Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

FuramaXclusive Resort & Villas Ubud

Opslaan
Jalan Raya Mambal Banjar Bindu, Mekar Bhuwana, Mambal, Ubud 80571 Indonesië
Expedia.com
Travelocity
eDreams
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (1493)
Kamer en suite (584)
Dineren (212)
Certificaat van uitmuntendheid
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 2 van de 2 hotels in Mambal
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid

Welkom bij FuramaXclusive Villas & Spa! Je ‘tweede thuis’ in Ubud. Het hotel biedt een groot aantal voorzieningen voor een fantastisch verblijf.

FuramaXclusive Villas & Spa ligt in de buurt van bezienswaardigheden zoals Jakawana (3,5 km) en Pondok Bambu Wayang Kulit (4,1 km). Gasten kunnen dus eenvoudig de populairste attracties van Ubud verkennen.

FuramaXclusive Villas & Spa is een luxe hotel met een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar in de kamers. Daarnaast kun je tijdens je verblijf eenvoudig gebruikmaken van gratis wifi.

Het hotel biedt roomservice en een conciërge aan. Daarnaast kunnen gasten gebruikmaken van een zwembad en ontbijt waardoor dit een populaire keuze is onder reizigers die naar Ubud gaan. Er is gratis parkeren beschikbaar voor gasten die met een voertuig aankomen.

In Ubud vind je genoeg Aziatische restaurants. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals Swept Away at The Samaya Ubud, Cafe Wayan & Bakery en Three Monkeys, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Als je Ubud wilt verkennen, is een van de kunstgalerieën, zoals Threads of Life, Five Art Studio en Semar Kuning Artist Cooperative, misschien iets voor jou.

Bij FuramaXclusive Villas & Spa geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Ubud aan je voeten.

Meer lezen
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Gratis ontbijt
Fietsverhuur
Fietstochten
Gratis shuttle of taxi
Spa
Parkeerplaats
Wifi
Buitenzwembad
Privézwembad
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Ontbijt in de kamer
Gratis oploskoffie
Gratis thee
Happy hour
Kindermaaltijden
Swim-up-zwembadbar
Zwembadbar
Wandeltochten
Vervoer van/naar luchthaven
Shuttlebusservice
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Voetmassage
Gehele lichaamsmassage
Hoofdmassage
Manicure
Massage
Pedicure
Opslag van bagage
Conciërge
Wisselkantoor
Lig-/strandstoelen
Butlerservice
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Badjassen
Airconditioning
Bureau
Schoonmaakservice
Privébalkon
Koffie-/theezetapparaat
Flatscreen-tv
Bad/douche
Roomservice
Veilig
Zitgedeelte
Apart eetgedeelte
Aparte woonkamer
Sofa
Telefoon
Kledingkast
Flessenwater
Kledingrek
Eigen badkamers
Wekservice/wekker
Minibar
Dvd-/cd-speler
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op bezienswaardigheid
Rookvrije kamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Gesproken talen
Engels, Indonesisch
1.275beoordelingen9vragen en antwoorden1kamertip
Waardering van reizigers
  • 726
  • 354
  • 114
  • 44
  • 37
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
+1
We verbleven er 6 nachten in een ruime villa met privézwembad. Alles was aanwezig, de roomservice perfect, de keuken ontzettend lekker en het personeel oprecht vriendelijk. Het ontbijt was vrij beperkt en weinig gevarieerd. Laat dit het enige minpuntje zijn. We zijn er met pijn in het hart vertrokken. Aanrader!!
Meer lezen
Antwoord van GMFVS, Manajer Umum bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud
Gereageerd op 18 aug. 2019
Dear Sarahbael, Warmest Greetings from Furama Villa’s & Spa Ubud. We were thrilled to know that you had enjoyed your stay at Furama. All of us here feel so grateful that our extra effort has been well recognized by our valued guest like your self. Your positive comments about a spacious villa, perfect room service, friendly staff definitely encourage us to keep providing only the excellent service to meet and exceed expectation for our valued guests. On the behalf of the entire team, we would like to thank you for choosing our resort. We look forward to the opportunity of welcoming both of you back to Furama Villas & Spa Ubud in the near future. Thank you Sincerely yours General Manager
Meer lezen
We verbleven hier 3 nachten, kregen een upgrade naar familie villa met een groter zwembad in een mooie tuin met gazebo. Wat een heerlijke plek! Villa heeft mooie ruime kamer, zeer ruime badkamer met "open" douche. Het geheel was hier en daar wat minder goed onderhouden (bijv afgebladderde verf) maar dit viel eigenlijk in t niet bij de sfeer die het uitstraalde en de ommuurde tuin met erg veel privacy. Poort kon op slot zodat men moest aanbellen. Personeel is vriendelijk en doet er alles aan om het naar je zin te maken. Eten en drinken prima. Spa hemels! Een topper in Ubud!
Meer lezen
Antwoord van GMFVS, General Manager bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud
Gereageerd op 12 jun. 2018
Dear Colette C Warmest greeting from Furama Villas and Spa Ubud Thank you for taking time to share your kinds words with us. You have very details describing your experience that you have enjoyed during your stay with us. Rest ensured, we will take your great comments for further encouragement within the team to ensure our entire guest has same experience while they are accommodating with us also for your next visit Our hand is widely open and seriously to take every feedback from our valued customer. We are sincerely to hear on every issue, related to that I am pleased to inform you that your concern has been follow up by our team. Beginning of this year we carrying out villa refurbishment and it planned to be finished by the end of this year. Thank you once again for sharing. I hope we will have the opportunity to welcome you back again sometime in the future. Sincerely yours General Manager
Meer lezen
+1
Mooie Kamers Lekker eten! Daarnaast veel privacy, een eigen zwembadje. Prima vertoeven! Personeel is erg vriendelijk en het ontbijt en diner is goed. Helaas was onze vlucht geannuleerd en hebben hier maar 1 van de 2 nachten kunnen slapen. Ook hebben zij een Golfcart die je van het restaurant naar de villa brengt (en weer terug). Top geregeld!
Meer lezen
Super luxe kamer alleen niet heel erg schoon. De douche wand was smerig. Maar wel super mooi! Hele vriendelijke mensen en heel behulpzaam. Ik raad je aan om in het restaurant de ober te laten kiezen wat je eet! Succes gegarandeerd! Kamer wel heel groot en luxe. Vers fruit en thee en koffie faciliteiten.
Meer lezen
Antwoord van FOMFVS F, Manager bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud
Gereageerd op 31 aug. 2017
Dear Valued Guest Warmest greeting from Furama Villas and Spa First of all, thank you for choosing Furama VIllas and Spa Ubud for your stay during your holiday in Bali. We appreciate for taking time and shared your great comments and experience on TripAdvisor. It gives us great pleasure to note how you perfectly described our property. Also to know if we were able to provide you with an excellent service and facilities that exceeded your expectations We look forward to the pleasure of welcoming you to Furama Villas and Spa again in the near future. Thank you Best regards Furama villas and Spa Ubud
Meer lezen
Ontvangst helemaal super, met golfkarretje naar je kamer. Grootte kamer en van alle luxe voorzien. Minibar, lekker bad, douche, prive bad etc etc... Maar het hote heeft overal te maken met achterstallig onderhoud. Schimmel op de muren, kapot ruitje, klamboe kapot, lakens gescheurd, airco die niet uit kan, stopcontacten die er bijna uitvallen. Gewoon jammer voor die prijs, vonden wij. Echter het vervelendste aan dit hotel is de algehele drang om nog meer te verdienen. Principieel niets op tegen maar dit ging te ver. Tijdens het ontbijt 4 keer worden aangesproken over een speciale thema avond die ze 2 keer per week doen a 1.200k. Wil je raften?! Ja leuk! Niet via hote boeken.. hotel vraagt 800k pp en via tripadvisor gewoon even bellen en je krijgt 300k pp inclusief pick up lunch etc. Minibar? Leuk! Niet doen. 60.000 voor een klein blikje bintang... dat zijn geen prijzen meer. Het hotel biedt shuttleservice (gratis en goed) alleen tot 1645. Heel slim want dan moet je savonds wel in t hotel eten... dat valt tegen zowel qua prijs als service als smaak. Themaavond na 16 keer aangeboden gekregen toch maar gedaan. Waardeloos, echt niet doen. Standaard buffet met dezelfde meuk als overal voor 1.2milj krijg je een paar dansen te zien. Met alle respect verschrikkelijk, amateuristisch en 3 van de 4 is t zelfde. Oja en tijdens het eten kost een biertje 90.000 (bintang) Hotel heeft mega veel potentie maar moet even 1 maand dicht, alles opknappen en iets mindere prijzen gaan vragen
Meer lezen
Antwoord van FOMFVS F, Manager bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud
Gereageerd op 4 aug. 2017
Dear Valued guest, First of all, thank you for choosing Furama VIllas and Spa Ubud for your stay during your holiday in Bali and for taking the time to wrote a review and provided us valuable feedback of our property. Your feedback is extremely valuable as we strive to improve with each and every stay. It is only through feedback such as yours that we are able to maintain and improve the service and facilities that we provide to our valued guest. Your genuine feedback regarding room, facilities, minibar, pricing at the restaurant, shuttle service and the way our team to up-sold our product to you are really valuable for us. These surprising us that such an unfortunate experience has happened to one of our valued customers. We can’t describe to you how sorry and shocked we are to know about this because it is not ordinary and these issues were not typical of us. We are very serious when it comes to our customer’s satisfaction. Honestly it also made us very sad because we knew it from you after you left our property and there is no chance to hear it directly from you while you are still accommodating with us. We appreciate that you understand that mistakes sometimes happen despite the numerous checks and measures. We are very sorry that this happened to you and disrupting your holiday. We take full responsibility for your constructive feedback and to ensure that such issue will not occur in the future. Again, We would be very happy if you could reach out us personally at: rdm.fvsubud@furama.com and give us a chance to hear any further feedback and suggestion directly from you. I hope we will have the opportunity to discussed with you personally and to welcome you back sometime in the future Thank you Best regards Furama villas and Spa
Meer lezen
PRIJSKLASSE
64 US$ - 136 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
VOORHEEN BEKEND ALS
Furama Villas & Spa Ubud
LOCATIE
IndonesiëBaliGianyar RegencyUbudMambal
AANTAL KAMERS
42
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over FuramaXclusive Resort & Villas Ubud
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Attracties in de buurt zijn Sacred Monkey Forest Sanctuary (4,1 mijl), JJ Bali (7,0 mijl) en Above the Clouds Natural Wear (3,8 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit swim-upbar, gratis wifi en inclusief ontbijt.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Gasten kunnen genieten van swim-upbar, inclusief ontbijt en restaurant tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Wild Air Restaurant, Taco Fiesta en Sawah Terrace at Mandapa.
Zijn er sportvoorzieningen bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Heeft FuramaXclusive Resort & Villas Ubud een luchthavenshuttle?
Ja, FuramaXclusive Resort & Villas Ubud heeft een luchthavenshuttle voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Ligt FuramaXclusive Resort & Villas Ubud in de buurt van het stadscentrum?
Ja, het ligt 0,4 mijl vanaf het centrum van Mambal.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Welke talen spreekt het personeel van FuramaXclusive Resort & Villas Ubud?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels en indonesisch.