Camping Capfun Eve
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Camping Capfun Eve

Reiziger (105)
Kamer en suite (11)
Zwembad en strand (9)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Heb je dit hotel al geboekt?

Over

3,5
#1 van 2 kampeerterreinen in Saint-Nazaire
3,8 van 5 bollen
Locatie
3,7 van 5 bollen
Hygiëne
3,7 van 5 bollen
Service
3,6 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Handige informatie
STIJL HOTEL
Gezinnen
Middenklasse
Voorzieningen van accommodatie
Waterpark
427beoordelingen3vragen en antwoorden0kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 85
  • 157
  • 93
  • 63
  • 29
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Ineke Knight heeft een beoordeling geschreven sep 2020
1,0 van 5 bollen
Heerlijk naar Bretagne met 7 personen! Dat dachten we en hoopten we. Wat een tegenvaller! Een vies huisje met alleen schaduw en waar het zonnetje door de hoge bomen zich een een weg baande konden we absoluut niet zitten vanwege de enorme boomwortels.
Volgens het management worden de verblijven extra schoongemaakt en uitgebreid gelucht. Helaas troffen we een en al viezigheid: prut in de besteklade van de vorige vakantiegangers en rond de toiletpot een vieze trap van aangekoekte urine.
Ook is er absoluut niet gelucht!! Dit weten we van familie die al 3 dagen op de camping waren.
Bij de receptie reageerden ze vriendelijk en stuurden 2 schoonmaaksters. Zij maakten de bestekbak schoon en besproeid en de kussens en dekbedden met desinfectans waardoor we de eerste uren niets konden beginnen omdat het moest drogen.
Het tunneltje naar het strand kon niet gebruikt worden, een van de redenen om hier te boeken. Dit hadden ze ons kunnen berichten!!
Kortom, het was één grote desillusie.
Een park volgepropt met stacaravans waar je de buren kon ruiken en dat voor zo'n groot bedrag!!
Boek hier nooit, het is het geld niet waard!
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Oléla by Camp'Atlantique, Propriétaire bij Camping Capfun Eve
Gereageerd op 3 sep 2020
Hello, Thank you for taking the time to file this notice and we apologize for your disappointment. Indeed, our accommodations are normally cleaned on a very regular basis and we are sorry that this was not the case for you. As you have seen, we are very reactive when needed. In addition, the tunnel is closed because the work was delayed due to COVID, this information is specified on our website. However, you have the possibility to go to the beach through the entrance of the campsite (5 min walk). However, we hope that you enjoyed the entertainment, the pool and the beauty of the area and hope that we will have the opportunity to offer you a perfect experience next time. Best regards, The manager of the campsite L'Eve****
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Siepensiepen heeft een beoordeling geschreven aug 2020
Leusden, Nederland
4,0 van 5 bollen
Per mail hadden we gevraagd om een schaduwrijke plek. In eerste instantie was daar geen rekening mee gehouden, maar bij navraag was dat geen enkel probleem en kregen we een topplek toegewezen.
Strand is op loopafstand. Strand loopt vrij stijl. Leuk zwembadje om even af te koelen.
Er wordt elke avond wel iets georganiseerd. Je moet er van houden, maar afwisselend is het wel.
De plekken op de camping zijn niet allemaal even vlak.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Oléla by Camp'Atlantique, Propriétaire bij Camping Capfun Eve
Gereageerd op 24 aug 2020
Dear travelers, Thank you for taking the time to write your testimony following your stay at our campsite. We are very glad that you had a good time with us and that you appreciated the quality of our entertainment. In addition, we are delighted to hear that we have answered your request by offering you a shady location. Indeed, we do our best to take into account your wishes and satisfy you. Do not hesitate to come back and enjoy our swimming pool as well as our proximity to the beach in order to savor the joys of the water! You will always be welcome with us. Ariane, Camping de l'Eve's Manager
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Katrien H heeft een beoordeling geschreven jul 2017
Asse, België
3,0 van 5 bollen
Twas wel Ok maar er was ni veel te doen. Animatie liep wa minder. Zwembad super spijtig dat je niet mocht eten en drinken. Aangezien je na wat in het water honger krijgt. Op strand ook niks te doen. St Marc sur mer was er meer te doen
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Datum van verblijf: juli 2017
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
318marnixv heeft een beoordeling geschreven apr 2017
Maldegem
4,0 van 5 bollen
8/10 Kindvriendelijk. zeer vriendelijke uitbating.goed gelegen. Ruime plaatsen. Goed zwembad ( overdekt + niet overdekt). Nabijheid openbaar vervoer naar Saint Nazaire.nabijheid strand en centrum Saint Marc sur Mer.
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Datum van verblijf: april 2017
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit hun oorspronkelijke taal. Machinevertalingen weergeven?
Avenue_du_Pastis heeft een beoordeling geschreven aug 2022
Lichfield, Verenigd Koninkrijk
+1
5,0 van 5 bollen
Wat een prima camping. Wij (mijn vrouw, zoon 5 , dochter 2 en ik) hebben hier begin augustus een week gestaan op een standplaats met onze tent. We zaten vlak bij de ingang, zo dicht bij alle faciliteiten waaronder de snackbar, bar, zwembad, speeltoestellen, gym etc. wat geweldig was. Het zwembad en de glijbanen zijn geweldig, samen met het entertainment. Er was altijd wat entertainment in de avond en we genoten van elke minuut. Het kinderanimatie met de mascottes en de dansen/shows waren ook geweldig. Dit is een Franse site en het is allemaal in het Frans, voor ons als Franstaligen was dit geen probleem. Er is directe toegang tot het strand via een tunnel, maar zelfs zonder bent u slechts 5 minuten lopen van een paar stranden. Het personeel hier is allemaal aardig en werkt hard. We kunnen niet wachten om terug te keren! Op een pass un tr s bon moment, merci!
Meer lezen
Google
Datum van verblijf: augustus 2022Reistype: Bezocht met familie
Kamertip: Check in time at 12pm is busy, we arrived a little later to avoid Check snack bar times as it...
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Hélène B
5 bijdragen7 nuttige stemmen
Oui
Antwoord van Jerom45100
Orleans, Frankrijk3 bijdragen4 nuttige stemmen
Olela et le camping de l eve n ont pas comme vocation au respect de leurs clients, d experience ils sont la pour faire l argent donc votre cas ne m etonne pas du tout. C est dommage pour vous et pour les gens qui se sont fait abuser.
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Saint-Nazaire uit meer accommodaties kiezen.
OOK BEKEND ALS
camping de l`eve hotel saint-nazaire
VOORHEEN BEKEND ALS
Camping de L'Eve
LOCATIE
FrankrijkPays de la LoireLoire-AtlantiqueSaint-Nazaire
AANTAL KAMERS
1
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

CAMPING CAPFUN EVE (Saint-Nazaire, Frankrijk) - foto's en reviews - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Camping Capfun Eve
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Camping Capfun Eve?
Attracties in de buurt zijn Sous-Marin l'Espadon (6,4 mijl), Escal'Atlantic (6,2 mijl) en Le Bidule (6,6 mijl).
Welke restaurants liggen er in de buurt van Camping Capfun Eve?
Restaurants met een gunstige locatie zijn L'envolée De La Chrysalide, Le Pacôme les Autres en Restaurant Le Saint Valentin.
Zijn er historische locaties in de buurt van Camping Capfun Eve?
Veel reizigers bezoeken Tumulus de Dissignac (3,4) en Dolmen des Trois Pierres (6,3 mijl).
Alle Saint-Nazaire hotelsHoteldeals voor Saint-NazaireLastminutehotels in Saint-NazaireHotels in de buurt van Camping Capfun Eve
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's