Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Dorint An der Messe Koln

Reiziger (251)
Kamer en suite (85)
Dineren (18)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Roomservice
Restaurant
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Spa
Binnenzwembad
Conciërge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Meertalig personeel
Rolstoeltoegang
Rookvrij hotel
Stomerij
Vergaderruimtes
Verwarmd zwembad
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Minibar
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Rustig
Gezinnen
HOTELCATEGORIE

Locatie

Volledige weergave
65Enigszins geschikt om te wandelen
Cijfer: 65 van 100
56restaurantsbinnen 1 km
11attractiesbinnen 1 km
816beoordelingen
9vragen en antwoorden
5kamertips
Waardering van reizigers
  • 274
  • 344
  • 140
  • 33
  • 25
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Mooi hotel. Alles proper en netjes. Het ontbijt is fantastisch, werkelijk alles kan je er krijgen. Het personeel is ook zeer vriendelijk, behalve aan het onthaal, daar zouden ze wat vriendelijker mogen zijn. Goed hotel om keulen te verkennen, de tram stopt voor de deur, ook te
Meer lezen
Antwoord van 16patrice, Leiter Gästebetreuung bij Dorint An der Messe Koln
Gereageerd op 31 aug. 2018
Dear Client, we thank you for your positive review and are very happy you enjoyed your stay at the Dorint An der Messe in Cologne. Your feedback shows us we are able to reach our goal: providing all our guests with perfect quality and good services! It motivates everybody working here to maintain and improve our standards permanently. We are looking forward to welcome you soon again! With best regards Dorint-Team
Meer lezen
Het hotel ligt direct naast het beursgebouw maar ook voor een weekendje Keulen is het een prima locatie. Te voet naar de rijnoevers is bij mooi weer overdag prima te doen. Even de brug over en je staat midden in het centrum. In de avond met taxi ook goed te doen. Het hotel heeft
Meer lezen
Antwoord van 16patrice, Leiter Gästebetreuung bij Dorint An der Messe Koln
Gereageerd op 23 jul. 2018
Dear Client, we thank you for your positive review and are very happy you enjoyed your stay at the Dorint An der Messe in Cologne. Your feedback shows us we are able to reach our goal: providing all our guests with perfect quality and good services! It motivates everybody working here to maintain and improve our standards permanently. We are looking forward to welcome you soon again! With best regards Dorint-Team
Meer lezen
Meer dan 20 keer gelogeerd in dit hotel. Was altijd prima in orde. De kwaliteit van ontbijt werd steeds minder! Nu een overvloed van muizen : in restaurant,,bar enz... KAN ECHT NIET! Werd lacherig overgedaan bij doorgeven aan receptie. Zij waren er van op de hoogte. ECHT
Meer lezen
Antwoord van 16patrice, Leiter Gästebetreuung bij Dorint An der Messe Koln
Gereageerd op 16 jul. 2018
Dear Guest! Thank you for visiting. We are very sorry that we were not able to meet your expectations this time. Of course, I have forwarded your comment to our breakfast buffet to our chef. He checks this directly. Other reviews show that our buffet is very popular with our guests. We are sorry that you have seen a mouse in our restaurant. I suspect this came from our outdoor terrace. Unfortunately, the door is often opened. We apologize. We would be delighted to have a new opportunity to meet your Dorint team
Meer lezen
Kamer okè, eenvoudig doch proper! Goed ontbijt, Wifi ontvangst na hulp receptionist in orde. Wat de parking betreft helemaal niet in orde, aangekomen op zondag avond om 21 uur en vertrokken dinsdagmorgen om 9 uur en voor deze periode zou ons dat 25€ kosten… dus niet… ze hebben
Meer lezen
Antwoord van 16patrice, Leiter Gästebetreuung bij Dorint An der Messe Koln
Gereageerd op 12 jul. 2018
Dear Guest! We are extremely sorry that you have left our house with mixed feelings and we fulfilled your expectations. It is a pity that you have not contacted the reception at the beginning of your stay. Our staff would be happy to make your stay as pleasant as possible. As I have already explained to you by mail, the communication About the parking is probably a misunderstanding. You can find our garage prices on our homepage as well as at the entrance to the parking garage. The parking cards are calculated and devalued via an automatic ticket system. Our employees have no influence on the price. We would be very happy about a 2nd chance. We are at your disposal for a conversation, because only by the feedback of our guests we are able to improve ourselves. Best reagards yours Dorint Team
Meer lezen
Misschien waren we op het verkeerde been gezet door de lovende recensies maar het ontbijt viel ons echt tegen. Het kan zo zijn dat het in de weekends uitgebreider is maar bij een echt super ontbijt hoort wat mij betreft ook bijvoorbeeld zalm, helaas waren er alleen hele zoute
Meer lezen
Antwoord van 16patrice, Leiter Gästebetreuung bij Dorint An der Messe Koln
Gereageerd op 17 mei 2018
Dear Guest, thank you for your review. Only with the feedback from our guests, we are able to improve our services. We're very sorry that we could not meet your expectations, you have placed in us. To this end, we would like very much apologize to you. We would be delighted if you would give us a 2nd chance, so that we can show you that we can do better. best regards yours Dorint Team
Meer lezen
Vorige
Hi, Does anyone know the height restriction on the underground car park? Have stayed before but cannot remember at all. Angi
What is the best transport from Cologne airport to hotel. I will be travelling in April 2018
Train and tram.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
タバコは吸える部屋がありますか
Vielleicht
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
12
"Check later in voor een betere kamer"
"Kamers in de "rondingen" van het gebouw zijn groter. Bij tijdig boeken is prijs/kwaliteitverhouding uitstekend"
"Standaard is perfect ok."
"Kamer aan de achterkant hebben minder last van het verkeersgeluid"
"Vraag naar een kamer die niet aan de straatkant gelegen is zo is een deugddoende nachtrust verzekerd"
PRIJSKLASSE
98 US$ - 220 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
dorint an der messe koln hotel cologne
VOORHEEN BEKEND ALS
Sofitel An der Messe
LOCATIE
DuitslandNoord-Rijnland-WestfalenKeulenDeutz
AANTAL KAMERS
313
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding