Sandy Beach Resort
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Sandy Beach Resort

Reiziger (6730)
Zwembad en strand (1181)
Kamer en suite (698)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Heb je dit hotel al geboekt?

Over

3,5
#2 van 2 all-inclusives in Agios Georgios
4,0 van 5 bollen
Locatie
4,0 van 5 bollen
Hygiëne
4,0 van 5 bollen
Service
3,8 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit

Op zoek naar een gezinsvriendelijk resort all-inclusive in Agios Georgios? LABRANDA Sandy Beach biedt alles wat je zoekt.

Kamers bij LABRANDA Sandy Beach bevatten een flatscreen-tv, een koelkast en airconditioning, en er is wifi beschikbaar.

LABRANDA Sandy Beach biedt ook een zwembad en ontbijt, waardoor je reis naar Agios Georgios nog leuker wordt. Daarnaast is er voor extra gemak gratis parkeren beschikbaar voor gasten.

Als je graag naar een Grieks restaurant gaat, ligt LABRANDA Sandy Beach in de buurt van Taverna Malibu, Balcony Restaurant en Seagulls.

Het personeel van LABRANDA Sandy Beach is je graag van dienst tijdens je aankomende verblijf.

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Wifi
Fitnesscentrum / sportruimte
Zwembad
Bar/lounge
Strand
Recreatieruimte
Kinderspeeltuin
Parkeerplaats
Sauna
Zwembad-/strandlakens
Buitenzwembad
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Kindvriendelijk buffet
Eetgelegenheid buiten
Snackbar
Zwembadbar
Tennisbaan
Verhuur watersportuitrusting
Windsurfen
Aerobics
Biljarten
Darten
Entertainmentpersoneel
Avondentertainment
Tafeltennis
Tennisbaan buiten gelegenheid
Waterglijbaan
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Kinderclub
Kinderzwembad
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Kinderstoelen beschikbaar
Vervoer van/naar luchthaven
Autohuur
Taxiservice
Vergaderruimtes
Spa
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Voetmassage
Gehele lichaamsmassage
Handmassage
Hoofdmassage
Lichttherapie
Make-upservice
Manicure
Massage
Nekmassage
Pedicure
Beautysalon
24 uur per dag beveiliging
Opslag van bagage
Conciërge
Gemakswinkel
Souvenirwinkel
Buitenmeubelen
Winkels
Lig-/strandstoelen
Parasols
Geldautomaat bij gelegenheid
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Voorzieningen van de kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Schoonmaakservice
Privébalkon
Koelkast
Kabel-/satelliet-tv
Slaapbank
Bad/douche
Veilig
Zitgedeelte
Aparte woonkamer
Sofa
Telefoon
Kledingkast
Flessenwater
Eigen badkamers
Tegelvloer/marmeren vloer
Flatscreen-tv
Haardroger
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
5,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Gezinsresort
Middenklasse
Gesproken talen
Engels, Frans, Duits, Grieks

Locatie

Argyradon, Agios Georgios 49080 Griekenland
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Enigszins geschikt om te wandelen
Accommodaties krijgen een cijfer op een schaal van 0-100. Hoe hoger het cijfer, hoe eenvoudiger het is voor reizigers om restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.
Cijfer: 61 van 100
61
6.317beoordelingen474vragen en antwoorden18kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 2.166
  • 1.936
  • 1.130
  • 586
  • 499
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Jeroen V heeft een beoordeling geschreven 5 jul
+1
2,0 van 5 bollen
Op zich ging het maar een 5sterren is het niet 2keer naar receptie om te zeggen dat ons zwembad smerig was werd niks mee gedaan maar wel betaald voor de optie konden net zo goed gewone kamer nemen scheelde 800 euro goedkoper kamer was ook veroudert en smerig
Meer lezen
Datum van verblijf: mei 2024
1,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
2,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenHygiëne
2,0 van 5 bollenService
2,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Kairaba Mythos, General Manager bij Sandy Beach Resort
Gereageerd 2 weken geleden
Dear Valuable Guest, Thank you for taking the time to upload your review. We want you to know that we take your concerns very seriously and will be taking immediate steps to address the issues you have raised. We are sorry that general hotel facilities was not up to your expectations, and we will take this to our upper level management. We hope that we will be able to host you one more time in the near future. Kind regards, Social Media Team
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Theo heeft een beoordeling geschreven jun 2024
3,0 van 5 bollen
Waren via Corendon met 5 volwassenen en 2 kleinkinderen, van resp. 2 en 3 jaar oud. Resort is schoon, netjes, groot, goed onderhouden. All-inclusive maaltijden ook prima, hoewel na een dag of 4 de samenstelling ervan beetje "gaat vervelen". Maar op zich heerlijk, ruime keuze en vriendelijk personeel; nooit lege bakken.
Heel actief animatieteam voor overdag en iedere avond kleinschalig muzikaal amusement. Aangrenzend zandstrand met gratis ligbedden en parasols.
Appartementen netjes, royaal, airco etc. Op het resort enkele winkeltjes, waaronder supermarktje etc.
Enige punt van kritiek was de schoonmaak van de appartementen; die liet echt te wensen over. Soms helemaal niet, soms alleen toiletrol brengen, daardoor vloer hele week "zanderig". Die week nooit gestofzuigd of gedweild.
Ligging resort is niet op loopafstand van dorpje o.i.d.; echt wel auto nodig.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2024
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
2,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met familie
Kamertip: Zoals op veel all-inclusive resorts: gewoonte is 's ochtends vroeg al handdoeken neerleggen, om...
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Kairaba Mythos, General Manager bij Sandy Beach Resort
Gereageerd 2 weken geleden
Dear Valued Guest, Thank you for reviewing our hotel and providing us with useful feedback! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Kind regards, Social Media Team
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Geeti R heeft een beoordeling geschreven jun 2024
3,0 van 5 bollen
Prachtig resort, het eten was lekker (alleen ik heb wel eens afwisselender gehad) het is wel steeds een heel uitgebreid buffet.
Het personeel bij aankomst kon ons niet in de kamer laten, omdat de bus ons om 14.30 had afgezet en we pas 15.00 op de kamer mochten. Tot bijna 15.30 in de lobby gewacht. Gelukkig was die wel heerlijk koel en stonden er gratis sapjes.
Er zijn 3 mooie zwembaden met (in Juni) genoeg bedden, ook als je om 11.00 uur pas komt. De mooie ligging aan de kust en gratis bedjes en redelijke WiFi op het strand helpen ook enorm.
Het animatietean was echt een enorme plus, mijn tieners vonden het heel gezellig!

Wat wel echt heel vervelend was dat FTI tijdens onze vakantie financiële problemen kreeg en hierdoor onze twee in het hotel geboekte excursies last minute niet doorgingen. Dus betaald en de volgende dag… poef…. 270 euro weg.
We zouden binnen 7 dagen ons geld terugkrijgen maar het is inmiddels 10 dagen en het is nog steeds niet terug… mogelijk krijgen we het helemaal niet meer terug, ook al is FTI niet het bedrijf waar we hadden geboekt (maar bij deels een dochter bedrijf).
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2024
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met familie
Kamertip: Een dagtrip naar the Blue Lagoon en Syvota met het hele gezin! Corfu Cruises en Ionian cruises...
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Kairaba Mythos, General Manager bij Sandy Beach Resort
Gereageerd 2 weken geleden
Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to review our hotel. We apologise for the slight delay in getting your room, we are happy that you enjoyed the cool environment of our lobby and our welcome drinks. We are also pleased that you enjoyed our pools, beach and entertainment. We understand your frustration regarding the cancellation of your trips due to FTI's bankruptcy. We are truly sorry for the inconvenience. This process has not been easy for us either, as we have had to process hundreds of bookings, rebookings, payments and invoices, all while managing a change in management, systems and policies. We sincerely hope that you will receive the appropriate refund that you are entitled to. Overall, it was a pleasure to have you as a guest and we hope to see you and your family again soon! Kind regards, Zoe, Social Media Agent
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Mathildavd heeft een beoordeling geschreven mei 2024
Den Haag, Nederland
1,0 van 5 bollen
Nooit meer! Alles was kapot, vies of oud hier. Kamers werden amper schoongemaakt. We hebben uiteindelijk zelf lopen dweilen omdat de vloer zo vies was. Bedden werden niet verschoond. Zware mierenplaag in de kamer, liepen over onze kleren heen en uiteindelijk zelfs in bed. Met veel moeite op de laatste dag een andere kamer gekregen. Meerdere gasten hadden buikklachten door het eten. Heel weinig variatie in het eten, tot nu toe het slechte hotel waar ik ben geweest. Zwaar personeelstekort dus iedereen is pest sagerijnig. Vaak waren de glazen op in het restaurant waardoor kinderen uit een wijnglas moesten drinken. Drank automaat was continu kapot en lekte waardoor een vrouw is uitgegeleden in het restaurant. Personeel keek er niet naar om. Kluisjes zijn bij aankomst op slot en vervolgens hoor je alleen maar gasten die dure spullen kwijt zijn. Het is een ontzettend verouderd hotel en zeker geen 4 sterren waard. Het leek meer op een camping.

Al met al, hier kom ik never nooit meer.
Meer lezen
Datum van verblijf: april 2024
1,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
1,0 van 5 bollenKamers
1,0 van 5 bollenLocatie
1,0 van 5 bollenHygiëne
1,0 van 5 bollenService
1,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Labranda Sandy Beach- Kairaba Sandy Villas , Guest Services / Front Office bij Sandy Beach Resort
Gereageerd op 12 mei 2024
Dear Tilly, Thank you for reviewing our hotel. We are very disappointed to read that your stay with us did not meet up to your expectations. We can assure you that for all of us here at Labranda Hotels, our priority is to make our guests feel at home and to make their stay with us a memorable and unique experience. We apologize for any inconvenience caused, based on your valuable comments, we can take action and improve our level of service and guest satisfaction. Overall, we appreciate the time you have taken to provide your feedback and hope to welcome you back to our hotel in the near future. Kind regards, Zoe, Social Media Agent
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Amanda V heeft een beoordeling geschreven mei 2024
5,0 van 5 bollen
Prachtig resort, heerlijk vers en puur eten, uitgebreid buffet, personeel dat het echt naar je zin wil maken, mooie zwembaden en mooie ligging aan de kust. Kortom, aanrader! En als kers op de taart werd een heerlijke chocoladetaart ter ere van het 50 jarig huwelijk van mijn ouders geregeld, super hoor!
Meer lezen
Datum van verblijf: april 2024Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Labranda Sandy Beach- Kairaba Sandy Villas , Guest Services / Front Office bij Sandy Beach Resort
Gereageerd op 5 mei 2024
Dear Valued Guest, Thank you very much for choosing us and for taking the time to share your great review! We are so happy to read that you had a wonderful stay in our establishment and that you enjoyed your parents' 50th wedding anniversary cake. It was our pleasure to welcome you and we will be looking forward of another holiday of yours. Kind regards, Zoe, Social Media Agent
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
ChristineLovett84 heeft een vraag gesteld 18 jul
Staines, Verenigd Koninkrijk4 bijdragen1 nuttige stem
Is there a new email address to contact the hotel now that you are not part of Labranda?
Antwoord van Carolinemia
68 bijdragen31 nuttige stemmen
i have tried numerous times and not replied
John T heeft een vraag gesteld 9 jul
Has labranda sandy beach gone into liquidation
Antwoord van Aka19
Plymouth, United Kingdom2 bijdragen
Has the hotel closed?
Antwoord van Stefany C
1 bijdrage
First of all, I went 3 adults and 1 child (in cot) had two rooms one room had king-size bed (sure they said queen but definetely not then other room had two singles plus we had a cot in our main room and then door inbetween both rooms. Do NOT rely on a bath There are baths in the bathroom but when we called up to get a bath plug we were told sorry we do not supply them for health and safety so I had to use some socks to make a plug stopper and quickly bath my toddler..I did argus this after...why have bath's if u can't have a plug.... Entertainment team fab - entertainment options rubbish. Evening wise nothing till 8.30pm which is kids disco and most quiz nights didn't start till 9.30 so If u have little ones to get to bed u miss out.. more water aerobics etc stuff to do in day
Theo heeft een tip geschreven (jun 2024)
3 bijdragen1 nuttige stem
3,0 van 5 bollen
"Zoals op veel all-inclusive resorts: gewoonte is 's ochtends vroeg al handdoeken neerleggen, om zo gratis ligbedden te reserveren."
Volledige beoordeling lezen
Geeti R heeft een tip geschreven (jun 2024)
1 bijdrage
3,0 van 5 bollen
"Een dagtrip naar the Blue Lagoon en Syvota met het hele gezin! Corfu Cruises en Ionian cruises gingen wel gewoon door…."
Volledige beoordeling lezen
Scampie3699 heeft een tip geschreven (jul 2023)
Genk, België2 bijdragen3 nuttige stemmen
2,0 van 5 bollen
"Huur zeker een auto zodat je het prachtige Corfu zelf kan ontdekken. "
Volledige beoordeling lezen
Annelies V heeft een tip geschreven (mei 2023)
1 bijdrage
4,0 van 5 bollen
"Soms langere rijen bij de beachbar. Verder geen klagen!"
Volledige beoordeling lezen
Pascal heeft een tip geschreven (mei 2023)
Venlo, Nederland330 bijdragen62 nuttige stemmen
4,0 van 5 bollen
"Vanaf hotel loop je naar het strand links loop je het dorp in. Daar kun je prima excursies boeken. Wij hebben alles geboekt via Kostas tours"
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Agios Georgios uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 165 - € 333 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
VOORHEEN BEKEND ALS
Sandy Beach Resort
LOCATIE
GriekenlandIonische EilandenCorfuAgios Georgios
AANTAL KAMERS
682
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

SANDY BEACH RESORT (Agios Georgios, Griekenland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Sandy Beach Resort
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Sandy Beach Resort?
Attracties in de buurt zijn Europa Bar (0,7 mijl), Issos Beach (0,9 mijl) en Mad Mike's Bar (0,8 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Sandy Beach Resort?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, restaurant en lounge.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Sandy Beach Resort?
Populaire kamervoorzieningen zijn airconditioning, flatscreen-tv en koelkast.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Sandy Beach Resort?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en zwembadbar tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Sandy Beach Resort?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Sandy Beach Resort?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Mondo's Bar & Grill, Balcony Restaurant en Rouvelas taverna.
Zijn er sportvoorzieningen bij Sandy Beach Resort?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad, fitnesscentrum en sauna tijdens hun verblijf.
Verzorgt Sandy Beach Resort vervoer van/naar het vliegveld?
Ja, Sandy Beach Resort verzorgt vervoer van/naar het vliegveld voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Sandy Beach Resort?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Welke talen spreekt het personeel van Sandy Beach Resort?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, frans, duits en grieks.
Zijn er historische locaties in de buurt van Sandy Beach Resort?
Veel reizigers bezoeken Achilleion Museum (14,7) en Achilleion (14,7 mijl).
Alle Agios Georgios hotelsHoteldeals voor Agios GeorgiosLastminutehotels in Agios Georgios
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's