Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nong Thale
Plaatsen
Inbox
Zoeken

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Opslaan
Klong Muang Beach Nong Thalay, Nong Thale, Krabi 81180 Thailand
Hotelwebsite bezoeken
Hotel e-mailen
15 personen bekijken dit hotel
Sofitel
232 US$
Aanbieding bekijken
Trip.com
268 US$
213 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 55 US$
Expedia.com
232 US$
Aanbieding bekijken
Orbitz.com232 US$
Booking.com232 US$
travelup.com268 US$
* De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de gemiddelde prijs per nacht weer, inclusief belastingen en toeslagen die vaststaan, bekend zijn bij onze partners en betaald moeten worden op het moment van boeken. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden.
Reiziger (3353)
360
Panorama’s (6)
Kamer en suite (594)
Certificaat van uitmuntendheid

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Strand
Fietsverhuur
Gratis verblijf voor kinderen
Parkeerplaats
Gratis internet
Wifi
Openbare wifi
Internet
Bubbelbad
Zwembad-/strandlakens
Buitenzwembad
Fitnesslessen
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Swim-up-zwembadbar
Zwembadbar
Duiken
Golfbaan
Tennisbaan
Aerobics
Avondentertainment
Vissen
Oppas
Overdekte speeltuin voor kinderen
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Kinderclub
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Gratis shuttle of taxi
Vervoer van/naar luchthaven
Autohuur
Zakencentrum met internettoegang
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Vergaderruimtes
Spa
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Voetmassage
Gehele lichaamsmassage
Massage
Beautysalon
Opslag van bagage
Conciërge
Wisselkantoor
Parasols
Butlerservice
Stomerij
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Airconditioning
Schoonmaakservice
Minibar
Flatscreen-tv
Privébalkon
Roomservice
Veilig
Koelkast
Meer weergeven
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Uitzicht op park
Charmant
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
3.150beoordelingen184vragen en antwoorden2kamertips
Waardering van reizigers
  • 1.941
  • 784
  • 278
  • 82
  • 65
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Na een rondreis in Kuala Lumpur en Chiang Mai eindigen wij in het Sofitel in Krabi. Kort samengevat: een mooi, groot, verzorgd laagbouw hotel met ZEER vriendelijke medewerkers. Iedereen kent zijn job en dranken en eten worden met de grootste kunst gemaakt met oog voor detail (zit het muntblaadje wel op zijn plaats in het schijfje limoen van de cocktails...), Uit eerdere recensies lees ik dat het hier duur is en buiten het hotel goedkoper is. Wat het eerste betreft, je zit in een 5 sterren hotel, een restaurant in België is ook duurder dan een snackbar, wat niks met kwaliteit te maken heeft uiteraard. Dranken buiten het hotel zijn IETS goedkoper, 99 bath (2,5 euro) voor een pintje ipv 120 bath in het hotel. Opnieuw locatie, service, nootjes,... bij rekenen, hetgeen je buiten het hotel niet krijgt. Het ontbijt is zeer uitgebreid en aangezien er sinds deze week een nieuwe general manager is aangesteld uit Frankrijk zou een "krokant" baguette niet misstaan, maar dit is louter persoonlijk want nergens vind je hier krokant brood. De a la carte restaurants zijn van een goed niveau, geen top level maar wel zeer vers en degelijk, onze voorkeur gaat naar White Lotus, Thais en Indische keuken. Kortom, voor wie rust zoekt met een bekwame manager en uitstekende medewerkers is hier op zijn plaats. Bravo monsieur Bertrand!
Meer lezen
Antwoord van Bertrand C, General Manager bij Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Gereageerd op 4 okt. 2017
Dear 'Koenennathalie', Thank you very much for sharing such a positive feedback on Trip Advisor. We were delighted to learn that you had an excellent stay with us and particularly appreciated the assistance and friendliness of our Ambassadors during your recent visit. Your encouraging and kind comments are most gratifying and will be shared with the whole team. Once again thank you for choosing Sofitel for your recent stay in Krabi. We look forward to welcoming you back soon for another Sofitel experience. Yours Sincerely, Bertrand Courtois General Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Meer lezen
Wat is dit een top restaurant!!! De bediening is echt super snel en als je dan een mailtje stuurt en de manager persoonlijk je even komt bezoeken is dat helemaal top!!!!!! Zeker een aanrader en dit is meer dan alleen een restaurant!!
Meer lezen
Antwoord van Clay C, Executive Assistant Manager bij Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Gereageerd op 14 aug. 2017
Dear 'BAS210602', Thank you very much for sharing such a positive feedback on Trip Advisor. We are most delighted to learn that you appreciated the services provided by our Ambassadors in Venezia Restaurant. It is always encouraging for us to learn that our guests are satisfied with our services as it is what we strive for everyday. We look forward to welcoming you again at Venezia Restaurant. Yours Sincerely, Clay Clayton, Executive Assistant Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Meer lezen
Dit is op afstand het slechtste vijfsterren resort waar ik ooit geweest ben. Ik schrijf altijd beknopte recenties, maar deze keer moet ik wat uitgebreider zijn, om u - waarschijnlijk rustzoeker (het is immers een golf- en spa-resort) te waarschuwen voor een verblijf in dit "resort". Ten eerste ligt het resort (alle brochures ten spijt met getructe foto's) NIET aan het strand. Tussen resorttuin en het strand loopt een drukke weg, waarover iedere dertig seconden ook een vrachtwagen dendert. Een man met een rode vlag moet zorgen voor uw veiligheid bij het oversteken. Het strand zelf is niet mooi, kijkt uit op een enorme terminal voor vrachtschepen ( staat op geen enkele foto) en bij het eb-getijde is er niet te zemmen omdat de zee vol rotsen en stenen ligt. Op het ligbedje gelegen denderen de auto's dus onophoudelijk achter u voorbij. Wil je bij hoog water gaan zwemmen, dan moet je goed op je spullen letten, want er is geen bewaking en vanaf de weg stap je zo het strand op. Tijdens ons verblijf gebeurden er twee ongelukken vlak achter ons in de beperkte uurtjes dat wij er waren. Wat betreft de gepropageerde rust het volgende. Dit resort wordt vooral bezocht door scandinavische families, standaard bestaande uit vader, moeder, drie kinderen en opa en oma. En zo zijn er tientallen families die zich massaal aan het zwembad nestelen en in alle vroegte hun handdoeken neerleggen op de strandstoelen. Daarna gaan ze massaal ontbijten. Wij hebben een keer twintig minuten in de rij gestaan voordat we aan een tafel konden plaatsnemen, omringd door krijsende kinderen, die het eten massaal op de grond gooien. Er lopen meisjes rond met stoffer en blik om alles continue op te vegen. Daarna worden er veel activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals het elkaar van een plateau in het zwembad afduwen, met een krijsende begeleidster met microfoon en versterker. Het moet niet gekker worden. Maar dat gebeurt in de avond, wanneer er in de open lucht (!) films voor kinderen en daarna volwassenen worden gedraaid. Er is gelukkig aan het zwembad met een stilte zone, maar helaas op zondagmiddag werd juist daar gedurende drie uur live-muziek gespeeld. De ligweide rook soms erg naar het riool. Bij navraag zei men dat dit aan het sproeiwater lag dat wordt opgepompt! Na twee dagen wilden wij voortijdig vetrekken. Omdat wij via Booking.com vooruit hebben betaald, kon van restitutie van dagen dat wij eerder weg zouden gaan geen sprake zijn. Er werd enige compensatie geboden, in de vorm van gratis ontbijt. En wat de kamer betreft, die was goed. Al met al een treurig verblijf van een week, met veel ergernis over alle reclame die voor dit resort wordt gemaakt, ook op Tripadvisor! Ik vermoed dat reizigers die spreken over een "resort voor rustzoekers" hier in het regenseizoen zijn geweest. Mag ik iedereen aanraden om in Krabi het Dusit Thani resort te boeken. Enkele jaren geleden verbleven we daar ( toen nog het Sheraton) en dat was fantastisch.
Meer lezen
Antwoord van Richard L, General Manager bij Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Gereageerd op 13 apr. 2017
Dear 'HanSchenderling', We are quite disappointed to read your review. Our resort is open to all Sofitel guests and this includes independent travelers, couples and families – regardless of age or nationalities. We have a large variety of people from around the world of all ages and we work very hard to ensure we have as many options available to suit all guests in the resort, this includes fun activities for the kids and adults, sports, movies, entertainment, recreation and dining facilities. Please note that we only use genuine photos in all of our advertising and we never hide the fact that there is a small road between the resort and the beach. We do however have a guard on duty from early morning to late evening as an additional service for our guests. It is also important to mention, that it is not a busy main road, it is a small road that actually leads to a dead end passing the local village, cargo wharf and the other resorts. In relation to your comment about the safety of your belongings, this has never been an issue in the past. This beach is mainly occupied by our hotel guests and there are a number of recreation staff on duty in this area all day, attending to our boats, water sports and the guest towel service. It is a very safe area and secluded from the local town, we have never experienced any security issues. We do understand that the swimming conditions vary from perfect at high tide to rocky at low tide, unfortunately this is beyond our control. We apologize if you had to queue at breakfast, this can sometimes happen if all guests chose to come and enjoy breakfast around the same time. It is a shame that you really did not enjoy your stay with us and we can see that there were many reasons that contributed to this. You were travelling during high season, where all hotels and resorts in this part of the world are very busy. We understand that this may not have been the right resort at this time of the year for you to enjoy if you were looking for a very quiet holiday. We do apologize if you felt that we misrepresented our resort; this is definitely not our intention. Unfortunately we cannot turn back the clock on your experience, but we do thank you for your feedback and we wish you a magnifique onward journey. Yours sincerely, Richard Langonné General Manager
Meer lezen
Sofitel is een prachtig hotel met een schitterend entree. Prachtig uitzicht vanuit het hotel en zwembad.vanuit de kamer redelijk uitzicht. Kamers zijn prima, bedden goed. Het is een massaal hotel met veel gasten. Dat merk je aan alles. Vroeg in de ochtend lijkt het alsof het hotel wordt verbouwd, zo veel onrust om 7 am. Handdoeken liggen al in de ochtend bij wijze van reservering op alle bedden bij het zwembad. Veel eten buffet. Service blijft enorm achter, lang wachten voor je kunt zitten, logistiek gaat er van alles mis. Bij aankomst dachten we even te eten bij de Poolbar. Ze lieten ons staan en werden niet geholpen. Zijn dus maar weggegaan en hij het buffet gaan eten wat 10 min later sloot. Wilde die avond eten bij het Italiaanse restaurant. Er was echter geen plaats, verzekerde ze ons, maar zagen zeker 10 tafels leeg. Of we een uur later terug wilde komen!!! Want dan was er plaats. Na 10 min wachten toch nog maar eens vragen. Ineens kon het wel? Alle tafels bleven verder leeg die avond, we hebben niemand gezien die kwam eten. Vreemd verhaal. Hoofdgerechten kwamen in etappes. Allen klaar en toen kwam pas maaltijd van onze zoon. Koud! Wel zijn de sidedishes van de rekening gehaald. Al met al onze eerste kennismaking met het Sofitel. Nog 1,5 dag te gaan! Hoop op beterschap.
Meer lezen
Antwoord van Richard L, General Manager bij Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Gereageerd op 5 jan. 2017
Dear 'Anja H', Thank you very much for your time to tell us about your experience at Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort. We are very sorry to read that your recent stay did not meet your expectations in certain areas. Please allow us to express our sincerest apologies. Your remark regarding the services provided at the restaurant has been carefully noted and shared with our Director of Food & Beverage who will follow up promptly with his team. Rest assured that it is through feedback such as yours that we are able to improve the quality of our products and services to better meet the needs of our guests in the future. We hope that this experience will not impair your trust in Sofitel Krabi and we all look forward to welcoming you back soon for another Sofitel experience. Yours Sincerely, Poorit Nookua Assistant Front Office Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Meer lezen
Na een lange dagreis aangekomen in dit Sofitel per Tuktuk. Het contrast was groot. :) Meteen werd ik persoonlijk en met naam verwelkomt. De kamers zijn zeer ruim en net. Het hotel is zeer rustig gelegen, een gratis shuttle naar AoNang is ter beschikking. Transport is via de receptie beschikbaar voor een goede prijs. De Spa is van een zeer goed niveau. Een top hotel!
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Antwoord van Richard L, General Manager bij Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Gereageerd op 4 dec. 2016
Dear 'Peter H', Thank you very much for kind words of praise on Tripadvisor. We are most delighted to read about your experience, and the memories that you bring back home. This is truly what a Sofitel experience is about, and we are glad we have been able to go beyond your expectations. It is very encouraging for us when our Guests take the time to congratulate us on our efforts, and it definitely motivates our Ambassadors to continually do an even better job. After all, we are fortunate to have a team of well-trained professionals who are the real asset to this hotel. Thank you once again for having shared your comments with us, we look forward to welcoming you back soon again for another Sofitel experience. Yours sincerely, Poorit Nookua Assistant Front Office Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Meer lezen
PRIJSKLASSE
158 US$ - 388 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
sofitel phokeethra krabi golf hotel nong thale, sofitel phokeethra krabi golf and spa resort, sofitel krabi, sofitel phokeethra krabi hotel, krabi sofitel
LOCATIE
ThailandProvincie KrabiKrabiNong Thale
AANTAL KAMERS
276
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding