Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel M, Mount Pocono

Hotelwebsite bezoeken
Reiziger (272)
Kamer en suite (116)
Zwembad en strand (12)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Fitnesscentrum / sportruimte
Inclusief ontbijt
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Binnenzwembad
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Verwarmd zwembad
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Magnetron
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Gezinnen
Budget
HOTELCATEGORIE
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken

Locatie

Volledige weergave
65Enigszins geschikt om te wandelen
Cijfer: 65 van 100
17restaurantsbinnen 1 km
0attractiesbinnen 1 km
Contact
1244 Pocono Blvd Rt. 611, Mount Pocono, PA 18344-1042
Naam/adres in plaatselijke taal
Hotel e-mailen
Routebeschrijving
Internationale Luchthaven Wilkes-Barre38 km
Internationale Luchthaven Lehigh Valley54 km
Alle hotels in de buurt bekijken
481beoordelingen
373foto's
4vragen en antwoorden
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 183
  • 85
  • 71
  • 52
  • 90
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Het enige leuke wat ik kan zeggen over deze plek was dat de kamer was schoon. Mijn bed was te zacht en de handdoeken voelde ruw tegen mijn huid, ook de stoelen die waren in de kamer waren niet comfortabel. De TV alleen een had een paar zenders die werkte en het beeld is niet
Meer lezen
Ik vond dat het motel was een zeer goede keuze. Mijn enige probleem was de opgewaardeerde suite die we kregen. er was geen muur tussen de slaapkamer en badkamer, alleen een douche gordijnen. Dit was niet goed 's nachts, als de badkamer licht was ingeschakeld, werd de hele kamer
Meer lezen
Ten eerste de parkeerplaats is een enorme pot holes, de stoep kan breken je enkels, de hal is donker en smerig. Onze deur ging niet dicht tenzij je het dichtgeslagen te vergrendelen. Het meubilair was stoffig, na twee nachten was er nog stukjes papier op de badkamervloer. Zodra
Meer lezen
Heerlijk verblijf, personeel zeer vriendelijk! Geweldige tijd gehad door alle. Kinderen genoten van het zwembad. Magnetron en koelkast, zeer gunstige ligging bij de eetkamer, winkels, kerk die de gebeurtenis werd gehouden.
Meer lezen
+4
" Arlene Vinup " Iedereen was uitstekend en begrip ik zou weer terug gaan naar het hotel! 😀I zou je echt aanraden om naar dit hotel te gaan. Het hotel was erg schoon en dus was de kamers en ze hebben een geweldig zwembad om te zwemmen en te ontspannen. Het spul en teweegbracht.
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandDineren
Foto ingezonden door managementHotel M, Mount Pocono
Two Room Suites
Foto ingezonden door managementHotel M, Mount Pocono
KIng Size Bed
Bed bug bites on my left arm.
Room 205
Deluxe Suite
VorigeVolgende
12345624
I am also not associated with this motel. It was an average place to stay, not a dump. Clean room, no bugs. Good for the night, maybe two. They are working on renovations. No interaction with the front desk except to check in and out. Breakfast was adequate enough. Dunkin Donuts across the street. My review was unbiased.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
To the General Manager: Do you think that a year's worth of "apologies" to all of those "terrible" reviews make any difference? Please stop apologizing about the nasty conditions of this hotel and FIX the problems that over half of your paying guests are complaining about. NO ONE that gives you an unfavorable review is COMING BACK to experience these supposed changes that you're claiming will be addressed. What you're failing to understand is that the first impression is a lasting impression and those of us who have taken the time to write lengthy criticisms of your hotel...WILL NOT BE BACK. You've permanently lost those customers and anyone that they could have referred your hotel to. Your responses and apologies are don't mean anything because all one has to do is go back and read all of the previous guests criticisms over the last couple of years (and your stock responses) to KNOW that you are NOT addressing these issues. You need to SUPERVISE your cleaning staff to make sure those rooms look and smell clean. You should know which employee is assigned to which rooms and hold them responsible for making those rooms look and smell PRISTINE! Get rid of all that torn/ripped/stained furniture! What are you THINKING?? I've purchased 2nd hand furniture that is NOT torn or stained and looked MUCH better quality that what you had in our room. It does not take much to correct. All these negative reviews will continue to negatively impact any profit you may be trying to get.
Update! most of these issues still exists. I checked in yesterday and changed rooms twice. the heat don't work, the door jams, some the hallway smells bad, the vent in the bath room don't work, the bathroom lodges water, the phone looks miserable. Management here has gotton worst, my heart goes out to the support staff, all they are trying to do is make their guess happy and comfortable, hotel staff made a honest mistake and the issue escalate more than is suppose to by general manager wasting my vacaion time, upseting me and everyone else's over a few bucks. GM that's uncalled for and because of that you have just loss another customer
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Dear Valued Guest thank you for writing us, we are really sorry for the inconvenience that you have please let us know your concern so that we can take care of that immediately. Once again thank you for writing us.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
do u serve free breakfast?????
The breakfast was simple cereal and assorted pastries. I stuck to the coffee myself.
2 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
74 US$ - 132 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
quality inn & suites mount pocono hotel mount poconoquality inn and suites mount poconoquality inn mount poconomount pocono quality inn
VOORHEEN BEKEND ALS
Quality Inn & Suites
LOCATIE
Verenigde StatenPennsylvaniaPocono Mountains RegionMount Pocono
AANTAL KAMERS
60
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding