Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas

Opslaan
Delen
Matemwe 2762 Tanzania
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 208
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 222
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 194
Aanbieding bekijken
TravelocityUS$ 222
Hotels.comUS$ 222
Agoda.comUS$ 211
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Reiziger (182)
Zwembad en strand (48)
Kamer en suite (41)
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Veilig reizen tijdens COVID-19
Ga naar ons Reis veilig-centrum om je weloverwogen beslissingen over reizen te helpen maken tijdens COVID-19.
Wat je kunt verwachten tijdens je verblijf
  • Al het linnengoed wordt gereinigd in een wasbeurt op hoge temperatuur
  • Desinfecterende handgel is beschikbaar voor gasten en personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Personeel moest regelmatig de handen wassen
Bijgewerkt op 16/12/21 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.
Bijgewerkt op 16/12/21 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Over

Nr. 5 van de 24 B&B’s/pensions in Matemwe
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Travellers' Choice
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Gratis ontbijt
Strand
Fietsen verkrijgbaar
Kinderstoelen beschikbaar
Vervoer van/naar luchthaven
Beveiligde parkeerplaats
Wifi
Zwembad-/strandlakens
Zwembad met uitzicht
Buitenzwembad
Privézwembad
Dompelbad
Ondiepe deel in zwembad
Hek rondom zwembad
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Gratis oploskoffie
Gratis thee
Gratis welkomstdrankje
Happy hour
Menu's voor speciale diëten
Wijn/champagne
Duiken
Snorkelen
Vissen
Patio
Wandeltochten
Bordspellen/puzzels
Taxiservice
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Voetmassage
Gehele lichaamsmassage
Handmassage
Hoofdmassage
Manicure
Massage
Nekmassage
Pedicure
Klamboe
Privé-inchecken en -uitchecken
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Bureau
Schoonmaakservice
Geschakelde kamers beschikbaar
Veilig
Zitgedeelte
Sofa
Inloopdouche
Bad/douche
Kledingkast
Flessenwater
Kledingrek
Laptopkluis
Eigen badkamers
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op zee
Uitzicht op zwembad
Bruidssuite
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Kamers voor rokers beschikbaar
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Uitzicht op zee
Romantisch
Gesproken talen
Engels, Italiaans, Swahili
151beoordelingen7vragen en antwoorden0kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 116
  • 18
  • 7
  • 6
  • 5
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Stacey heeft een beoordeling geschreven aug. 2022
2 bijdragen
Een positieve aftrap, de locatie van dit hotel is geweldig! Toen we aankwamen kregen we helaas een koude lunch geserveerd. Dit ging samen met wat pech, de rest van de dagen was het eten oké. De kamer had wat mankementen zoals een losstaande wc, een te kort bed en geen constant warm water. Wat ons het meest stoorde was de manier van communicatie binnen het hotel. De managers waren in onze beleving op een negatieve manier overheersend. Personeel werd opgedragen onkruid te plukken onder toekijkend overzicht van de managers. Dit is een enkel voorbeeld. Erg jammer gezien het personeel echt enorm hun best deed en iedereen ontzettend vriendelijk was! Al met al geen ramp, echter voor dit bedrag zou ik zeker aanraden een ander hotel te boeken.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2022Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Zanzibar Pearl Management, Other bij Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas
Gereageerd 4 weken geleden
Dear Valued Customer, We would like to thank you for your time dedicated on sharing your experience at Zanzibar Pearl. Our guest's comments are important for us and are taken in great consideration in order to avoid any inconveniences to you and our guests in the future. We are very sorry you haven’t had a pleasant stay with us, I find some of your comment quite strange or wrongful and would like to clarify, all our room have ensuite private bathroom connected to the bedroom by a door for privacy, when you say that the bathroom is separate I do not understand if you did wish to have it right inside the bedroom or beside your bed. You say that the bed was short then you must be a giant as our bed size are for the double 180 cm wide and 2mt long and the single beds are 90 cm wide and 2mt long, I don’t know which standard length you were looking for if you call a 2 meters bed short. At last, about the room, your room was equipped with an 80lt hot water tank which usually is enough, so no complaint has been raised from other guests. What surprised me the most is that you say that the staff was picking weeds under the watchful eye of the manager, well let me say that the manager is so busy that he can’t really dedicate all his time to watch the staff picking weeds, about staff picking weeds for sure they are instructed to, they are the gardening team which has the responsibility to rake the garden, the beach, the pathways, trim plants, water grass and many other activities which are needed to ensure the pleasant environment and hotel surrounding, this happens worldwide in hotel which has luscious gardens and the staff taking care of it is well paid and proud of their job. I took some time to go through your guest feedback you filled at your departure and again I am confused, you rated our housekeeping Excellent but our Cleanliness just Good which I assume means the room was perfectly clean but perhaps was not the surroundings but then you are disturbed by staff picking leaves….. the last comment you left to the manager at your departure was only about the food which you have found cold on your arrival day and the fact that you booked a room with AC with your Tour Operator while the room was booked with us was without AC. It would’ve been much more appreciated and respectful to all the staff if you would’ve shared the issues you have encountered with the staff on-site to allow them eventually to take care of them. Sorry, again that we did not meet your expectations.
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
frank L heeft een beoordeling geschreven aug. 2022
Oss, Nederland1 bijdrage
Top vakantie gehad. Mooie locatie, goeie service, vriendelijk personeel en lekker eten! Een echte aanrader dus! En omdat ik minimaal tweehonderd tekens moet type bij deze beoordeling stuur ik deze zin maar mee…
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Datum van verblijf: augustus 2022Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
PRIJSKLASSE
US$ 173 - US$ 254 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
TanzaniaZanzibar ArchipelZanzibarMatemwe
AANTAL KAMERS
24
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Attracties in de buurt zijn Matemwe Beach (0,6 mijl), Bandas Live Music (1,2 mijl) en Muyuni Beach (0,4 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, inclusief ontbijt en zwembad.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Populaire kamervoorzieningen zijn bureau, klamboe en uitzicht op zwembad.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Gasten kunnen genieten van inclusief ontbijt, restaurant en lounge tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Ja, gratis parkeren en beveiligde parkeerplaats zijn beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Bin Jabir Restaurant, Furaha Local Restaurant en Seles Beach Bar and Restaurant.
Zijn er sportvoorzieningen bij Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Verzorgt Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas vervoer van/naar het vliegveld?
Ja, Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas verzorgt vervoer van/naar het vliegveld voor gasten. We raden u aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Welke talen spreekt het personeel van Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, italiaans en swahili.
Zijn er historische locaties in de buurt van Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas?
Veel reizigers bezoeken Fukuchani Ruins (12,3) en Datch Excursions Zanzibar! (13,2 mijl).
Heeft Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.