Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

President Hotel

Hotelwebsite bezoeken
Reiziger (758)
Kamer en suite (270)
Video (1)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Roomservice
Restaurant
Bar/lounge
Buitenzwembad
Conciërge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Meertalig personeel
Ontbijt beschikbaar
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Stomerij
Vergaderruimtes
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Koelkast in kamer
Gezinskamers
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Rookvrije kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Woonwijk
Geweldig uitzicht
HOTELCATEGORIE
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
Speciale Aanbieding:Pakketaanbieding

Locatie

Volledige weergave
90Geschikt voor wandelaars
Cijfer: 90 van 100
51restaurantsbinnen 0,5 km
3attractiesbinnen 0,5 km
1.859beoordelingen
1.080foto's
27vragen en antwoorden
3kamertips
Waardering van reizigers
  • 259
  • 613
  • 572
  • 231
  • 184
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Hotel is vanaf vliegveld goed bereikbaar. Ontvangst is zakelijk, bijzonder is wel dat je de kamer vooraf moet betalen. De kamer is verre van modern en ook niet klassiek. Ja er is een airco en haardroger, het bed is goed maar verder balt het tegen. Er is wel een stang voor een
Meer lezen
Hotel op 1 km van megaron congrescentrum (goed te lopen), buiten centrum. Personeel mag wat aardiger zijn. Kamers zijn klein en het is allemaal oud. Föhn op de badkamer viel uit elkaar. Wel goed schoon. Mooi uitzicht vanaf de 22e verdieping
Meer lezen
+1
Met de personeelsvereniging een lang weekend Athene georganiseerd. In verband met de enorme belangstelling voor deze reis, bestond de groep uit iets minder dan 100 personen. Het inchecken ging een beetje rommelig. Iedereen moest zijn/ haar paspoort afgeven omdat hieruit een
Meer lezen
Antwoord van ManagementPH, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων bij President Hotel
Gereageerd op 28 mei 2018
Dear Ton H, Thank you for your detailed review of President Hotel here on TripAdvisor. We are happy to read you had an overall positive experience staying in our hotel. We are glad that you enjoyed the view from PENTHOUSE 21 and that you were satisfied by our breakfast variety. Our hotel is indeed a perfect base for anyone wishing to visit Athens, as it offers easy access by Metro or bus for the city center. Your comments regarding a more efficient procedure for the group check-in will be shared with the relevant department. We hope to welcome you back in the future! Kind regards, The President Hotel Team
Meer lezen
Mooie ruime kamers, veel geluid vanuit gang en omliggende kamers, ontbijt zou beter kunnen, eten koud, zwembad met dakterras geweldig mooi, een plaatje. Voor herhaling vatbaar maar dan zonder ontbijt.
Meer lezen
Geboekt via Booking.com Receptie werkt uiterst traag Inchecken duurt meer dan 1 uur Ze doen alles van meerdere klanten door elkaar. Parkeren zit niet bij de prijs in en kost € 14 per dag. Kamer goed Bedden goed Map met info mist, koelkast werkt niet. Bellboys uiterst
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandDinerenZakencentrum en evenementenruimtesGezins- en speelplekken
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorPresident Hotel
The Standard Triple Room at the President Hotel
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorPresident Hotel
The Standard Double Room at the President Hotel
vue de l'hôtel la nuit
Another view from the pool!
Foto ingezonden door managementPresident Hotel
VorigeVolgende
12345654
are there any clubs or bars around the hotel? if we do have to take the metro, is the metro fairly easy to navagate?
Hi there, I am sorry but honestly I don’t know exactly the area. I was on business trip, I arrived late in the evening and the day after I left.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Is there free wifi at this hotel?
Yes its there
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Hola, estaremos alojados en setiembre; a qué distancia está del barrio de Plaka?. Gracias
Buenas, andando tienes 40 min o así, el metro lo tienes cerca del hotel y tardas 20 min.
1 stem
en recepción ¿hablan español?
Hola. Gracias por tu mensaje. Hay algunos empleados en la recepción que hablan español, pero no todos. ¡Haremos todos los esfuerzos posibles para comunicarnos con usted de manera eficiente! Esperamos darle la bienvenida en nuestro hotel, El equipo del President Hotel
0 stemmen
At what time of the year is the pool open or closed Thanks
hello Pool is open from May to October 10:30 a.m. – 19:00 p.m.
1 stem
VorigeVolgende
123456
"Kamers kunnen wel een renovatie gebruiken om het weer naar de laatste eisen te brengen, Is nu wat aan het verouderen. ook de geluids isolatie ( ramen) zou beter kunnen voor een nog betere nachtrust"
"Er moet gratis wifi zijn in alle kamers. Kamers moet gerennoveerd moeten worden"
"hogere verdiepingen hebben een mooier uitzicht en kijken nergens tegen aan. Tot 5e verdieping zie je niks"
PRIJSKLASSE
69 US$ - 160 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
GriekenlandAtticaAtheneAmpelokipoi
AANTAL KAMERS
516
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding