Apartamentos Soldoiro
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Apartamentos Soldoiro

Reiziger (618)
Panorama of the T0 at the Apartamentos Soldoiro
360
Panorama’s (7)
Apartamento T3/Villa
Kamer en suite (168)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven

Over

3,0
#54 van 93 luxeappartementen in Albufeira
4,4 van 5 bollen
Locatie
3,4 van 5 bollen
Hygiëne
3,3 van 5 bollen
Service
3,6 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
3,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Uitzicht op baai
Uitzicht op zee
Gesproken talen
Engels, Frans, Spaans, Portugees
Voorzieningen van accommodatie
Parkeren aan de straat
Wifi
Zwembad
Bar/lounge
Strand
Boten
Televisienetwerken voor kinderen
Kinderstoelen beschikbaar
Buitenzwembad
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Zwembadbar
Minigolf
Snorkelen
Vissen
Waterpark buiten gelegenheid
Vervoer van/naar luchthaven
Taxiservice
Opslag van bagage
Gedeelde lounge/tv-gedeelte
Lig-/strandstoelen
Parasols
EHBO-koffer
24 uursreceptie
Voorzieningen van de kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Eetgedeelte
Schoonmaakservice
Privébalkon
Kitchenette
Kabel-/satelliet-tv
Bad/douche
Veilig
Zitgedeelte
Telefoon
Kledingkast
Eigen badkamers
Tegelvloer/marmeren vloer
Wekservice/wekker
Magnetron
Oven
Koelkast
Fornuis
Waterkoker
Keukengerei
Flatscreen-tv
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Kamertypes
Uitzicht op bergen
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers

Locatie

Rua Ramalho Ortigao Praia da Oura, Albufeira 8200-604 Portugal
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Zeer geschikt voor wandelaars
Accommodaties krijgen een cijfer op een schaal van 0-100. Hoe hoger het cijfer, hoe eenvoudiger het is voor reizigers om restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.
Cijfer: 92 van 100
92
Faro Airport
Portimão Airport
643beoordelingen129vragen en antwoorden9kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 131
  • 167
  • 137
  • 80
  • 128
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Lynn heeft een beoordeling geschreven jul 2022
2 bijdragen
1,0 van 5 bollen
NOOIT BOEKEN, prima week gehad, werknemers zijn behoorlijk chagrijnig en komt ook niet veel af. Toen het over de borg ging, we kregen geen duidelijke reden waarom wij onze €450 niet terug kregen. Ze praat constant door je heen en krijgt geen kans om te praten met haar, Na een discussie erover is ze boos weggelopen.
Een avond is er een brandblusser afgegaan door een groep erboven en kreeg je nauwelijks lucht.
We belden de receptie en ze deden er niks mee terwijl alles onder een giftige stof lag.
Zelfs onze reisleider kon het niet regelen om de borg terug te krijgen. Zie foto hieronder, zo zag het hele appartementencomplex eruit en hun deden letterlijk NIKS.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2022Reistype: Bezocht met vrienden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Soldoiro Turisticos, Diretor-Geral bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 31 jul 2022
Dear Lynn, thank you for leaving us your feedback. The rules are explained at check-in, both by our staff and at the meeting that customers have with the tour guide. From the moment these rules are broken and from the moment our night auditor calls attention because of the noise and because of the extra number that many customers have inside the apartments, and when he does, they still make fun of the work , disrespect is simply not tolerated. You were also advised (at the time of check-in) that if anything happened inside the apartment, such as broken objects, the deposit would be used to cover these damages. We don't just withhold money from clients because we feel like it, but because of situations like the ones mentioned above that we don't tolerate. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Megan heeft een beoordeling geschreven aug 2019
1 bijdrage
1,0 van 5 bollen
De enige reden waarom ik naar dit appartement zou gaan is om het uitzicht en de locatie. Toen wij namelijk aankwamen werden wij niet echt vriendelijk ontvangen dus dat was al een slecht begin. De keuken was slecht en echt koken kon je er niet. Het is ook nog eens enorm gehorig, je hoort alles van de buren. Al het personeel was chagrijnig en als je langs liep of als je wat wilde vragen kwam er niet eens een lachje vanaf of werd er normaal gereageerd op je. Op onze laatste dag waren wij er zwaar van overtuigd dat wij onze borg zouden terug krijgen omdat wij alles netjes hadden achtergelaten en er niets stuk was. De jongen controleerde onze kamer en zei dat het goed was, eenmaal beneden zei hij ineens dat wij onze €600 borg niet meer terug krijgen wegens overlast omdat wij 1 keer iets te harde muziek op hebben gehad. Belachelijk want op het papier staat aangegeven dat de borg niet om overlast gaat. Heel onvriendelijk personeel dus en heel raar in de omgang. Ik kom hier iig nooit meer terug.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2019Reistype: Bezocht met vrienden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van soldoiro, Recepção bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 3 sep 2019
Dear Guest, thank you for your feedback. According to what is described on our website, as well as all other points of sale, it is described that the deposit is for damage prevention and as explained at check-in, both material damage and psychological damage. Throughout your stay, the staff drew your attention several times, even more than once a night. It was a loss to you, but it was unfair to other customers who had to be repaid and left our company because of the noise you made. As well as you, these other customers were also here to have fun and enjoy the stay, which did not happen. We don’t want to keep our clients money, but we demand that our rules to be respected. Our duty is to help our clients, so they can make the most of their stay. We do hope to hear from you again in the future. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
ebe e heeft een beoordeling geschreven mrt 2019
Albufeira, Portugal5 bijdragen2 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
Een schitterend gelegen appartementen complex, met byzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.
Uitzicht Atlantische Oceaan, prima geoutilleerd met een ruime kamer en dito
slaapkamer.
Een bezoek meer dan waard tegen een schappelijke prijs!
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2019Reistype: Bezocht met vrienden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van soldoiro, Recepção bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 31 mrt 2019
Dear Guest, thank you very much for taking your time to post such a nice review about your stay! We are truly delighted to know that you enjoyed your experience with us. Nothing left us more proud than knowing that our clients left us satisfied with our services and facilities, and the service provided by our staff! Our duty is to help our customers, so they can return to us. We look forward to welcome you back and if there is something that we can do for you in your next visit, please do not hesitate to contact us! Best regards, Soldoiro
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Levensgenieters2 heeft een beoordeling geschreven sep 2018
Hillegom, Nederland10 bijdragen1 nuttige stem
3,0 van 5 bollen
Het complex is ideaal voor de stappers. Het ligt zeer centraal bij het strand en bij de strip. Winkeltjes, apotheek en het pinapparaat zitten er tegenover. Het ontbijt vond ik slecht. Als het ontbijt tot half elf is verwacht ik niet dat de manden om tien uur al leeg zijn. Als je het personeel hierop wees werd het minimaal aangevuld. De laatste dagen zijn wij elders gaan ontbijten wat uiteraard niet de bedoeling is. Ook heb ik vier dagen om een zeeppompje moeten zeuren eer dat het vernieuwd werd. De douche was wel top. Geen plakgordijn en de douche had een krachtige straal. Complex is zeer gehorig. Kortom voor de stappers een ideale plek. Wil je enigszins rust moet je hier niet naartoe gaan.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2018Reistype: Bezocht met een partner
Kamertip: Zorg voor een kamer met zeezicht.
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Soldoiro T, Gestor de Front Office bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 7 okt 2018
Dear Guest, thank you for taking your time to write us your feedback about your stay with us. We are very sorry that your stay didn’t meet your expectations, and we feel disappointed that you didn’t left us satisfied with our services. We would like to apologize about the noise. We have a night auditor to keep under control the guests and we do maximum effort to put the noise down. He does a patrol during the night and also when somebody claims, he immediately reacts. Unfortunately the noise from the street it is not in our hands. Regarding the breakfast, our staff is always replacing what could be missing on the table, but when clients show up at the same time to have it, it takes a little longer to be done. When clients report us that something is missing, we immediately replace it. When clients report us that something is missing, we immediately replace it. Our duty is to provide the best experience, so the clients can come back to stay with us. We are sorry if your stay didn’t meet your expectations, but we do hope you give us a second chance of your visit. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Miranda P heeft een beoordeling geschreven sep 2018
1 bijdrage
2,0 van 5 bollen
Ondanks de prachtige ligging en het mooie Albufeira, waren de appartementen van Soldoiro een smet op de vakantie. De appartementen zijn heel erg gehorig, ja natuurlijk je zit dichtbij de strip, maar je hoort ook alles wat je buren doen. De kamers zijn ook erg licht, er brandt altijd een fel groen licht boven de deur, deze kan niet uit. Daarom maar een shirt erover heen gehangen. De bedden waren echt een verschrikking, pijn in de rug aan het einde van de vakantie. Specifiek gevraagd om een tweepersoonsbed, maar die kregen we niet. Hebben totaal geen rekening gehouden met onze voorkeuren.

De rookmelder is 3x afgegaan in de kamer, we waren niet aan het koken, douchen oid. De eerste keer werd er nogal laconiek op gereageerd bij de receptie. ''Doe gewoon je deur en ramen open en het stopt vanzelf''. Maar als die rookmelder midden in de nacht afgaat, is dat niet echt een pretje. Pas bij de 3de keer dat hij af is gegaan, hebben ze er wat aan gedaan. We hadden ook een flikkerend licht in de badkamer, hierover ook meerdere keren geklaagd en pas later hebben ze deze gemaakt.

In de badkamer kon je schimmel terugvinden. De kamers waren erg vochtig. Als je kleding ophing aan het wasrek, was het de volgende dag nog steeds nat.

Geen stoffer en blik of bezem in de kamer. Twee kleine krukjes in het appartement, zeker niet comfortabel.

Het ontbijt was de grootste teleurstelling. Er was heel weinig keuze. Je kon kiezen uit en broodje kaas, worst of jam. Aantal croissantjes, paar gebakjes en dat was het. Geen warm eten, geen eieren of bacon. Iedere ochtend was het ontbijtbuffer niet aangevuld. Waren er geen borden, bestek of glazen. Moest iedere keer gevraagd worden aan het personeel. Het personeel kwam vervolgens alleen 2 borden brengen en niet de glazen. Dus het aanvullen ging niet al te best.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2018
1,0 van 5 bollenKamers
2,0 van 5 bollenService
1,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Soldoiro T, Gestor de Front Office bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 7 okt 2018
Dear Ms Miranda, thank you for taking your time to write us your feedback about your stay with us. We are very sorry that your stay didn’t meet your expectations, and we feel disappointed that you didn’t left us satisfied with our services. In every points of sale, we advertised that we only have single beds that are possible to put together. We are sorry if the beds were uncomfortable for you, but if we knew, we could do something to amend the situation (we check our records, and we didn’t found anything regard the bed issue). When it comes about the bright light in the apartment, unfortunately we cannot do anything about it, because it is s standard procedure in Portugal. We apologize about the delay on fixing the fire alarm. When clients report us that something is missing, we immediately replace it. Regarding the breakfast, what it is advertised is what is available for the clients – continental breakfast. Our staff is always replacing what could be missing on breakfast. Our duty is to provide the best experience, so the clients can come back to stay with us. We are sorry if your stay didn’t meet your expectations, but we do hope you give us a second chance of your visit. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Albufeira uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 58 - € 167 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
apartamentos soldoiro albufeira, apartamentos soldoiro hotel albufeira
LOCATIE
PortugalAlgarveFaro DistrictAlbufeira
AANTAL KAMERS
90
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

APARTAMENTOS SOLDOIRO (Albufeira, Portugal) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Apartamentos Soldoiro
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Apartamentos Soldoiro?
Attracties in de buurt zijn Praia da Oura (0,2 mijl), Oura Bar (0,3 mijl) en The Old House (0,5 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Apartamentos Soldoiro?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, lounge en vervoer van/naar luchthaven.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Apartamentos Soldoiro?
Populaire kamervoorzieningen zijn kitchenette, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Apartamentos Soldoiro?
Gasten kunnen genieten van lounge, zwembadbar en ontbijt tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Apartamentos Soldoiro?
Ja, parkeren aan de straat is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Apartamentos Soldoiro?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Senhor Frog's, Steak House O Farnel en Aqua Restaurant.
Zijn er sportvoorzieningen bij Apartamentos Soldoiro?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Verzorgt Apartamentos Soldoiro vervoer van/naar het vliegveld?
Ja, Apartamentos Soldoiro verzorgt vervoer van/naar het vliegveld voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Welke talen spreekt het personeel van Apartamentos Soldoiro?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans, frans en portugees.
Heeft Apartamentos Soldoiro een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.
Alle Albufeira hotelsHoteldeals voor AlbufeiraLastminutehotels in AlbufeiraHotels in de buurt van Apartamentos Soldoiro
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's