Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Romantik Jugendstilhotel Bellevue

An der Mosel 11, 56841 Traben-Trarbach, Rijnland-Palts Duitsland
avatar-imageavatar-imageavatar-image
Reiziger (366)
Kamer en suite (145)
Dineren (39)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.

Over

Nr. 2 van de 12 hotels in Traben-Trarbach
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit

De zoektocht naar het ideale romantische hotel in Traben-Trarbach hoeft niet lang te duren. Welkom bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue, de ideale keuze voor reizigers zoals jij.

Romantik Jugendstilhotel Bellevue ligt dichtbij Dr. Ernst Willen Spies Brunnen (0,1 km) en is een geweldige accommodatie voor mensen die deze populaire bezienswaardigheid in Traben-Trarbach willen bezoeken.

Kom helemaal tot rust in deze kamers met flatscreen-tv en minibar, en maak gebruik van gratis wifi bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue.

Het hotel heeft conciërge en roomservice. Daarnaast biedt Romantik Jugendstilhotel Bellevue een zwembad en ontbijt aan, de ideale ontspanning na een lange dag. Er is voor gasten met een voertuig gratis parkeren beschikbaar.

Als je in Traben-Trarbach bent, kun je misschien naar een van de restaurants op loopafstand van Romantik Jugendstilhotel Bellevue gaan, waaronder Alte Zunftscheune (0,1 km), Weingut Trossen (0,3 km) en Historische Stadt-Muehle (0,6 km).

We raden daarnaast aan om tijdens je reis een kunstmuseum, zoals Haus der Ikonen, te bezoeken.

Romantik Jugendstilhotel Bellevue heet je graag welkom in Traben-Trarbach!

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Kleedkamers fitness/spa
Bar/lounge
Fietsverhuur
Wandelen
Kinderstoelen beschikbaar
Betaald privéparkeren bij gelegenheid
Parkeren aan de straat
Wifi
Zwembad-/strandlakens
Binnenzwembad
Verwarmd zwembad
Sauna
Koffiezaak
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Ontbijt in de kamer
Gratis welkomstdrankje
Eetgelegenheid buiten
Wijn/champagne
Kanoën buiten gelegenheid
Tennisbaan buiten gelegenheid
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Zakencentrum met internettoegang
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Vergaderruimtes
Kopieerapparaat/fax in businesscentrum
Spa
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Voetenbad
Voetmassage
Gehele lichaamsmassage
Handmassage
Hoofdmassage
Make-upservice
Manicure
Massage
Nekmassage
Pedicure
Dakterras
Opslag van bagage
Krant
Rookvrij hotel
Dakterras
Paraplu
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Wasdroger
Wasservice
Strijkservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Allergievrije kamer
Verduisterende gordijnen
Bureau
Open haard
Koffie-/theezetapparaat
Kabel-/satelliet-tv
Slaapbank
Inloopdouche
Badjassen
Schoonmaakservice
Privébalkon
Roomservice
Veilig
Zitgedeelte
Sofa
Telefoon
Kledingkast
Strijkijzer
Eigen badkamers
Wekservice/wekker
Minibar
Flatscreen-tv
Bubbelbad
Bad/douche
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op bergen
Uitzicht op stad
Bruidssuite
Rookvrije kamers
Suites
Kamers voor rokers beschikbaar
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Centraal gelegen
Knus
Gesproken talen
Nederlands, Engels, Bulgaars, Kroatisch en nog 1
546beoordelingen6vragen en antwoorden17kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 378
  • 128
  • 28
  • 7
  • 5
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
avatar-image
Michèl H heeft een beoordeling geschreven okt 2023
57 bijdragen4 nuttige stemmen
+1
Mooi hotel, zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst. Prettige ruime kamer met balkon, badkamer met aangename douche. Sfeervolle bar met een uiterst professionele barkeeper. Wederom vriendelijke service in het restaurant, smaakvolle gerechten en perfecte wijnsuggesties. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ons verblijf was bijzonder aangenaam.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2023Reistype: Bezocht met een partner
Kamertip: Geniet van de bijzondere architectuur, de fantastische cocktails in de bar en laat je verwennen...
Bekijk meer kamertips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Christina Pöttker, Sonstige bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue
Gereageerd op 1 nov 2023
Dear guests, thank you so much for your positive feedback regarding your recent stay at Romantik Jugendstilhotel Bellevue. What a pleasure to read that you enjoyed your stay with us. We are happy to pass your kind feedback on to our team and are already looking forward to welcoming you at our hotel again soon. Kind regards, Team Hotel Bellevue
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
avatar-image
A P heeft een beoordeling geschreven aug 2023
Oosterhout, Nederland75 bijdragen35 nuttige stemmen
Ons verblijf in dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar. Een bijzonder mooi hotel, met mooie ruime kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, badkamer met douche en sommige ook met een bad. Sfeervolle restaurant dat verdeeld is over medere ruimtes. De diners waren voortreffelijk, evenals het ontbijt. Met een prettige persoonlijke bediening. We waren hadden geboekt op halfpensioen basis, zeker een aanrader Ook een aanrader om van de wellness gebruik te maken. Zo als gezegd de bediening het frontjes personeel , en al het andere personeel geven je een fijne persoonlijke aandacht. En niet te vergeten alles is keurig netjes. Vanuit het hotel kun je heel mooie tochten maken te voet de fiets en of auto en eventueel met het OV.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2023Reistype: Bezocht met een partner
Kamertip: Soms is het vinden van een parkeerplaats een uitdaging.
Bekijk meer kamertips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
avatar-image
Ellen t heeft een beoordeling geschreven mrt 2023
Perros-Guirec, Frankrijk765 bijdragen44 nuttige stemmen
Wij hadden twee kamers geboekt voor een gezelschap van vijf. Na een lange reis werden we koel ontvangen. De bagage moesten we zelf via trappen naar binnen dragen. Ons verplichten eerst formulieren in te vullen ( met kleinkind en iemand op krukken) terwijl wij naar de kamers wilden vond ik ronduit onacceptabel. Vooral de toon waarop. Ik kreeg de sleutels pas nadat ik de formulieren had ingevuld. (Ik heb nota bene direct de hele nota voldaan!) Dit hotel is ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn! Met een rolstoel kom je sowieso niet binnen. Kamers zijn prima. Zwembad heerlijk. Restaurant is sfeervol. Maar ik ben het volkomen eens met een eerdere beoordeling: vriendelijkheid van het personeel is ver te zoeken. Na het ontbijt op weg naar huis ben ik erg ziek geworden. Het was zeker een reactie op wat ik gegeten of gedronken heb.
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2023
Locatie
Hygiëne
Service
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Christina Pöttker, Sonstige bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue
Gereageerd op 9 mrt 2023
Dear guests, Thank you for taking your time to give us your feedback regarding your recent stay. We are sorry to hear that your stay was not to your complete satisfaction. We would like to clarify the topics you have been addressing from our perspective at this point. As you have stayed with us before, you were aware of the situation in and around our hotel. Since the building is quite old, unfortunately not all rooms are accessible for guests with mobility issues. Nevertheless, knowing about your issue, we made sure to book you into rooms that were fully accessible via elevator without any problem. There were no stairs you had to take. Regarding you luggage I clarified this with our colleagues at the reception who stated, that they assisted you with your luggage during arrival and departure and made sure to show you the best way to your rooms. We are sorry if filling out the registrations form has bothered you but this is mandatory if you are staying at any hotel in Germany. We hope for your understanding. At this point we would like to point out, that we would have appreciated if you had given us the opportunity to solve those issues during your stay. Our team went above and beyond to make sure you have a pleasant stay (preparing special meals for your dog, realizing a quality menu under consideration of all allergies and intolerances and arranging rooms that are accessible via elevator for your whole group). We are constantly trying our best to create a positive atmosphere and an unforgettable stay for our guests. We are sad to hear that this was not the case for you. Nevertheless, we hope you will give us the chance to prove ourselves once again. Kind regards, Team Bellevue
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
avatar-image
Billy2193 heeft een beoordeling geschreven nov 2022
Bussum, Nederland40 bijdragen13 nuttige stemmen
Ik sluit mij geheel aan bij Alexisr, die een lange recensie geschreven heeft. Alles was echt perfect , de kamer, het hotel ,de ontzettend aardige bediening, de mooie gesteven linnen tafelkleden en servetten ( zowel bij ontbijt als avondeten), het heerlijke ontbijt en de heerlijke diners! De omgeving is prachtig met de unieke steile wijngaard-hellingen en nu waren er ook nog steeds de mooie herfstkleuren. Dit hotel is een echte aanrader!
Meer lezen
Datum van verblijf: november 2022
Prijs/kwaliteit
Locatie
Service
Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Antwoord van Christina Pöttker, Sonstige bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue
Gereageerd op 23 nov 2022
Dear Billy, Thank you very much for taking the time and giving us such a wonderful feedback! It is very nice to hear, that you enjoyed your stay with us. We are already looking forward to welcoming you soon again to our hotel! Kind regards, Hotel Bellevue Team
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
avatar-image
Alexis R heeft een beoordeling geschreven nov 2022
Maasmechelen, België413 bijdragen111 nuttige stemmen
We hadden gekozen voor het ‘Auf den Spuren der Belle Epoque’- arrangement. De inkomhal brengt je al onmiddellijk in de tijd van de Belle Epoque. Het personeel is supervriendelijk en zeer behulpzaam. Onze comfort tweepersoonskamer bevond zich in het Welnesshaus . Het was een zeer ruime hoekkamer met een extra groot bed en een aangenaam zitgedeelte met een stoel en een bank in jugendstil, net als het bureautje dat er stond. De minibar had men gevarieerd gevuld en de prijzen vielen mee. Op de tafel stond een fles water voor ons klaar. Onze kleren konden we in een authentieke jugendstilkast opbergen. Daar lag een tas met badjassen, handdoeken en van die typische saunasloffen, klaar om mee te nemen naar het welnessgedeelte waar heel veel handdoeken voorradig zijn. Het saunagedeelte bevindt zich op de bovenste verdieping; de stilteruimte op de verdieping eronder. Er is ook een dakterras om af te koelen. Boven het hoofdgebouw is er ook een aangenaam dakterras. Beneden is het zwembad met omkleedruimte. De badkamer was heel erg groot met een apart toilet en een inloopdouche. Het ligbad was ook groot en uitnodigend. Leuk vond ik de scheerspiegel met ingebouwd licht. Verder was er helemaal niets wat er ontbrak in de badkamer. Het ontbijt was voortreffelijk; eiergerechten werden vers klaargemaakt op vraag van de gasten. Voor de rest was er alles aanwezig wat men zich kan wensen bij een ontbijtbuffet. De inrichting van de ontbijtzaal is ook in de stijl van de Belle Epoque; het hele interieur trouwens met hele mooie kasten en lusters. Overal hangen prachtige klokken. Je raakt er niet uitgekeken. Het avondmaal was heerlijk, zowel de driegangenmenu op de eerste avond als de vijfgangenmenu op de tweede avond. Ook hier was het personeel heel vriendelijk en attent. Telkens konden we voor het hoofdgerecht kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Als afsluiter bezochten we ’s avonds de knusse bar, ook weer helemaal in de stijl van de Belle Epoque. Het aanbod was groot en de prijzen correct. En ook hier weer zeer vriendelijke bediening. En het feit dat het hotel bovendien in een mooi stadje ligt, zorgt ervoor dat we zeker nog terug zullen gaan. Echt een aanrader!
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2022
Prijs/kwaliteit
Locatie
Service
Kamertip: Kies minstens een comfortkamer in het hoofdgebouw of in het welnessgebouw.
Bekijk meer kamertips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Christina Pöttker, Sonstige bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue
Gereageerd op 9 nov 2022
Dear guests, thank you for your positive feedback regarding your recent stay at Romantik Jugendstilhotel Bellevue. What a pleasure to read that you enjoyed your stay with us. We are already looking forward to welcoming you to our hotel soon again! Kind regards, Hotel Bellevue Team
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Vorige
123456
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Traben-Trarbach uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 196 - € 220 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
jugendstil hotel traben trarbach
LOCATIE
DuitslandRijnland-PaltsTraben-Trarbach
AANTAL KAMERS
68
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

ROMANTIK JUGENDSTILHOTEL BELLEVUE (Traben-Trarbach, Duitsland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Romantik Jugendstilhotel Bellevue
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Attracties in de buurt zijn Brückentor (0,3 mijl), Buddha Museum (0,3 mijl) en Mittelmosel-Museum (0,3 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit binnenzwembad, gratis wifi en restaurant.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, flatscreen-tv en verduisterende gordijnen.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en ontbijt tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Ja, gratis parkeren, betaald privéparkeren bij gelegenheid en parkeren aan de straat zijn beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Alte Zunftscheune, Restaurant ,, Belle Epoque" Im Hotel Bellevue en Die Graifen.
Zijn er sportvoorzieningen bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Ja, gasten hebben toegang tot binnenzwembad, sauna en kleedkamers fitness/spa tijdens hun verblijf.
Ligt Romantik Jugendstilhotel Bellevue in de buurt van het stadscentrum?
Ja, het ligt 0,3 mijl vanaf het centrum van Traben-Trarbach.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Ja, wasservice en wasdroger worden aangeboden aan gasten.
Zijn huisdieren toegestaan in Romantik Jugendstilhotel Bellevue?
Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging.
Biedt Romantik Jugendstilhotel Bellevue zakelijke services aan?
Ja, ze bieden zakencentrum, vergaderkamers en feestzaal.