Albergo La Veranda
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Albergo La Veranda

Reiziger (114)
Menu proposto dall'albergo
Dineren (20)
Kamer en suite (8)
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.

Over

4,5
Nr. 1 van 1 klein hotel in Tavarone
4,0 van 5 bollen
Locatie
4,5 van 5 bollen
Hygiëne
4,4 van 5 bollen
Service
4,4 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
3,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Knus
Gesproken talen
Engels, Frans, Duits, Italiaans
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Wifi
Gratis ontbijt
Fietsen verkrijgbaar
Recreatieruimte
Overdekte speeltuin voor kinderen
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijtbuffet
Menu's voor speciale diëten
Wandelen
Biljarten
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Gemakswinkel
Krant
Rookvrij hotel
Gedeelde lounge/tv-gedeelte
Dakterras
Voorzieningen van de kamer
Flatscreen-tv
Kamertypes
Gezinskamers
417beoordelingen5vragen en antwoorden2kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 215
  • 158
  • 30
  • 8
  • 6
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
diane j heeft een beoordeling geschreven 5 mei
Antwerpen, België43 bijdragen31 nuttige stemmen
2,0 van 5 bollen
1 Week was meer dan genoeg : eerste dagen, aangezien het ook buiten maar 10 graden was, was het steenkoud op de kamer, niet genoeg verwarming, noch op de kamer (heb een extra deken moeten vragen, de eerste nacht gewoon kou geleden), noch in de badkamer. De verwarming ging pas 's avonds en 's morgens kort aan. Dekbedden onbekend?.
De zogenaamde heerlijke Ligurische keuken/ gerechten, daar hebben we niet al te veel van gemerkt : niet veel smaak, geen verse groenten, hetzij grote witte bonen, de ene avond lauwe omelet met lauwe gekookte aardappelen,, de volgende avond spiegelei ipv gepocheerd ei, dan weer vrij droog kalfsvlees, of keihard- gegrilde worsten, pasta in verschillende vormen : vaak met pesto, behalve de spaghetti carbonara : droog, kleverig, enkele stukjes spek, ei ? Fegato alla Veneziana is ook niet Ligurisch, zou ik denken. De pizza was overheerlijk, gelukkig, en het was er overal heel proper...
Ligging : inderdaad enorm afgelegen, dus wel rustig met mooi uitzicht
Claudia, enorm vriendelijk, hulpvaardig, met een hart voor de zaak is een waar pluspunt, maar voor 1 persoon die haar uiterste best doet, moet dit héél zwaar zijn...
Totale waardering dus : matig.
Meer lezen
Datum van verblijf: april 2024
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Orietta Rossi, Proprietario bij Albergo La Veranda
Gereageerd 2 weken geleden
Buongiorno Signora Diane Janssens, Thank you very much for your kind advise. We are really sorry for your words, and we fear your opionion is really related to the bad weather you found, which is really not our faut - and which was in all Italy actually :-) Everything (included our "remote" position) is really well explained before arriving. Concernig the heating system, we only want to say that when we entered in your room, when you left, there were 23 degrees... we truly think is too much, think about the environment for future generations please! In any case you could have asked and we could have activated it 24 hours a day if this was the problem. Concenring our kitchen, everyday you had different options, we always use local and fresh products and we prefer simple options rather than frozen products. Fortunately our clients 99% usually appreciate that, and in any case you and your husband always finished your dish ... you could have asked, it's really sad knowing that you were not satisfied on Tripadvisor and not face to face. Finally we really think bad weather was a really bad point for you that's why you did not properly enjoyed your stay, come and visit us in Summer, we wait for you! Best regards from sunny Tavarone, the best place in the world!
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Hendrik V heeft een beoordeling geschreven okt 2023
12 bijdragen
4,0 van 5 bollen
Eenvoudig hotel, heel lekkere keuken, warme sfeer. Zeer gastvrije familie! Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Zeer rustige ligging. Gemiddeld half tot uur rijden tot de klassieke hoogtepunten in de omgeving.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2023Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Orietta Rossi, Proprietario bij Albergo La Veranda
Gereageerd op 14 apr 2024
Thank you very much!
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Erwin R heeft een beoordeling geschreven jul 2023
5 bijdragen
5,0 van 5 bollen
Zeer rustige ligging, gezellig en familiaal onthaal door de eigenares (4talig).
Het ontbijt en diner waren uitstekend in de Ligurische stijl....lekker.
Ideale uitvalsbasis voor de cinque terre. Mooie plaatselijke wijnkaart.
Een aanrader om weg te vluchten van de drukte.
Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2023Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Orietta Rossi, Proprietario bij Albergo La Veranda
Gereageerd op 13 sep 2023
Thank you very much it has been a pleasure meeting you!
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
christophe c heeft een beoordeling geschreven jun 2023
Pepingen, België14 bijdragen3 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
Zeer leuk familie hotel en restaurant. Je voelt je onmiddellijk thuis. Kamers zijn in orde met een goed bed. Leuke typische Italiaanse keuken. Pure smaken, en alle dagen keuze uit verschillende gerechten.Dankzij de gastvrouw toffe lokale wijnen ontdekt. hebben er echt van genoten.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2023Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Orietta Rossi, Proprietario bij Albergo La Veranda
Gereageerd op 13 sep 2023
Thank you very much it has been a pleasure meeting you!
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
maria r heeft een beoordeling geschreven aug 2017
Gronsveld, Nederland5 bijdragen2 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
Wij hebben een heerlijke week gehad. Lief klein dorpje, wat koeler door de hoogte. Zwembad 15 minuten lopen heuvel af. Er zijn ook electrische fietsen beschikbaar.
Plaatselijke bewoners komen ook eten in La Verande! Het eten is heerlijk puur Italiaans, Home made alles en erg goed ook ontbijt!
Onze hond had het ook goed, veel wandelmogelijkheden rondom.
Wij haden kamer aan de achterzijde met groot terras en prachtig uitzicht. Voorkant is minder door lawaai van terras aan de voorkant.
Minpunt, maar alles went, is de luide kerkklok iedere uur, maar tussen 22.00 uur en 07.00 stil. Wel vroeg wakker dus maar op tijd aan het ontbijt. Sestri Levante is leuk met twee mooie baaien. Baia de Favole heeft hondenstrand met douche, aan het einde van boulevard en aangrenzende leuke strandtent. Wel 30 minuten rijden met auto vanaf Tavarone. Zwembad van sportcentrum was fijne plek.

DT
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2017
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht met een partner
Kamertip: Achterkant aan terras, mooi uitzicht.
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van FamigliaCerisola, Proprietario bij Albergo La Veranda
Gereageerd op 29 aug 2017
Dear Maria, Thank you to have shared your experience with all the TripAdvisor community. It is a great pleasure to read you enjoyed so much your stay with us and we are honoured to read your kind and positive words. We are all looking forward to the pleasure of welcoming you and our friend "Fellow" again in the nearby future With our very best regards, Claudia and Family
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Antwoord van FamigliaCerisola
Tavarone, Italië1 bijdrage
Merci à Vous. C'est mieux louer la voiture à Genes ou Pise si Vous arrivez avec l'avion. Nous conseillons toujours d'arriver en voiture à Tavarone. Navette selon disponibilité (maximum 9 personnes) tous les jours sauf samedi, dimanche fêtes et jours fériés en Italie: Tavarone / Sestri Levante 09.00 Sestri Levante / Tavarone 17.00 (réservation obligatoire).
Antwoord van telegraphroad831
Province of Mantua, Italië38 bijdragen86 nuttige stemmen
Non credo ma potresti telefonare direttamente in albergo. Sono molto gentili e disponibili.
Antwoord van FamigliaCerisola
Tavarone, Italië1 bijdrage
Merci bien pour Votre message. Nous confirmons que les chiens sont admis à l'hotel gratuitement. D'habitude il n'y a pas de problèmes aussi dans les trains ou ferry mais c'est nécessaire payer un supplement. Cordialment.
Antwoord van FamigliaCerisola
Tavarone, Italië1 bijdrage
Cher Michael, Merci bien pour Votre message. Tavarone est un petit village dans la montaigne donc la voiture est nécessaire pour visiter la région et rester chez nous. De l'aéroport de Pise à Tavarone c'est plus ou moins 1heure et demie. Merci
Antwoord van ffanchon
Besançon, Frankrijk
Grazie per vostra risposta , à bientôt Françoise Croizat-Mille
maria r heeft een tip geschreven (aug 2017)
Gronsveld, Nederland5 bijdragen2 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
"Achterkant aan terras, mooi uitzicht."
Volledige beoordeling lezen
Marcel H heeft een tip geschreven (jun 2016)
Bergen op Zoom, Nederland11 bijdragen2 nuttige stemmen
4,0 van 5 bollen
"Voor extreme rust, kamers achterzijde"
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Tavarone uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 75 - € 94 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
ItaliëLiguriëItaliaanse RivieraTavarone
AANTAL KAMERS
22
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

ALBERGO LA VERANDA (Tavarone, Italië) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Albergo La Veranda
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Albergo La Veranda?
Attracties in de buurt zijn Archaeological and mining museum of Castiglione Chiavarese (6,8 mijl), Parco Vacanze Camping Smeraldo (7,6 mijl) en Borgo Rotondo (7,8 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Albergo La Veranda?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit inclusief ontbijt, restaurant en lounge.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Albergo La Veranda?
Gasten kunnen genieten van inclusief ontbijt, restaurant en lounge tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Albergo La Veranda?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Albergo La Veranda?
Restaurants met een gunstige locatie zijn L'Uliveto, Trattoria Pagliettini en Trattoria paganini.
Ligt Albergo La Veranda in de buurt van het stadscentrum?
Ja, het ligt 0,1 mijl vanaf het centrum van Tavarone.
Zijn huisdieren toegestaan in Albergo La Veranda?
Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging.
Welke talen spreekt het personeel van Albergo La Veranda?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, frans, duits en italiaans.
Zijn er historische locaties in de buurt van Albergo La Veranda?
Veel reizigers bezoeken Oratorio di Santa Caterina (13,6 mijl), Sito Archeologico del Castello di Godano (11,5 mijl) en Ruderi del Castello di Rivarola (15,6 mijl).
Heeft Albergo La Veranda een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op bergen.
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's