Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fijne rundscarpaccio lekker gekruid , en afgetopt met rode biet mascarponezalfje en parmezaan - Foto van Bistro Disolo, Eeklo

Foto van : Fijne rundscarpaccio lekker gekruid , en afgetopt met rode biet mascarponezalfje en parmezaan

Van beoordeling : Heerlijke kwaliteitsvolle keuken!! van Bistro Disolo

Bistro Disolo

5,0 van 5 bollen 14 beoordelingen
Nr. 3 van 27 restaurants in Eeklo
Fijne rundscarpaccio lekker gekruid , en afgetopt met rode biet mascarponezalfje en parmezaan
Heerlijke kwaliteitsvolle keuken!!
Heerlijke fijngesneden huisgemaakte frietjes
Lekkere crème brulée!!
Verse vanilleijs met meringue
Heerlijke scampi’s van het huis

Andere recente beoordelingen

Klein maar fijn...
oktober 2024
Aanrader !
september 2024
Ann De Soete heeft een beoordeling geschreven feb 2024
Eeklo, België28 bijdragen
+5
5,0 van 5 bollen
Dit restaurant is meer dan een bezoekje waard. Kwantiteit, kwaliteit en klantvriendelijk gaan hand in hand . Eerlijke en heerlijke keuken. Best wel reserveren. Je kan de zaak tevens afhuren vanaf 10 personen
Meer lezen
Datum van bezoek: februari 2024
Antwoord van BistroDisolo Ginneberge, Eigenaar bij Bistro Disolo
Gereageerd op 23 feb 2024
Super bedankt!
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast