was erg flexibel. De maaltijd begon met een Thei Bormans. Als een voorgerecht, koos mijn partner voor de eendje consomme, terwijl de maitre d voor mij slechts twee speren van gestoomde witte asperges aanbevolen die in het seizoen was. De borstvleescursus was uitstekend. Het gerecht werd naar de tafel gebracht en gepresenteerd met een florerende 'voila'. De begeleidende saus, gemaakt van het persen van de botten en het onttrekken van de mergsappen, en vervolgens langzaam koken in het recept van het restaurant, in de eetzaal voor de diners, was gewoon goddelijk. Het was niet zwaar, alleen licht genoeg en smaakte enigszins gepeperd om de smaak van het borstvlees te verbeteren, dat nog steeds een beetje rood en sappig was. De tweede was elk een drumstick. Een vingerkom voor ieder van ons werd naar de tafel gebracht, omdat we ervoor kozen om onze vingers te gebruiken. Dat was de uitstekende en attente service. Een sommelier stond klaar om ons te helpen een fles wijn te kiezen uit een zeer dikke en zware lijst, een lijst die volgens ons aan de hoge kant was, qua prijs. Niettemin ging de rode wijn mooi samen met de eend. Net als het hoofdgerecht eindigde, presenteerde Harashima - san ons een aandenkenkaart - een authentiek eendje nummer certificaat, een traditie begonnen in 1890 in Tour d'Argent Parijs, en in 1984 in Tour d'Argent Tokyo. Ons certificaat zegt "Votre Caneton No: 260441" (Your Duckling no: 260441). De maitre d zei dat het certificaat bevestigt dat het eendje uit Frankrijk kwam. Toen stelde de maitre voor dat we naar een aangrenzende kamer gingen voor het dessert en petit fours om te genieten van een uitzicht op de tuin waar The Hotel New Otani beroemd om is. Zeker de moeite waard om nog een keer te komen, al was het maar om opnieuw de onberispelijke service te ervaren. Reserveren aanbevolen. Gesloten op maandag.Meer

Datum van bezoek: mei 2019
Beoordeeld op 23 september 2017

Ik begin met te zeggen dat het decor luxueus is - lees OTT - en het personeel is heerlijk attent. Ik nam het speciale menu voor hotelgasten - 5 gangen plus "petites douceurs", met kazen beschikbaar tegen een extra prijs. De 1 straatbaan - moules...- was onbevredigend. De mosselen zelf waren klein en smaakloos, en de garnering ontbrak definitie in zowel smaak en textuur. De smaak van de vermelde ingrediënten was eenvoudigweg niet aanwezig, afgezien van een zacht curry-effect. De 2 e cursus - brochet en savarin - was beter, maar de bijbehorende "jus de ratatouille" en "saus citron confit" waren te zout voor mijn smaak. De 3 e cursus - eend soep - was ook zeer smakelijke voeding, maar opnieuw over - gezouten naar mijn smaak, en de beloofde "petits peulvruchten" een beetje moeilijk te vinden. Voor de 4 de gang was er een keuze tussen vis en eendje. Ik koos de eerste, rouget. Het was te gaar en droog. De bijbehorende raap in brioche slaagde erin om zowel smaak en textuur te missen, en deed niets om het gerecht te redden van middelmatigheid. De kaas selectie was geweldig, en de kazen die ik koos waren in perfecte staat. Het dessert was uitstekend - een rijke vijgenpasta ("jam" of "confit" misschien betere descriptors) onderweg en een heerlijke bessen sorbet. Evenzo, de douceurs. De wijnkaart is geweldig (en duur). Ik voel dat de magie van het moederschip in Parijs niet vertaald is naar Tokio. Het is jammer, want de kosten zijn niet onaanzienlijk - 15.000 yen per persoon ++, samen met wijn, kaas en mineraalwater (hinderlijk, goed oud leidingwater is niet beschikbaar). In mijn ervaring kun je veel beter eten voor veel minder geld in Tokio.Meer

Datum van bezoek: september 2017
Beoordeeld op 18 juli 2016

We hadden een geweldig diner in Tour d'Argent!! De service en het eten was uitstekend, de sfeer was goed. Nooit deze ervaring had vóór en hoop te bezoeken. Ik deze plek echt aan iedereen aanraden! Onthoud, vragen om de sommelier aanbeveling!

Datum van bezoek: maart 2016
Beoordeeld op 30 maart 2016

Ik heb gegeten bij talrijke 3-sterren Michelin restaurants (Eleven Madison Park, Le Bernardin, Jean George) maar ik was geïntrigeerd door de geschiedenis van La Tour d'Argent. Terwijl alle andere plaatsen zich dan op dat je inventief, LTDA leek bogen op volmaaktheid dezelfde gerechten gedurende honderden...jaren. Ze hebben uitstekend werk verricht. Het eten was uitstekend en perfect uitgevoerd. Geen gebreken met ieder gerecht. Net als de kamer zaten we in, elk gerecht droeg een sterk gevoel van geschiedenis en verfijning. Het was spannend om te weten dat ik aan het eten was dezelfde zorgvuldig voorbereid eend en als quenelle te vormen Otto von Bismarck. De wijnkaart is intimiderend en een beetje te prijzig voor mijn smaak. Maar, ik weet zeker dat er sommige smart speelt te maken met. Zeker vragen om een rondleiding door het restaurant na uw maaltijd. De plaats is gevuld met kunst en museum stukken. Ik was een fan van de marmeren tafel dat werd uitgehouwen uitzien als een tafelkleed-- een waar meesterwerk. Ja, het is prijzig (rond 300 USD per persoon afhankelijk van de omrekeningskoers) maar van de Michelin 3 sterren ik heb gegeten bij, ik denk dat dit de zal ik herhalen.Meer

Datum van bezoek: juni 2015
Beoordeeld op 28 juli 2015

ten koste verslag zegt dat het was een dure maaltijd maar alles smaken goed met boter doet het niet. En de pre-fixe menu was uitstekend. En we hebben de wijnarrangement $$$ en de fois gras en het rundvlees en de eend . Tres Bien. Merci...beaucoup. Oh hoeft te kleden.Meer

Datum van bezoek: juli 2015
Beoordeeld op 27 september 2013

Ons derde bezoek hier was een enorme teleurstelling. De kwaliteit van het eten was zeker niet wat het vroeger, en de honderd pond flessen wijn waren rampzalig. De avond voor onze maaltijd wilden wij nuchter de ontscheping wijnkaart en waren weg na 10 minuten in...de lounge bij arrogante maitre stuurde d'. Afscheid van elkaar geneugten.Meer

Datum van bezoek: september 2013
Beoordeeld op 14 februari 2013

Je kunt nooit mis met Michelin gaan met Michelinster restaurant:) de chefkok was een absolute traktatie! Waarschijnlijk de meest heerlijke foie gras en confit ik ooit heb gehad! Mooie presentatie van elk gerecht en enorme selectie van wijnen!Meer

Datum van bezoek: januari 2013
Constance D, Responsable relations publiques van Tour d'Argent Tokyo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2013
Google-vertaling

Meer

Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 98 hotels in de buurt
Hotel New Otani Tokyo The Main
1.967 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Hotel New Otani Tokyo EXECUTIVE HOUSE ZEN
147 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Hotel New Otani Garden Tower
1.400 beoordelingen
op 0,11 km afstand
The Prince Gallery Tokyo Kioicho, A Luxury Collection Hotel
631 beoordelingen
op 0,26 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 9.052 restaurants in de buurt
View & Dining the Sky
137 beoordelingen
op 0,06 km afstand
Garden Lounge
116 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Kioi Nadaman
91 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Attracties in de buurtAlle attracties in de buurt bekijken
Hotel New Otani Japanese Garden
542 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Tokodo
10 beoordelingen
op 0,47 km afstand
Toyokawa Inari Tokyo Betsuin
163 beoordelingen
op 0,45 km afstand
Tokyo Garden Terrace Kioicho
70 beoordelingen
op 0,32 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Tour d'Argent Tokyo.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen