Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Delen
Pare Vicent Costa 10, 07840, Santa Eulalia del Río, Ibiza Spanje
12 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 367
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 367
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 234
Aanbieding bekijken
TravelocityUS$ 367
travelup.comUS$ 290
FindHotelUS$ 380
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Reiziger (1061)
Kamer en suite (231)
Zwembad en strand (151)
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Veilig reizen tijdens COVID-19
Ga naar ons Reis veilig-centrum om je weloverwogen beslissingen over reizen te helpen maken tijdens COVID-19.
Wat je kunt verwachten tijdens je verblijf
  • Al het linnengoed wordt gereinigd in een wasbeurt op hoge temperatuur
  • Mondkapjes verplicht voor gasten in openbare ruimtes
  • Mondkapjes verplicht voor personeel in openbare ruimtes
  • Verdiepingen gemarkeerd voor sociale afstand
  • Desinfecterende handgel is beschikbaar voor gasten en personeel
  • Beleid voor thuisblijven voor personeel met symptomen
Meer lezen
Bijgewerkt op 08/04/22 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.
Een opmerking van Tropic Garden Aparthotel
Bijgewerkt op 08/04/22 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Over

Nr. 13 van de 54 hotels in Santa Eulalia del Río
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Travellers' Choice

Welkom bij Tropic Garden Aparthotel! Je ‘tweede thuis’ in Santa Eulalia del Río. Het hotel biedt een groot aantal voorzieningen voor een fantastisch verblijf.

Gastenkamers bevatten een flatscreen-tv, een kitchenette en een koelkast en je kunt bij Tropic Garden eenvoudig gebruikmaken van gratis wifi.

Daarnaast kunnen gasten tijdens hun bezoek gebruikmaken van een zwembad en een lounge. Er is voor extra gemak betaald privéparkeren bij gelegenheid beschikbaar voor gasten.

In Santa Eulalia del Río vind je genoeg Indiase restaurants. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals Bollywood, Royal India en Kathmandu, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Wil je de stad verkennen? Dan kun je beginnen met Puig de Missa (1,5 km), een populaire attractie in Santa Eulalia del Río op loopafstand van het hotel.

Bij Tropic Garden Aparthotel geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Santa Eulalia del Río aan je voeten.

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Fietsverhuur
Recreatieruimte
Oppas
Parkeren aan de straat
Wifi
Zwembad-/strandlakens
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Verwarmd zwembad
Sauna
Restaurant
Ontbijtbuffet
Kindvriendelijk buffet
Zwembadbar
Entertainmentpersoneel
Avondentertainment
Tafeltennis
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Kinderclub
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Autohuur
Spa
Massage
Opslag van bagage
Dakterras
Parasols
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Strijkservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Privébalkon
Veilig
Telefoon
Magnetron
Koelkast
Flatscreen-tv
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Gezinnen
Geweldig uitzicht
Gesproken talen
Engels, Frans, Spaans, Catalaans en nog 1
3189beoordelingen350vragen en antwoorden100kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 1.304
  • 1.291
  • 440
  • 104
  • 51
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Aline K heeft een beoordeling geschreven Gisteren
1 bijdrage
Mooi, groot en netjes onderhouden hotel. We hebben genoten van onze geweldige kamer (1374, suite superior zeezicht) met groot balkon met jacuzzi en hemelbed. Op het warmste van de dag was het heerlijk om hier te zitten. Ook hadden we een prachtig uitzicht over de baai. Bij deze kamer zijn badlakens inbegrepen. All in formule vonden wij prima. Er was voldoende keuze in eten en drinken. Enkele dingen op de kaart waren niet bij all in inbegrepen, maar kon je met korting kopen (bv. verpakt ijs en smoothies). Het buffet was gevarieerd en goed. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, vooral Antonio, Ana, de oudere mevrouw van de eetzaal en Ruben. Altijd een enthousiaste begroeting en in voor een praatje. Het animatieteam bood gedurende de dag verschillende activiteiten aan voor jong en oud, maar was hierin niet opdringerig. Vooral Ulrich van het animatieteam was erg vriendelijk en enthousiast.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2022
Prijs/kwaliteit
Service
Slaapkwaliteit
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Amy B heeft een beoordeling geschreven Gisteren
Zevenbergen, Nederland9 bijdragen
Geweldig hotel, schoonmaak perfect, personeel erg vriendelijk, het eten is er iedere dag zo afwisselend. Zelfs een kinderbuffet. Animatie was erg vriendelijk en zorgde goed voor de kinderen. Onze zoon heeft alle activiteiten mee gedaan. De show ‘s avonds is niet spectaculair, maar toch iedere avond boeiend en gezellig. Wij hebben er 12 dagen gespendeerd en het is het zeker waard. Ook de doorgang naar het de rotsen en het strand is zeker de moeite waard om te bekijken. Zeker de zonsopkomst!
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2022Reistype: Bezocht met familie
Kamertip: Slippers bij het zwembad. Kan gladjes zijn
Bekijk meer kamertips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Harold van Embden heeft een beoordeling geschreven jul. 2022
Arnhem, Nederland2 bijdragen2 nuttige stemmen
Prima hotel, all inclusive is ook a la carte, bijna hele dag. Kamers oké, apart betalen voor badhanddoeken en wifi. Ligging aan de zee, bereikbaar via het terras en rookplek. Prachtig rots strand, dus schoenen mee. Veel te doen voor kids en jonge tieners.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2022Reistype: Bezocht met familie
Kamertip: Altijd gedoe met badhanddoeken op de bedjes, vraag om café con leche, niet cappuccino, boek je...
Bekijk meer kamertips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Garden Hotels, Other bij Tropic Garden Aparthotel
Gereageerd 1 week geleden
Dear Harold and Embden, We are glad you chose to stay at our hotel. It is gratifying to know that you enjoyed your vacation with us while celebrating such a special occasion. We are pleased to know that the all-inclusive programme at our hotel in Santa Eulària des Riu was to your liking. It is one of the reasons our guests do not shy away from coming back. It is nice to know that your kids used our multiple entertainment activities and enjoyed them. We are so thankful for your high comments. And, we hope we will meet again soon. Best wishes, Javier Llabrés and all the team at Tropic Garden Aparthotel.
Meer lezen
Verena T heeft een beoordeling geschreven jul. 2022
1 bijdrage
Wij verbleven hier 8 dagen met gezin van 4 op basis van all inclusive. De airco op de toegewezen kamer werkte niet naar behoren, we kregen een andere kamer welliswaar met bijbetaling. De kamers die we gezien hebben waren allen oud met achterstallig onderhoud ( al doen de foto’s anders vermoeden ). Douchekop stuk, na twee keer doorgeven bij receptie werd deze gemaakt. Vergeelde toiletbrillen, veel roestvlekken. Al met al oogde het niet fris. Ook was er niet goed schoongemaakt ( haren in badkamer en bij balkon jacuzzi) en rook het erg vies ( dit ging gelukkig weg na paar dagen ). Helaas doen ze hier aan handdoekje leggen, ook al wil je niet meedoen..je moet wel. Dus elke ochtend wekker gezet om half 8, maar het leek erop dat de mensen steeds vroeger hun handdoekje neerlegden. Het ontbijt was oké. Maar veels te druk! Niet ontspannen, echt een vreetschuur. Tijdslot ontbijt was van 8-10uur, misschien een iets langere tijdslot. Lunch en diner absoluut niet bijzonder! Veel pasta / rijst/ witte bonen/ patat en t smaakte niet of oud Ook is er geen sfeer in het restaurant, en voelt het echt als een vreetschuur en wordt er niet gevraagd of je koffie wilt s ochtends bij ontbijt. Maar bij de zwembadbar smaakte alles wel erg lekker ( patat hotdog tosti all-in, de rest tegen bijbetaling) Wij zijn een aantal keer dus uit eten geweest, maar smaken verschillen. S avonds bij de bar kon je een drankje halen, maar dit werd erg ontmoedigd omdat er altijd een flinke rij stond. Twee man achter de bar die hard werkte, niemand die op terras liep. ( waarschijnlijk ook personeelstekort). Al met al vonden wij dat wij zijn misleidt door de foto’s en de prijs/kwaliteit verhouding is slecht. Voor dat geld ( wellicht ietsje meer ) kan je veel beter terecht bij een andere keten.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2022Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Garden Hotels, Other bij Tropic Garden Aparthotel
Gereageerd 1 week geleden
Dear guest, We appreciate you taking the time to post a review on Tripadvisor. We are sad to read that your room did not meet your expectations. We will pass your comments on to the maintenance team to inspect the room. We regret to hear you felt we had no control over the reservation of sunbeds by guests. Our hotel has very clear rules, written clearly on signs placed in public areas and in plain sight of all guests, stating that it is not permitted to reserve a sunbed. If you struggle to find a subbed you can ask ur lifeguards to assist you. It’s disappointing to hear your restaurant experience was not satisfactory, our aim to for our guests to feel as if there are many delicious and varied options available to them. On the other hand, we are pleased that you found the snack bar to have many tasty choices. We are truly honoured that you chose to stay with us and look forward to welcoming you back soon. Best wishes, Javier Llabrés and all the team at Tropic Garden Aparthotel.
Meer lezen
Linda heeft een beoordeling geschreven jul. 2022
1 bijdrage
Prima hotel met mooi uitzicht. Kamer is netjes en bedden zijn oké. Wij hadden all inclusive maar Dat is echt totaal niet bijzonder en niet veel keus. Koud eten dus ik zou het niet aanraden all inclusive te gaan.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2022Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Garden Hotels, Other bij Tropic Garden Aparthotel
Gereageerd 2 weken geleden
Dear Linda, We would first like to thank you for taking the time to post your kind feedback about your recent stay at our hotel. The fact that you enjoyed your holiday and had a relaxing time as planned is all we could wish for. It gives us great pleasure to learn that you have enjoyed the Garden Hotel’s Tropic Graden Hotel experience with highlights including the beautiful views and nice rooms. We are disappointed to read what you had to say about our food. We can assure you that we do prepare a wide range of hot choices. We hope to see you again soon! Best wishes, Javier Llabrés and all the team at Tropic Garden Aparthotel.
Meer lezen
Vorige
123456
PRIJSKLASSE
US$ 117 - US$ 289 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
tropic garden aparthotel hotel
LOCATIE
SpanjeBalearenIbizaSanta Eulalia del Río
AANTAL KAMERS
226
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Tropic Garden Aparthotel
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Tropic Garden Aparthotel?
Attracties in de buurt zijn Liquido Cocktail Bar (0,6 mijl), Marina Santa Eulalia (1,1 mijl) en Ring 'o Bells (1,0 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Tropic Garden Aparthotel?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit binnenzwembad, gratis wifi en restaurant.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Tropic Garden Aparthotel?
Populaire kamervoorzieningen zijn airconditioning, flatscreen-tv en koelkast.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Tropic Garden Aparthotel?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en zwembadbar tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Tropic Garden Aparthotel?
Ja, gratis parkeren en parkeren aan de straat zijn beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Tropic Garden Aparthotel?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Antarctica, Marytierra en BlueFish.
Zijn er sportvoorzieningen bij Tropic Garden Aparthotel?
Ja, gasten hebben toegang tot binnenzwembad, fitnesscentrum en sauna tijdens hun verblijf.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Tropic Garden Aparthotel?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Welke talen spreekt het personeel van Tropic Garden Aparthotel?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans, frans, duits en catalaans.
Zijn er historische locaties in de buurt van Tropic Garden Aparthotel?
Veel reizigers bezoeken Air Raid Shelter (1,2 mijl).
Heeft Tropic Garden Aparthotel een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.