Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Residence Hotel Lu Nibareddu

Reiziger (415)
Kamer en suite (214)
Dineren (98)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Restaurant
Gratis internet
Bar/lounge
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Meertalig personeel
Shuttlebusservice
Vervoer van/naar luchthaven
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Koelkast in kamer
Gezinskamers
Kitchenette
Rookvrije kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Geweldig uitzicht
HOTELCATEGORIE
421beoordelingen
705foto's
16vragen en antwoorden
2kamertips
Waardering van reizigers
  • 109
  • 183
  • 70
  • 31
  • 28
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
+1
Wat een prachtig complex en wat een geweldig personeel. De accomodatie ligt op een prachtige plek, met wonderlijke uitzichten. Restaurant bij de accomodatie is werkelijk uitmuntend, net als het personeel in de gehele accommodatie. Het dorpje Monte Petrosu is klein, maar erg
Meer lezen
Goeie uitvalsbasis naar de diverse stranden. Twee zwembaden bij het complex. Netjes maar niet luxe. Simpel ontbijt. Airco is noodzakelijk! Wel wat hoogteverschil naar de zwembaden. Op anderhalve km is een strand met parkeerterrein voor hotelgasten.
Meer lezen
Antwoord van marioportotaverna, Direttore bij Residence Hotel Lu Nibareddu
Gereageerd op 27 aug. 2017
Thank you very much for your review. We are really happy you enjoyed your stay here in Lu Nibareddu. We all look forward to see you again. Best regards from Sardinia!
Meer lezen
Wij hadden en 6 persoons villa voor 2 weken. Het parkje is echt leuk en sfeervol opgezet. Er was een goede mix aan nationaliteiten en dus ook een aantal Nederlandse gezinnen met kids waar onze boys een gezellige tijd mee hebben gehad. Ons huisje was op zich echt prima en ook
Meer lezen
Antwoord van marioportotaverna, Direttore bij Residence Hotel Lu Nibareddu
Gereageerd op 11 aug. 2017
Thank you for staying with us at Residence Aparthotel Lu Nibareddu on your recent trip to Sardinia and for posting your feedback. We are pleased to hear that you liked your villa, the location and our BBQ restaurant. In our standard apartments there is no air conditioning but there are fans. Our sea view apartments offer air conditioning, please do not hesitate to ask our reservation staff about this venue for your next stay. It is dishearting to know that our beds fell below your standards. We have orthopedic mattresses, some clients find them uncomfortable, in this case we change them and put soft mattresses in the apartment. We are sorry that you didn’t ask us to change them during your stay. Unfortunately we didn’t know that there wasn’t any chopping board in the apartment otherwise we would have solved the problem immediately. 1 set of bedlinen and towels per person is free of charge upon arrival. If our clients need a change during their stay there is a supplement to pay. This information has been published on all of our sales channels. We hope that you’ll come back to the Lu Nibareddu and so we'll have the chance to convince you of our service. Best regards from Sardinia !
Meer lezen
Afgaande op de omschrijving hadden we ons meer voorgesteld van dit plekje. Ze waren niet klaar om mensen te ontvangen, zwembad was niet schoon en er werd nog volop gewerkt om het van de zomer klaar te krijgen. Ons appartement zat vol met gebreken, geen warm water, ijskast die
Meer lezen
Antwoord van marioportotaverna, Direttore bij Residence Hotel Lu Nibareddu
Gereageerd op 3 mei 2017
Dear Fons67, Thanks for your review. We really are sorry that your stay was not good at Lu Nibareddu. It's important for us to know the customer's point of view, because only so can we improve. However, we would like to explain some points: The pool was not clean because in those days there was a lot of wind and unfortunately the cleaner engine could not fix it in time. In our apartments there is always hot water, certainly the problem was that you have to wait 30 seconds / 1 minute to get it. As for the fridge and freezer we did change it right away and the coffee machine if we told you it was broken we'll give you another one for free. We know that in our residence there may be flaws, but we always try to arrange them and to meet customer.
Meer lezen
Klein maar voldoende uitgerust appartement aan t strand. Met basisvoorzieningen uitgerust inclusief airco! Restaurant en cocktailbar op loopafstand. Met automatische poort afgesloten privéparkeerterrein voor auto's van huurders
Meer lezen
Antwoord van marioportotaverna, Direttore bij Residence Hotel Lu Nibareddu
Gereageerd op 22 jul. 2016
Dear Paul, Thanks for your nice review about our hotel, we are happy that you have found good and please come back again. See You Next Year in Lu Nibareddu!
Meer lezen
Vorige
1234568
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strandGezins- en speelplekken
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorResidence Hotel Lu Nibareddu
The Three-Room Apartment at the Residence Hotel Lu Nibareddu
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorResidence Hotel Lu Nibareddu
The Studio Apartment at the Residence Hotel Lu Nibareddu
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorResidence Hotel Lu Nibareddu
The Studio Apartment at the Residence Hotel Lu Nibareddu
Foto ingezonden door managementResidence Hotel Lu Nibareddu
Veranda Vista Mare Villetta
Foto ingezonden door managementResidence Hotel Lu Nibareddu
Veranda Vista Mare Trilocale
VorigeVolgende
12345643
Dear Custmer, thank you for your interesting, I think it's best to rent a car, the distance in Sardinia are very large
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Yes, there is a very nice beach restaurant and a beach bar belonging to the hotel. It takes 5 minutes by car to get there, or about 25 minutes to walk (nice scenic walk). They have a free private parking for hotel guests at the beach. There is also a very nice restaurant in the resort on the hill by the pool. No idea if the pool is open in May. We were there in mid-June, and the pools (2) closed at dining hours (about 7 PM).
1 stem
Hi Tim we stayed there in April this year, we had 2 apartments close together both had kitchen facilities to do cooking & we were near the reception area of the Hotel with a great view overlooking the Bay. I'm not sure if this is the information you need!but we really enjoyed our time there, Hotel is only around 3* but staff were very helpful & friendly it was clean. We bought our food supplies from San Teodoro a few Kls drive away you do need a car tho' as it's in an area where there are no shops close by. Hope this information helps you
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Salve La cena in convenzione a 17 euro cosa offre?
Noi abbiamo scelto la formula aparhotel con prima colazione. 4 anni fa quando feci la scelta a mezza pensione, si poteva scegliere alla carta tra un primo di mare e un primo di terra. Stesso dicasi x i secondi. Non so se a distanza del tempo indicato sia cambiato qualcosa. Saluti
0 stemmen
Disponibilità phon nei appartamenti formula hotel?
mi sembra di sì
0 stemmen
VorigeVolgende
1234
"Gebouwtjes zijn netjes, maar eenvoudig; geen luxe (dus ook geen airco). De rust hangt natuurlijk altijd af van je buren, maar neemt toe naarmate je verder richting strand gaat, bergafwaarts. Maar het mooiste uitzicht heb je natuurlijk vanaf de hoogst gelegen gebouwtjes."
"Let op dat je een kamer krijgt op de eerste verdieping. Controleer dit voordat je definitief de kamer accepteerd."
PRIJSKLASSE
42 US$ - 234 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
residence lu nibareddu hotel loiri porto san paolo
LOCATIE
ItaliëSardiniëprovincie Olbia-TempioSan TeodoroMonte Petrosu
AANTAL KAMERS
89
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding